Gene de satılır ama cbr250r ABS gelecek yakın fiyata diye bekleniyor, ezer bunu muhtemelen.
ben de vazgeçtim. suzikimotor türkiye ye syglar....!!!!
Gene de satılır ama cbr250r ABS gelecek yakın fiyata diye bekleniyor, ezer bunu muhtemelen.
herkeze meraba hafta sonu inazumayı mreakımdan bayısıne gıttım oturus pozisyonu olsun genel gorunum acısından hersey cok ıyı yerınde gorunuyorr ama ön tarafı hıc begenmedım ruzgar acısından mahvederr adamı ön tur camı getırmeyı planladıklarını soledıler tabı bunlar hep esktralar olarak bıze sunuluyor suankı satıs fıyatı 10 500 tl ruhsat plaka vs ,işler dahıl deyılmış rıca ederek motoru calıştırp sesını duymak ıstedımm kırmadılar bekledıgımden daha yuksek bır sesle karsılastım cok tatmın edıcı bır ses 250 cc motorlar ıcınde en guzel temız ses dıyebılırımm etkıleyıcı
autoshowda gidip gördüm bindim filan..herkeze meraba hafta sonu inazumayı mreakımdan bayısıne gıttım oturus pozisyonu olsun genel gorunum acısından hersey cok ıyı yerınde gorunuyorr ama ön tarafı hıc begenmedım ruzgar acısından mahvederr adamı ön tur camı getırmeyı planladıklarını soledıler tabı bunlar hep esktralar olarak bıze sunuluyor suankı satıs fıyatı 10 500 tl ruhsat plaka vs ,işler dahıl deyılmış rıca ederek motoru calıştırp sesını duymak ıstedımm kırmadılar bekledıgımden daha yuksek bır sesle karsılastım cok tatmın edıcı bır ses 250 cc motorlar ıcınde en guzel temız ses dıyebılırımm etkıleyıcı
hayırlı olsun. resim isteriz öyle kuru kuru olmazselamlar,
Nihayet bende motorumu salı günü teslim alabildim.
büyük motor tecrübem olmamasına rağmen daha önce yazıldığı gibi hoş bir sesi var. Kullandığım motorlara göre amortisör sistemi iyi ...
1.74 boyum var, çektirdiğim resimlerden bakıyorum da gerçekten kemikli duruyor.
ben tipini fuarda gördüğümde beğenmiştim hala da hoş geliyor.
selamlar,
olmamış. tek bildiğimiz harddiskinde e diye bi yer var![]()