tubeless miydi? iç lastikli miydi?ben bu en üstte resmini resmini eklediğim sıvıyı tamircinin patlak lastikte kullandığını gördüm dün.
sibopu söküp şişenin yarısını sibop yuvasından içeri boşalttı. havayı basıp motor "devam et. yolda patlak düzelir" dedi.
denemek lazım elbet.
Bende Teo23 arkadaş gibi 42lt topcasemde iç lastik takımlar pompa el feneri olmadan dolaşmıyorum.Sprey de var..Ben zaten gece dağın başında kalırsam Sprey denerim. Ertuğrul66 arkadaşın dediği gibiyse yemede yanında yat :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
tubeless miydi? iç lastikli miydi?
Tamam sağolasın ya... Sprey iç lastikte işe yaramaz diye duymuştum, ama işe yarıyorsa hemen alayım ben de...![]()
Bende Teo23 arkadaş gibi 42lt topcasemde iç lastik takımlar pompa el feneri olmadan dolaşmıyorum.Sprey de var..Ben zaten gece dağın başında kalırsam Sprey denerim. Ertuğrul66 arkadaşın dediği gibiyse yemede yanında yat :cherry:
hocam sprey(köpük) iç lastiklidemi kullandınız ?
Tamam sağolasın ya... Sprey iç lastikte işe yaramaz diye duymuştum, ama işe yarıyorsa hemen alayım ben de...![]()
İç lastikliyi de (Şambrel) Tamir ediyor arkadaşlar...Bende Teo23 arkadaş gibi 42lt topcasemde iç lastik takımlar pompa el feneri olmadan dolaşmıyorum.Sprey de var..Ben zaten gece dağın başında kalırsam Sprey denerim. Ertuğrul66 arkadaşın dediği gibiyse yemede yanında yat :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
tubeless miydi? iç lastikli miydi?
Kullandıktan sonra bizede bilgi verirmisin ,motorda balans filan yapıyormu ,uygulaması kolaymı vs . vs. :cherry:
:flower: inşallah marka seçmiyordur..! ama topcasede yaz sıcağında fazla duracaksa.. arasıra çıkartıp soğuk suya tutmalıyız kanımca ??İç lastikliyi de (Şambrel) Tamir ediyor arkadaşlar...
sizin aldığınız tubelesslere patlamaması için önceden konulmuyormu !..? Diğeri Yani Köpük (sprey) yolda kaldıktan sonra şişirmek ve yamaya yarar doğrumudur?inşallah ihtiyaç olmaz ama olursa kesin yazarım sonucu.
balans önemli değil, beni en yakın tamirciye götürsünde![]()
sizin aldığınız tubelesslere patlamaması için önceden konulmuyormu !..? Diğeri Yani Köpük (sprey) yolda kaldıktan sonra şişirmek ve yamaya yarar doğrumudur?
ama Tubelessler pompayla şişmesi imkansız diye biliyorum.. iç lastikli kendin şişirebilirsin doğrumudur?tamirci patladıktan sonra koy dedi..
ic lastiklide ise yaramıyo. Tecrube ıle sabittir.Tamam sağolasın ya... Sprey iç lastikte işe yaramaz diye duymuştum, ama işe yarıyorsa hemen alayım ben de...![]()