Ben ormanda balığa gittiğimde bu çekirgelerden Allah ne verdiyse toplardım. 100-200 kaç tane bulursam yakalar, süzgeçli kutuya atardım. bazılarını da oltaya takar balık avlardım.
Hem beleş yem olurdu. Hem de organik, vitaminli, balıklara hiç bir zaman mikroplu hayvan vermedimyakalamadan önce çektiğim bir kare
[url]http://f1301.hizliresim.com/15/j/j056c.jpg[/url]
Motoru sıfır aldıktan sonra akü bozulmuştu. Gittim para ile başka akü aldım. Oda bozuldu. Elektrikçi'ye gittim cihaza bağladı akü şarj etmiyor konjektor bozuk galiba dedi. Tamirci konjektor'de birşey yok diye gittim yenisini almıştım. Yarın servise gideceğim. Bu arada motor 1300'de daha bakıma hiç gitmedim. Inşallah garanti'den çıktı ayağı yapmaz.
hadi hayırlısı bakalım nasıl birşey olucakama ben yaparsam 150 nin altında takmam arkaya yoksa gözüme i9ce geliyor
tabi onun içinde arka maşaya ufaktan estetik operasyon lazım
onuda yaparım o kolay sonuçta supermoto
tadı herzaman farklıdır
![]()
Yarın hava güzel olmazsa abimle değiştiricez ön lastiği. Ön dişliyi de 17 takmayı düşünüyorum. Hatta egzostaki katalizörü bile kesip alabiliriz![]()
Burak o senin motor değil. senin motorun demir tozları henüz kamyona bile yüklenmedi. Senin motorun şasesini mordor dağında döveceğiz. kıymetli bir motor olacak :queen:
kafa bi gidip bi geliyor bende.
@drumstar, sen şimdi iç lastik dış lastik jant çemberi ve jant teli aldın toplamda öyle mi? Hepsinin maliyetini tam olarak yazar misin?
Evet, çember, dış lastik ve iç lastik aldım. Bunlar 117tl tuttu. Telleri kısaltmamız mümkün olmazsa tel masrafı da çıkacak. 5-10 tl de onlar tutar sanırım. Çok fazla bir masraf değil toplamda. Bunların üstüne bir de arka lastik eklenicek tabi. 150tl de o var![]()
120-90-18 unilli var bikaç tane, ama unillinin 130 tabanı olanını bulamadım. 130 tabanlı pirelliler var onlar biraz daha pahalı. Aradığım lastiği bulamadım hala :/
Bunu ben de görmüştüm ama 70 kalınlık az gibi geldi bana. Sanırım aynı firmada daha kalın lastik olacaktı.
aman karizma motor lafı duydum koşarak kaçarım ben hacı boşver onu![]()
Bence öne 90/90-18 al elindeki 100'lük lastiği arkaya tak zaten süpermoto 17 jant olur 130'luk asfalt tipi lastik istiyosan 17 jant yapmalısın jantları.Öne 90 aldım ya aynı olsun dediydim ama bilmiyorum ki. Ben de tam buldum, karizmadan alırım diyodum. noldu ki :queen: