O kadar sabırsızsan ve paranda varsa buyur http://www.superbikeschool.com.tr/1.x/?nocache=L1 . Burayı daha önce duydun mu bilmiyorum ama honda, yamaha vs. nin güvenli sürüş kurslarıyla karıştırma. Burası özel olarak ss i öğretir ve kurs bittiğinde pistte bile kullanabilirsin. Ki zaten eğitim istanbulpark ta.
Senin kafan neye karısmamıski
1 senedi 2 sene olmus.. biri öyle diyor biri böyle diyor..
Uzaktan davulun sesi hos geliyor,vurursan bi yere 300 le spatula ile kazırlar..
Ve bayan sürücüleri ne araba nede motorda sevmem..O süslenme duyguları yüzünden vites 1 de ayy kaca atıcam.. gaza mı bassam frenemi..
Cok haber gördük.. fren yerine gaza basıp kaza yapanı.. nasıl karıstırılsa artık..
Erkek bayan fark etmez vallahi.. yaparım yorumumu ceker giderim..
Hadi erkekler bayanlara gösteris yapmak için alırlar siz niye almak istiyorsunuz..
Yokmu cıkıp hayabusa al diyen ben baslatayım o zman..
Simdi ciddiye almak gerekliyse.. 125-250 en az 4 sene sonra 600 oda egitimle..
Ben R1 İle basladim. Eylül de ehliyeti aldım. Yaklaşık 10. Binkm yol yaptım. Ehliyeti aldıktan sonra bir ton kursa gittim. Daha ölmedim. Ölmeye de niyetim yok. Başka bir yerde de dedim gerekli eğitimi aldıktan sonra R6 sorun değil. 1000 cclik te sorun değil. Önemli olan senin ne istediğin ve amacına ulaşmak için ne kadar çaba vereceğin.
Öyle sey olur mu?
2012 modeller icin:
R6 31.000TL
R1 41.000TL
Neresi daha ucuz anlayamadim.
Arkadasin sorusuna gelince; tecrübe somut ve tamamen ölculebilir bir kavram değil ki sana bir yıl yeterli yada değil diyelim.
Bir yilda kac km yaptigin, hangi sartlarda kullandigin, limitleri ne kadar zorladigin vs gibi bir suru degisken var.
İllaki bir yillik 125cc kullanimindan sonra 4 silindir bir 600cc ye geçilir mi diye soruyorsaniz, cevabi tabiki gecilir neden olmasin.
Benim tavsiyem gecmeden once mutlaka eğitim almaniz.
Yıl olmuş 2013 ! hala bayanlar motor kullanamaz,racing süremez,bayanların motorda işi ne diyenler var..
Hayırdır nereden geliyor bu hava , bu çok bilmişlik? Siz erkekler zaten her haltın layıgını hakettiği gibi veriyordunuz değil mi,ah evet.. :farao: