BİLECİK civarında GV 250 arıyorum

Selamlar, Bilecik yada yakın illerde 3500-4000 TL arası arası satılık temiz bir GV250 arıyorum. Birkaç hafta içinde almayı planlıyorum :)

3500-4000 arası temiz? bir gv250 yi birkaç yıl içinde almayı planla bence, hayallerini bozmak istemem ama o rakama mümkün olabileceğini sanmıyorum

4.750 ye İstanbul'dan alırsan görüşelim. 2005 model, temiz ve aksesuarlı 30.000de

Artık zamanı geldi cihanoy. Yeni motor alıyorum. Vakit cc büyütme vaktidir :bounce:

Sen de tam ölücü çıktın haa :mrgreen:
3000 € diyorsan orası ayrı tabi :mrgreen:
Yok Sterlini :queen:
Tabiki ytl Canım Piyasası 5 Bin gaymalık motora 3 bin vercen Ki 4 bine anlaşasın :p
Şaka şaka Ölücülüğü hiç sevmem Hatta Ölücüleri Öldüresim gelir o denli düşün yani :rendeer:

ne alcan brooo, 3 senedir bindiğimiz aleti satınca insan oğlu satmış gibi hisseder,ne alcan yerine merak ediyom haa:)

4.750 ye İstanbul'dan alırsan görüşelim. 2005 model, temiz ve aksesuarlı 30.000de

Wayy, forumda hayat var :) 4000 e kadar bütçemi zorlayabiliyorum şimdilik okadar çıkamam maalesef ama İstanbul'a geleceğim zaten birkaç hafta içinde, fırsat olursa görmek isterim motoru :)

3500-4000 arası temiz? bir gv250 yi birkaç yıl içinde almayı planla bence, hayallerini bozmak istemem ama o rakama mümkün olabileceğini sanmıyorum

Temiz derken.. Kirli paslı olmasın manasında :) sağlam olsun da aksesuarları olmasa da olur alırım ilerde yavaş yavaş. Bu ara bütçemi 4000 e kadar zorlayabilirim o da Şubat maaşımı alınca :) Hayırlısı bakalım...

Teşekkürler ya moral oldu bu bana... :cat: Bursa'da bir arkadaş satıyormuş 4000e haftasonu bi gidip bakacağım. İlk motorum olacağı için pek anlamıyorum detaylı inceleyecek kadar ama olsun bakayım bi sağına soluna, içime sinerse alırım hayırlısıyla. Belki de motor beni beğenmez :p

...ve haftasonu gidip baktım motora; fotoğraflarından çok daha güzelmiş... Kısa bir tur attık; arka teker civarında hafif bir sürtünme sesi hissettim ama metalik bir ses değildi nereden geldiğini anlayamadım (zincirden olabilir mi?), bir de egzost borusunun ön-alt kısmına doğru bazı derin sürtme izleri vardı, bu iki nota beni tedirgin etti biraz açıkcası. Bunlar dışında deponun sol tarafında çok hafif bir ezik var.

Motorun çalışmasında bir sorun hissetmedim ( 6. his :p ), koruma demiri ve sissybarı var. 37000km küsürde. 4000TL istiyorlar ama pazarlık yapmadım görmek niyetiyle gittiğimden. Gece olduğundan sokak lambası altında gördüm motoru ancak gündüz de olsaydı daha detaylı inceleyecek kadar tecrübem yok zaten henüz. Sizce alınabilir bir motor mudur, sorun çıkarabilir mi beni tedirgin eden noktalar ?? Yorum ve tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar