Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geldi gelecek derken; İkinci Parti inuzumalar gelmiş :)

http://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/111909-inazumayi-teslim-aldim.html#post2918170

herkeze meraba hafta sonu inazumayı mreakımdan bayısıne gıttım oturus pozisyonu olsun genel gorunum acısından hersey cok ıyı yerınde gorunuyorr ama ön tarafı hıc begenmedım ruzgar acısından mahvederr adamı ön tur camı getırmeyı planladıklarını soledıler tabı bunlar hep esktralar olarak bıze sunuluyor suankı satıs fıyatı 10 500 tl ruhsat plaka vs ,işler dahıl deyılmış rıca ederek motoru calıştırp sesını duymak ıstedımm kırmadılar bekledıgımden daha yuksek bır sesle karsılastım cok tatmın edıcı bır ses 250 cc motorlar ıcınde en guzel temız ses dıyebılırımm etkıleyıcı

herkeze meraba hafta sonu inazumayı mreakımdan bayısıne gıttım oturus pozisyonu olsun genel gorunum acısından hersey cok ıyı yerınde gorunuyorr ama ön tarafı hıc begenmedım ruzgar acısından mahvederr adamı ön tur camı getırmeyı planladıklarını soledıler tabı bunlar hep esktralar olarak bıze sunuluyor suankı satıs fıyatı 10 500 tl ruhsat plaka vs ,işler dahıl deyılmış rıca ederek motoru calıştırp sesını duymak ıstedımm kırmadılar bekledıgımden daha yuksek bır sesle karsılastım cok tatmın edıcı bır ses 250 cc motorlar ıcınde en guzel temız ses dıyebılırımm etkıleyıcı

hangi bayii hocam ?

7-8 yaşındaki 40000 kmlere gelmiş honda cbf 250'ler 5500 6000 istenilen bir yerde inazuma kılçıklarıyla fiyatını hak eder.Fiyatı fazlamı fazla ama diyorum ya işte iki çanta takılı cbf 150 2 el.5000 tl'yse eder.Ayrıca çok güzel tasarımı var ve çift silindir.

autoshowda gidip gördüm bindim filan..
ben o oturuş pozisyonu hakkında düşüncemi söledim senin gibi..
bana karşı cıktılar..
direkt cigere carpıyor rüzgar :D
10500 cok para bence..
biraz daha zorlarım kendimi fazer alırım..
fiyat politikası cok anormal oldu

Motora binmeyen, kullanmayan arkadaşların yorumları ilginç olmaya başladı.İşin daha ilginç yanı ne biliyormusunuz ;Sadece Yalova'da ben dahil (benim bildiğim kadarıyla) şimdilik 3 kişide var bu motor.Burada yazılan olumsuz yazılara bakıp sadece gülüyor ,mutlu mesut motorlarına keyifle biniyorlar.
Bilgisi olmadan fikri olmak tam da böyle bir şey herhalde

Nihayet bende motorumu salı günü teslim alabildim.
büyük motor tecrübem olmamasına rağmen daha önce yazıldığı gibi hoş bir sesi var. Kullandığım motorlara göre amortisör sistemi iyi ...
1.74 boyum var, çektirdiğim resimlerden bakıyorum da gerçekten kemikli duruyor.
ben tipini fuarda gördüğümde beğenmiştim hala da hoş geliyor.

selamlar,

Nihayet bende motorumu salı günü teslim alabildim.
büyük motor tecrübem olmamasına rağmen daha önce yazıldığı gibi hoş bir sesi var. Kullandığım motorlara göre amortisör sistemi iyi ...
1.74 boyum var, çektirdiğim resimlerden bakıyorum da gerçekten kemikli duruyor.
ben tipini fuarda gördüğümde beğenmiştim hala da hoş geliyor.

selamlar,

Hayırlı olsun,resim isteriz ....Ben hala gündüz gözü ile çekemedim motorun resimlerini

selamlar, olmuş mu bilmem ...

Çanta ve jant alternatifleri,

inazuma-black-coxpy.jpg

inazuma-cw-yellow-copy.jpg

inazuma-sw-copy.jpg

inazuma-touring-copy.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

inazuma-sw-copy.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

inazuma-cw-yellow-copy.jpg

inazuma-touring-copy.jpg

Bana görede cift eksoz olmamis gibi ama sanki zamanla gözümüz alistigindanmidir nedir motorun genel görüntüsüyle bütünleşmiş sanki, göreceli bi durum bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar