Merhaba arkadaşlar.3-4 gündür gitmiyordum.Sınav yaklaştı sinir stress te arttı

kafa dağıtmak için salihliye gitmiştim oradanda selendiye geçtim 1 hafta kadar gezdim rahatladım

Salihlide hava 20-25 derece idi dedim ben motoru çıkarır gezerim geldim manisada yağış var.İlerleyen zamanlarda inş.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Geriyedönük biraz okudum genel olarak ybr ile parça uyumluluğu konuşulmuş.
Ybr de çift pistonlu bizim motorda tek pistonlu kaliper kullanılmış.Tek pistonlu balata alırsanız uyar.(Örn:Scooter balataları)
Onun dışında km telide ybr ile farklı.Bunun içinde scooter tellerini kullanabilirsiniz.
Ön far ampulleri ybr H4 kullanıyor wolf ds2 tip ampul kullanılıyor.Tüm motorcularda bulabilirsiniz bu ampulüde.
Onun dışında aklıma gelen fark yok.Birde elektrik sistemileri biraz farklı.Mesela bizim motorda far anahtarı var ybrlerde yok.Karbüratörleri biraz farklı.Granej grupları farklı ama kalite anlamında ybr ile eşdeğer diyebilirim.Depo kapağı ybr gibi elde kalan tipten değil sabit

Firen performansına gelirsek orjinal lastikleriyle berbat diyebilirim.Hele yağışta durdurabilene aşk olsun

Kaliteli bir lastikle tatmin edici.
Şimdilik aklıma gelen bu kadar.Umarım yararı olur.
Ahmet abi seni aradımda geri dönmedin.
Tatlı adamım aramışsın gördüğümde geri döndümde açmadın.
Adem abi gez tabi ya.Şu titanın konjektör işini gene çözemedin kanımca

Gel dediğimi dinle millet F650gs ye sanel marka araba konjektörü takıyor.Bir araştırsan iyi edersin.
Tahsin abi nedir o motorun hali yav.Bir yıka bidalar pas yapmış hep onlarada bir wd 40 tamamdır.
He birde motor almayı düşünen arkadaşlar varmış

Benim motoru satabilirik.Daha 7000 de gıcır

l:

l: