Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şu memlekette fatihin ybr gibi bi ybr görmedim. :cat:
Yok zaten abi :)

Bu arada arkadaşlarım, saygıdeğer abilerim, bildiğiniz üzere motosikletimi satmıştım. Cbf150 bakınıyordum fakat babamında benimde içime sinmediği için 2012 model yakaladık bir tane kaçırmadık :) Yine ybr aldık p.tesi noter satışını yapıcaz kısmetse.

Bu arada arkadaşlarım, saygıdeğer abilerim, bildiğiniz üzere motosikletimi satmıştım. Cbf150 bakınıyordum fakat babamında benimde içime sinmediği için 2012 model yakaladık bir tane kaçırmadık :) Yine ybr aldık p.tesi noter satışını yapıcaz kısmetse.

hayırlı uğurlu olsun yeni motorun :rendeer: inşallah sorunsuz biner, hayrını görürsün.

merhaba herkese..
arkadaşlar sis farı isteyen olursa bende mevcuttur..
3x1 powe led lensli..
su geçirmez..özelden veya 0546 678 85 88 nodan ulaşabilirsiniz
foto linkte.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/22974-honda-cbf-150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1539.html

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

j2gqs.jpg

j2grh.jpg

j2gs2.jpg

j2gsd.jpg

j2gsu.jpg

j2gtj.jpg

Adem ağabi bu gidişle Fatih Ağabimin ybr'sini ya satın alır ya da el koyar..
Çünkü şu son zamanlarda hep FATİH Ağabi'nin ybr'sinden bahsediyor genellikle :)

Hayırlı olsun CAN kardeş..Darısı başımıza..

Bu arada şu soğuk havalarda yeni aldığın motosikletinle bir kaç fotoğraflarını görmek içimizi ısıtır.. :)

F54

sende çık benim gibi fatih abinle 450 km lik yola, sende gör fatih abinin ybr sini :pl:

ee adem beni bilirsin ben öyle sözde motorcu değilim bu yaz da uzun geziler beni bekliyor klavye başında motor öyle böyle demem basar gezerim
herkez hayal kurar ama gerçekleştiren az olur
motor olsun her türlü gezeriz
ama benim le gezecek bi adam yok olsa çok şeyler görecek te göremiyor
buralarda da ybr gazı yutacak fazla motor yok hep büyük cc ler reyzingler endurolar vs

ee adem beni bilirsin ben öyle sözde motorcu değilim bu yaz da uzun geziler beni bekliyor klavye başında motor öyle böyle demem basar gezerim
buralarda da ybr gazı yutacak fazla motor yok hep büyük cc ler reyzingler endurolar vs

alidesidero mübarek. Sen neymişsin be abi :santa: :queen:

Beyler bugün bir motorcu abim 2009 yamaha ybr önerdi. Aslında tvs apache istiyordum ama fiyatı da uygun tutunca (ybr ve cbf fiyat nedeniyle rota dışındaydı) ybr mi alsam ilk motor olarak dedim. Zaten internette herkes ybr ile başlayın diyordu sanırım bize de. Uzay kafa bir ybr kısmet olacak. Tabi kafasını yuvarlak kafaya çevirdikten sonra :)

Hayırlı olsun CAN kardeş..Darısı başımıza..

Bu arada şu soğuk havalarda yeni aldığın motosikletinle bir kaç fotoğraflarını görmek içimizi ısıtır.. :)

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun.
Motosikleti P.tesi kısmet alıcam Mehmet kardeş. Vakit bulursam mutlaka fotoğraf çekerim. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------

Abi senin motosiklet kaç km'deydi :)

Beyler bugün bir motorcu abim 2009 yamaha ybr önerdi. Aslında tvs apache istiyordum ama fiyatı da uygun tutunca (ybr ve cbf fiyat nedeniyle rota dışındaydı) ybr mi alsam ilk motor olarak dedim. Zaten internette herkes ybr ile başlayın diyordu sanırım bize de. Uzay kafa bir ybr kısmet olacak. Tabi kafasını yuvarlak kafaya çevirdikten sonra :)

Hakkınızda hayırlısını dilerim. Bende ilk başlarda Apache alıcaktım fakat kalite, motosiklet ömrü, 2.el piyasası işin içine girince vaz geçtim. İlk motosiklet olarak 2-3 ay önce ybr esd aldım 2011 model. Karambole satıldı :) Bende cbf bakınıyordum fakat yağ yakma gibi kronik bir problemi var. İçimede sinmedi şimdi tekrar 2012 ybr esd aldım. Hakkında hayırlısını dilerim. Ybr sahibini üzmez içiniz rahat olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lllllllllllllllllllllllllllll-111989039/detay

Kranklardan ses geliyormuş Daha 2012 model bir motosiklette bunun sebebi nedir? Neden kaynaklanabilir?

sende çık benim gibi fatih abinle 450 km lik yola, sende gör fatih abinin ybr sini :pl:

Ağabi ben şehirlerarasında kullanacak kadar cesaretli değilim..Ne kadar motorcu da olsam 2 teker yanından bir tır hızla geçtimi bak o zaman işin tadına ben cesaret edemem henüz şehirlerarası dolaşmaya.. Yani bu durumda sizler tabii ki de üstadsınız :rendeer: :cat:

Ağabi ben şehirlerarasında kullanacak kadar cesaretli değilim..Ne kadar motorcu da olsam 2 teker yanından bir tır hızla geçtimi bak o zaman işin tadına ben cesaret edemem henüz şehirlerarası dolaşmaya.. Yani bu durumda sizler tabii ki de üstadsınız :rendeer: :cat:

biz yolda tırlarla, otobüslerle dalga geçeriz :) Yolda sadece önüme birden çıkacak, hayvan, araba, köpek vs ondan ve arkadan gelen araçtan korkarım. Ufaktan başla uzun yol için cesaretin gelsin.havalar düzelince tabi. O kadar zevkli oluyoki uzun yol bikere yapan vay bee der. Ama yolda motorun arıza verirse yandın. Herzaman motor bakımlı olmalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lllllllllllllllllllllllllllll-111989039/detay

Kranklardan ses geliyormuş Daha 2012 model bir motosiklette bunun sebebi nedir? Neden kaynaklanabilir?

Bana kalırsa adamın motor bilgisi sadece motosikleti sürecek kadar en fazla..teknik bi bilgisi yok kranklardan ses geliyorda ne demek kaç tane krank varmışki..Büyük ihtimal sübap şıkırtısından rahatsız olup merdiven altı bi motosiklet tamircisine götürüp göstermiştir.. Oda 3kağitçi birine denk geldiyse bunun krank tan ses geliyor açılması lafım falan demiştir.. garibimde ne bilsin motordan soğudu verdi ilanı şimdi adamı arayıp kardeşim motorunda bişey yok krankı falan kız gibin al bin böyle şeyler yapıpta piyasayı düşürme :p

ya arkadaşlar motorum 2012 zor calışmaya başladı 2000 km lerde daha ama zor calıştırıyorum resmen gaza hafif dokansam ateşlemiyor gaza basmadan calıştırıyom anında istop ediyor jiklleyi acarsamda istop ediyor 10-15 kere marş basarak hafif ısınıyor sanrıım calışıp istop ederken tekler gibi calışmaya başlıyor gaz veriyorum 3-4 kere daha böyle istop edip calıştıktan sonra gazz yemeye başlıyor gaza basarak zorla ısıtıyorum neden böyle yapıyor acaba? antalya gibi bir yerde cok sogukta degil diger illerdeki gibi :S karbüratör ayarsız flaan olablirmi neden ypar acaba serwise bi götürsemmiki? nasıl yapayim arkadaşlar bi tavsiye lütfen

sürekli kesici mi yapmış napmış acaba da kranktan ses geliyo ? bu ses nasıl bişeydir ? bu arada yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin :)

motoru yağsız bırakırsan yapar. tak tak ses gelir kranktan. benim motorda keçe patladığında yağ eksiltmeye başladı. en sonunda yağı boşaltıp yağsız kaldı. ve motor kitledi.
sonra keçeyi değiştirip , yağını koyduk. motor çalıştı. ama motor güzel çalışsada kranktan ses geliyodu.
motorcu benim motora ybr çıkması piston ve krank taktı. 2000km dir gayet güzel çalışıyor motor.
330tl verdim, çıkma ybr piston krank ve değiştirme işçiliği.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

ya arkadaşlar motorum 2012 zor calışmaya başladı 2000 km lerde daha ama zor calıştırıyorum resmen gaza hafif dokansam ateşlemiyor gaza basmadan calıştırıyom anında istop ediyor jiklleyi acarsamda istop ediyor 10-15 kere marş basarak hafif ısınıyor sanrıım calışıp istop ederken tekler gibi calışmaya başlıyor gaz veriyorum 3-4 kere daha böyle istop edip calıştıktan sonra gazz yemeye başlıyor gaza basarak zorla ısıtıyorum neden böyle yapıyor acaba? antalya gibi bir yerde cok sogukta degil diger illerdeki gibi :S karbüratör ayarsız flaan olablirmi neden ypar acaba serwise bi götürsemmiki? nasıl yapayim arkadaşlar bi tavsiye lütfen

motor sıcakken rolantini 1400 yap.
gene aynısını yapıyosa hava ayarı yaptır. kesin düzelir

Rölantiyi ayarlayıp dene dene kış rölanti ayarı yazdan fazla olmalıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar