[Bursa - MT]

Naptın abi egsozu ? yalnız iki kişi binince değiyor muhtemelen ona göre bi düzeltme yap ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------

kaptan abi ben burgaz girişinde beklicem sizi olur mu

http://goo.gl/maps/qsfUb

BAlibey burgaz iskeleden bizim gitceğimiz iskeleye yol tarifi bu

:bounce:Soğuk kış günlerini toplantı yaparak geçiren bizler biliyorsunuz ki iyi havalarda cuma toplantısı yerine gezi kararı almıştık.Bu hafta 01-Şubat kurter toplantısı yerine pazar 03-Şubat-2013 saat 11:30 gibi Geçit Özhan orada buluşularak rota belirlenecek...:bounce:

Gidiş Dürdane den, Dönüş Gündoğdu dan

Olacakti.. Ben biseyleri mi kacirdim

Burgaz girisi cok kel alaka hocam ben sizi esentepede karsilayabilirim eger gelecekseniz

Yada Ahmanamra dedigi gibi burgazdan direkt gecebilirsiniz daha pratik olacaktir, zor bir rota degil..

Eksik okuyorum bazen, yada boyle cumlelerin sirasi degisebiliyor :) :) affola Cepten giriyorum bazen yanlis yaziyorum bazen yanlis anliyorum

:bounce:Soğuk kış günlerini toplantı yaparak geçiren bizler biliyorsunuz ki iyi havalarda cuma toplantısı yerine gezi kararı almıştık.Bu hafta 01-Şubat kurter toplantısı yerine pazar 03-Şubat-2013 saat 11:30 gibi Geçit Özhan orada buluşularak rota belirlenecek...:bounce:

Sizlerede günaydın.Hocam o halde sizin aracı bu gün bir bakıma koyalım,Hafta sonu bana uyar.İznik tarafı yapabiliriz mesela.Bu arada Başsağlığı dileyen herkese teşekkürler...

Başsağlığı dileyenl herkese teşekkürler...

Avalar süper gidiyo beyawwww :) İnşallah pazar günü de böyle olacak. Pazarı bekliyorum rodaj a da faydası olur bu gezinin :pl:

Aynen abi havalar bomba ya :) güzel olacak gözüküyor pazarda. Bakalım bi süpriz yapmaz ise çok eğlenicez ha :D

Haktan +1 (DuHast)
::foto:: ::asker::

Ne tasarlıyos ne çiziyoz bende elimden geldiğince yaparım:)

[/COLOR]özcan kaptan gurup guvenlıgıne ıhtıyac olursa bende bursa işi çakı var allah muhafaza durumlara karşı...ama tabıkıde fair play on planda.
Seni görmeleri yeter zaten çakıya felan gerek yok :santa:
Biz pala, satır, balta, katana gibi şeyler kullanıyoruz zaten dağda kırda bayırda karşımıza ne çıkacağı belli değil. ::159::

Network uzmanı, elektronik uzmanı, tasarımcı, pantografcı heyt yavrum siteye bak :D şirket kursak yürür gideriz

tabi biz o ekipmanları güvenlik için değil yolumuza çıkan kütük, ağaç vs için kullanıyoruz yoksa biz kiim pala kim ::159::

ewet kullandıgım lastıkler onlar.şuan a dek bı surprız yasatmadı bana.kaldıkı benım degıstırme amacım arkalastıkte buyukce bı delıge yapılan yama uygulaması.şuda var yama yapıldıktan sonra 1300 km yol yapmısım.yıne bı sorun cıkmadı ama ben bıraz pımpırık bırıyım.degısım yapınca pırellı takıcam dıyorum salcano forumunda 3-4 arkadas kullanıyo ve daha once ırc kullandıklarını ama pırellının daha ıyı oldugundan bahsedıyolar.yada enazından ben ıkna oldum.

Mutlu abi ben de Pirelli alıcam sanırım. Cumartesi günü netleşecek sana yazarım beraber alırız olur mu?

Network uzmanı, elektronik uzmanı, tasarımcı, pantografcı heyt yavrum siteye bak :D şirket kursak yürür gideriz

tabi biz o ekipmanları güvenlik için değil yolumuza çıkan kütük, ağaç vs için kullanıyoruz yoksa biz kiim pala kim ::159::

Pala ve bıçak benden sorulur .Benim işim olur :D ateşlilerde batu kardeşlere danışacaksınız :p

1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra KTM 640 ADV ( Muhtemelen )
9-SlowDriver + 1
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R

Biri de hukuksal mevzuatlar ile ilgilenmeli değil mi :) , malumunuz.

benide koyun o zaman her türlü otomotiv parçası, ve kalıp çizimi yapılır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar