Bende birşeyler yazayım. yeni üye oldum bu arada,
yeni başlayanlar için klasikleşmiş olan küçükten büyüğe doğru sırayla motosiklet gücüne ve ağırlığına göre tercihler yapılmalı tecrübe yükseldikçe motosikletinizide kendinize güveninize ve mantığınıza göre değiştirirsiniz, hedeflediğiniz motosiklete kadar.
İşte burada işin özüne geliyorum,
erkekler ile kadınlar arasındaki araç sürüş ve trafik ile ilgili yapılan araştırmalarda, erkeklerin daha iyi koordinasyon sağladığını ve mekana dair daha yüksek bir farkındalık duygusuna sahip olduğunu doğrulandı.
varoluş olarak kadınlar hayatı ayrıntılı bir bakış açısıyla gören bir göze sahiptirler. erkekler daha geniş ve genel görürken, kadınlar ayrıntılara takılırlar ve genel bakamazlar.
yani ister motosiklet olsun ister 4 teker trafikte, bayanların erkeklere göre daha fazla özveride bulunması ve fedakarlık göstermesi gerekir.
Ayrıca fiziksel olarak, güç olarakta erkeklere oranla zayıf olduklarından 200+ kg makinalarda çok çok dikkatli bilgili hatasiz olmaları gerekir.
Kusura bakmasın bayan sürücülerimiz alınmasın bu doğal yapımız
tabiki motosiklet kullanabilirler, araba kullanabilirler ama erkekler gibi değil.
zaten erkekler gibide olun demiyoruz. bu doğal yapınız, bu konudaki eksikliğinizi de bilmenizi isterim.
kadınlarında sosyalleşme olarak erkeklerden çok daha üstün olduğunu, ve bir günde kullandıkları kelime sayısı erkeklerden çok daha fazla olduğunu, el işlerinde daha başarılı olduğunuzu, öğretme yetinizin yüksek daha uzun ömürlü, ve çoook kuvvetli hislere sahip olduğunuzuda biliyor ve saygıyla karşılıyorum.