Kozyatagindan Can ben....selamlar.....
selam arkadaşlar bağcılarda oturmakayım yeni başladım motor kullanmaya kanuni cup motorum var aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum![]()
Merhaba arkadaşlar bende 21 yıldır İstanbul'da oturmaktayım. Uygun vakitlerde haftasonu gezileridir, buluşmalardır katılıp tanışmayı çok isterim. Anlaşılan böyle çok arkadaş mevcut![]()
Herkeze selam İstanbul/ K.Çekmece Gökhan AKAY
Hoşgeldiniz... :rendeer: Bu istanbul'un havası bi normale dönse güzel bir tanışma orgazinasyonu yapacağız ama hava şartları 2 saat yağışlı 20 dakika güneşliale:
İnsan güneşe aldanıp çıkıyor sırılsıklam eve dönüyor :salut: En sinir bozucu şeyde sele ıslanması sünger koltuk çektiği zaman suyunu sıkmadan binilmiyor :sunny: Ama herşeye rağmen motor vazgeçilmez bir tutku :flower: :thumleft:
Selam arkadaşlar ya şu fuar davetiyelerini temin eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Nereye sorsam daha gelmedi daha basılmadı diyor.
Doğru daha basılmadı fuar giriş davetiyeleri..ale:
Bu arada etkinlik düzenlenmiştir arkadaşlar link : http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/112037-%5Bistanbul-mt%5D-9-subat-2013-avrupa-bulusmasi.html :rendeer:
2 gün önce fuar davetiyesi aldım, şu an bulunabilir olması lazım
selam ben Kaan, Suadiye tarafındanım![]()