bilmiyorum farkındamısınız ama cbr 125 13 hp sanırım r6 ise 125 hp(beygir)
1 yıl ın bi anlamı yok ben bi yılda 6000 yapıyorum arkadaşım bi yılda 38 binde arada en az bir ara sınıf daha olmalı ve r6 gibi bi makinaya binmek için en en az 60 - 70 bin km tecrübe gereklidir.
canınızın önemi yoksa bilemem ama ben böyle kimseyi vaz geçiremeyeceğimi biliyorum ama şöyle bir örnek vereyim bi arkadaşım geldi motor alacağım diye 125-150 cc ile başla dedim 250cc ile başladı şanslıydı kaza yapmadan 1 yıl 15000 km sürdü sonra 600 lük alacam dedi 600 hornet aldı şuan yanlış hatırlamıyorsam 3 platin 4 kırık ve bi parmağı kayıp ( full koruma ile yapılan bi kazadır shoıe kask alpline star deri tulum vs. vs.
bu işin şakası olmaz
cbr 250 bile acemiler için tehlikeli (acemilik km gerektirmez 15 senedir scooter kullanan yüzbinlerce km devirmiş bir adam ilk vitesli kullandığında acemidir) en ufak fazla gazda tekere kalkan bir makine ve tek silindir
sen acemiyim diyorsun cbr 125 le başlayacaksın ve r6 ya geçeceksin aradaki kilo farkı kullanım pozisyonu ve en önemlisi güç. r6 kullandım sözde 300 km gibi bir yola gidecektik o motorla arkadaşımındı ama bindikten sonra 30 km sonra indim al sen bu motoru ben kendi motorumu alıp geleyim dedim çocuğa (hastaydı kullanamıyordu) nedenmi? istemsiz tekere geliyor makina öyle çılgın birşey yok :S senin tecrüben ne kadar dersen 10 senedir motor kullanıyorum tecrübem 20.000 km vardır son 2 senesi aktif olmak üzere her tarz motordan test ettim inan
r6 ile acayip hava basarsın sesi duruşu gücü evet şahane makina ama belki bi iki motor sonra almalısın
sana önerim (en hızlı şekilde bu olmalı ki bu bile yeterli değil)
cbr 125 5000-10000
cbr 250 5000-10000
er-5 5000-10000
sonra r6 alırsın sıkılana kadar binersiniz
saygılarımla
not: eğer sizi bekleyeniniz merak edeniniz yada sizin ayrılmak istemediğiniz birisi yoksa canınız bu kadar ucuz sa hayabusa ile başlamanızı tavsiye ederim...