[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Sen bir reyzingcisin artık pampa ; deri sako ,reyzing motorun ve sen ayrılamaz bir bütün oldunuz artık ,
Cbr ardından vfr heyhat ,adeta genç kızların sevgilisi olma yolunda atılmış büyük adımlar
Çekirdek ve 2,5 litrelik kolanın birlikteliği gibisiniz
Kaç basıyo bu kavazaki soruları ışığın olacak
Kırmızı ışıklarda atılan ima dolu bakışlar kim bilir belki gaza getirecek
Sen bir reyzingcisin artık pampa, yok artık desen de istemesen de..
Bu ne la böyle baş harfleri her kombinasyonda birleştirdim bi b.k çıkmıyo :farao:

sağolun dostlar
inşallah Erhan arkadaş gibi bize de motorlanmak nasip olur.
bu cumartesi benim liseden bir arkadaşım gelecek
onunla hem ekipmanı tamamlayacağız hem de motorlara bakacağız
aklımda hiç yokken regal'i o arkadaş soktu.
cruiser benim tarzım değil ama o fiyat dolaylarına başka bir şey bulamadım.

Kağan kardeş hoş geldin gerçi ben de yeniyim :)

ANKARA'dan Selamlar. Yeni MT ciyim

Merhaba arkadaşlar
Adım Kağan, ankara tıp 2.sınıf öğrencisiyim
Batıkentde ikamet ediyorum.

Foruma yeni kaydoldum. A2 li 1.5 senedir motorcuyum önce jawa 250 laser, şimdide 5 aylık 2012 model ybr 125 im var. Okula git gel de kullanıyorum.
Bu siteye belli amaçlarım doğrultusunda kaydoldum ve bana yol gösterecek kişilere şimdiden minnettarım.

Öncelikle amacım motor gezilerine dahil olmak.

Bir diğeri de burası genel çapta bir motorcu yeri olduğu için ankara da böyle motorcuların toplandığı mekanlar ve klübler varsa ve aranıza dahil olursam çok mutlu olurum.

Bir diğeride motorcu bir arkadaş çevresi varsa bu siteden kaynaklı adres veya irtibata nasıl geçebilirim.

Yaz tatili için motorlu kurye olarak çalışma planım var. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Ve uzun vadede Enduro motor sporlarına dahil olmak istiyorum. Bu konuda yine tanışmak istediğim insanlar olacaktır.

Şimdidden teşekkürler mt ailesi. Bu foruma dahil olmak benim için bir ayrıcalık.

Kağan hoşgeldin,
Biz toplanmalarımızı,buluşmalarımızı burdan duyuruyoruz ve

" https://www.facebook.com/groups/162405583878884/ "

şurdaki Facebook grubundan da yazışıyoruz senide aramızda görmekten mutluluk duyarız,
bi kaç sayfadan itibaren okursan ankara sayfasını netür ne şekilde buluşulup nasıl nerelere gidildiine dair fikir elde edebilirsin,
bizde elimizden geldiğince burda tecrübelerimizi, düşüncelerimizi paylaşıyoruz ve çokça da eğleniyoruz resimlerden belli olacağı gibi :)
en kısa zamanda yüzyüze de tanışmak dileğiyle..

sağolun dostlar
inşallah Erhan arkadaş gibi bize de motorlanmak nasip olur.
bu cumartesi benim liseden bir arkadaşım gelecek
onunla hem ekipmanı tamamlayacağız hem de motorlara bakacağız
aklımda hiç yokken regal'i o arkadaş soktu.
cruiser benim tarzım değil ama o fiyat dolaylarına başka bir şey bulamadım.

Kağan kardeş hoş geldin gerçi ben de yeniyim :)

Üstad senin bütçe tam olarak ne şimdi?
Boy-Kilo ne?
şehiriçinde motor kullandınmı bilmiyorum ama birazda olsa motor sürüş karakteristliğin nedir?
bunlara göre fikir verebiliriz kanımca?

burda tahmin ettiğim kişinin mi akıllara gelmesi gerekiyo...lan hala gülüyom, geçen de bi taklidini yapmıştın:)

20130115211840.jpg

Tüm Ankaralı Motorsever arkadaşlara Çanakkale den selamlar yolu düşecek olan herkezi beklerim.Yardımcı olurum.Yabancılık çekmeyin.Saygılarımla.Kazasız sürüşler.
Telefon Numaram.0535 437 15 59

@gaccal
boyum 186 kilom 77 ama göbeğinde hafif inik futbol topu taşıyan zayıf birisiyim :)
aslında çok şey yazdım ama cepten girip program hata verince yazdıklarım gitti. eve gittiğimde bilgisayardan daha detaylı yazarım. ;-)

ulem pöti çocuk ne buldum bak :)
23-12-2010 da yazmışsın bunu..
Burdan belliymiş senin bu ıncıklığın :queen:

Konu açıldığında ilk bakanlardan, ancak yazacak bişeyler düşüne düşüne bulamayanlardan olduğum için yazmamıştım. Ama biraz evel baştan sona okudum ve uzun süredir bukadar zevkli bir muhabbet dönmediğinden midir nedir yazasım geldi...:wiinkk:
Dedim ya yazacak bişeyim yok diye, bari güzellerden alıntı yapayım:mrgreen:;

Ortalama olarak günde 0.0(km) x 0.0(yıl/ay/gün) = 0.0000.... :bounce:
Ama 1dakka!, A2 ehliyetimi alırken 2 kez sınav öncesi 1 kez de sınav anında, toplam 3x150 = ~450 metre kadar tecrübem var. Vitesli üstelik ve de max hız 30kmh...:cherry:

Senden beklerim hocam. Yaparsın, Yapabilirsin...(Hadi Rocky başarabilirsin!!...:))

Bende o da yok, var mı öğretebileceğin bişey...??:bounce:....:wiinkk:

Geçmişe mazi diyorlar, boşver... Hem ben bir klüp kurucam; "Kesin Motor Sahibi Olacaklar Klübü"... Hem böylece "motorun var mı?" muhabbetleri de dönmeycek...Yaptım olacak...

Şuan motorum olmayabilir ancak kesin emin olduğum bişey varki o da ben aldığımda babam da benimle birlikte başlayacak...:) Gözlerinde gördüm, kesin karşı ama ağzından kaçırdı bikere, "Sonra beni de bulaştırırsın bak...":mrgreen:
Babam da buraya yazar artık "Benim yaş 58, geçenlerde bizim kerata eve motorla gelince...":mrgreen::mrgreen:

Len Oynakbaşı, aylardır görüşemiyoz, bensiz idare edebiliyon mu acaba :) El gimati 100 km de -2 litre yaktım desin inanırım, ne de olsa havalar soğuk :)

Kağan hoşgeldin,
Biz toplanmalarımızı,buluşmalarımızı burdan duyuruyoruz ve

şurdaki Facebook grubundan da yazışıyoruz senide aramızda görmekten mutluluk duyarız,
bi kaç sayfadan itibaren okursan ankara sayfasını netür ne şekilde buluşulup nasıl nerelere gidildiine dair fikir elde edebilirsin,
bizde elimizden geldiğince burda tecrübelerimizi, düşüncelerimizi paylaşıyoruz ve çokça da eğleniyoruz resimlerden belli olacağı gibi :)
en kısa zamanda yüzyüze de tanışmak dileğiyle..
teşekkürler yunus, attığın linkten sayfaya Hüseyin birinci abi tarafından kabul edildim. Umarım en kısa zamanda ankarada bir etkinlikte buluşuruz.

Bu ne la böyle baş harfleri her kombinasyonda birleştirdim bi b.k çıkmıyo :farao:

Geçen gün paylaştığım akrostiş eserim ilkokul çağlarımdan kalmaydı, bu eserim ise lise zamanlarım en deli en ergen çağlarımdan kalma,kızları etkilemek için böyle kafiyesiz uyumsuz yazdığım , depresif kimse beni anlamıyor dünya çok boktan rerörö takıldığım zamanlardan, işte bu yüzdendir bir sonuca varamaman oğul .

Sen direk pastırma getir ben çemenini ayıklar başkana veririm :p

Sonra da vay göbeğim büyümüş de bağımsızlığını ilan etmiş de falan da filan :) Ayrıca adam Kayseriye gitmiyor yaw, ne pastırması :) Çemen burda var Üseyinim, ordakinin aynısı, yani aynı marka ama burdaki çökelik ile ordaki arasında baya fark var :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen direk pastırma getir ben çemenini ayıklar başkana veririm :p
pastırma varsa çemeni ne yapayım abicim :thumleft:

Sonra da vay göbeğim büyümüş de bağımsızlığını ilan etmiş de falan da filan :) Ayrıca adam Kayseriye gitmiyor yaw, ne pastırması :) Çemen burda var Üseyinim, ordakinin aynısı, yani aynı marka ama burdaki çökelik ile ordaki arasında baya fark var :)
o da olur bülocum,çökelik te olur yenebilecek her tür gıda maddesi kabul edilir.:cherry:

arkadaşlar ve abilerim ben aranıza yenı katılıcam inş...ankarada oturuyorum nisanda yzf r125 alıcam inş
toplantılar felan oluyomuş genelde nerde toplanıyosunuz bılgı verırsenız sevınırım :) saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar