Volvo 'm olsun ,çamurdan olsun :):)

Volvo 5 üzerinden 5 alıyorsa, demekki hakediyor...

[YT]EsRyW_enjx0[/YT]

O kazaların hepsini içindeki dublöre yaptırdıklarına göre çok ciddi ve tehlikeli şeyler olmasa gerek. Bide bence ön kaputta biraz güçlendirme var gibi roll cage takmışlar kaputta güçlendirme neden olmasın, yeni arabaların çoğu 20 ile öndeki arabaya çarpsa bile kaput ikiye katlanıyor. Dublöre acıdım bu arada eğer bütün çarpışmaları aynı gün gerçekleştirdilerse adamın bi ay her yeri ağrıyacak demektir :cherry:

Türkiyede pek bilinmese de nasıl mercedes makam, bmw spor ile özdeşleşmişse Volvo da güvenlikle özdeşleşmiş bir markadır.
Hatta şu an arabalarda bulunan "3 nokta emniyet kemeri" sistemini bulan ve patentini bütün bütün markaların kullanmasına izin veren şekilde alan da Volvo'dur.

Güçlendirme mantıklı olsa da pek yüksek hızlarda değil. Kask falan da var gerçek olma ihtimali daha yüksek gibi geliyor bana.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Volvo dünyanın en sağlam arabası olarak zaten tarihte yerini almıştı...
Yenş modelleri biraz vasat...
700 lü modellerine zaten hastayım...

volvo zaten başlı başına bir saltanat... ilginç sağlamlık testleri var.. 20m den tavan üstü araba atmak falan :queen:
ama hala çalışıyor olması beni cezbetti.. :bounce:

Türkiye'de Volvo marka araçlarla ölümlü kaza yaşanmamıştır(Resmi istatistik).Kısacası taş gibi araba:cat::cat::cat:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
adamlar ne güzel eğleniyorlar... keşke beni de yanlarına alsalar...
bu arada benimde gönlümde yatan bir arabadır kendileri..
özellikle de bu ilandaki volvo:cat:
http://www.kktcarabam.com/48384-1994-VOLVO-460.html#ilan_detay

Türkiye'de Volvo marka araçlarla ölümlü kaza yaşanmamıştır(Resmi istatistik).Kısacası taş gibi araba:cat::cat::cat:

Mercedes bmw ile ölümlü kaza gırla... Bizde bu volvonun paralı kroların pek tercih etmediği marka oluşundan olmasın? Gerçi bana hurafe geldi ama bu ölümlü kaza olmaması:)

Arkadaş araçta ralli arabalarına takılan çelik takla barı var, yerim öyle volvoyu hangi vatandaş çelik kafes takıyorda geziyor volvoya. Fiat palio group N ralli aracıda 50 takla atıyor birşey olmuyor

Video zevkli ama mantık dışı

Eğer bir volvonuzla bir virajda yada bir kaza yaptığınızda takla atarsanız size yeni bir volvo verilir. Çünkü volvo, yaptığı arabanın normal şartlarda (uçurum, kasti vb. dışında) takla atmayacağını iddia eder. Ve en önemlisi, mercedes, bmw, audi, volvo grubunun içerisinde uydu kontrol sistemi olmayan tek araçtır volvo. Mercedes ve bmw uydudan rahatlıkla kontrol edilebilir. Zaten dikkat ederseniz şaibeli bütün siyasi, ölümlü trafik kazaları ya mercedesle yada bmw ile yapılmıştır. Ama gel gelelim volvo şuanda bir çin markası. Ve özellikle son 3 yıldır kaliteyi düşürmüş vaziyette.

Mercedes bmw ile ölümlü kaza gırla... Bizde bu volvonun paralı kroların pek tercih etmediği marka oluşundan olmasın? Gerçi bana hurafe geldi ama bu ölümlü kaza olmaması:)

Arkadaş araçta ralli arabalarına takılan çelik takla barı var, yerim öyle volvoyu hangi vatandaş çelik kafes takıyorda geziyor volvoya. Fiat palio group N ralli aracıda 50 takla atıyor birşey olmuyor

Video zevkli ama mantık dışı
Hocam o kırolar yüzünden saab,volvo gibi süper arabalar bu memlekette fazla satamadı.Ama ölümlü kaza olmamasını birçok yerden duydum belki geyik te olabilir.Ama gerçekten çok sağlam araba İsveç işi biliyor bizim memlekettekiler gibi tenekeden araba üretmiyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Önden ve arkadan darbe ne kadar şiddetli olursa olsun sürücü ve yolcu kabininde sıkışma gibi deformasyonlar olmaz volvolarda...
Özel güçlendirilmiş kabinler yapılıyor...
Hava yastıklı modellerde ölüm oranının az veya hiç olmaması buna bağlı sanırım...
740GL hayalimdeki araba...
Ama totom yemiyor...
Hem çok yakar hem de vergisi fazladır yahu..:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
honda hayat onda, tofaşk, parçası ucuz, alırsın ford olursun lord...bla...bla...bla...

S40 dan o kadar çok çektim ki, VOLVO görünce bakamıyorum bile. Bir daha volvo mu ? tövbeeeeee. Hatta " VOLVO MAĞDURLARI DERNEĞİ" bile kurulmuştur ..

Bakınız 9 uncu sıra

Türkiye'deki Enteresan Dernekler
1) Taşköprü Sarımsak Geliştirme ve Kalkındırma Derneği

2) Angora Tavşanı Seven Şoförler Derneği Lokali

3) İstanbul Akvaryum Yardımlaşma Dayanışma Derneği

4) Genelevi Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği

5) Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Dostları Derneği

6) Müzisyen Sevenler Lokali

7) Orman Avukatları Dayanışma Derneği

8 )Cool İstanbul Televizyon Tamircileri Derneği

9) Volvo Mağdurları Derneği

10) Mazda Araç Sahipleri Derneği

11) Ankara Güçlü İş Adamları Derneği

12) Aydınlıkevler Dolmuş Durağı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği

13) Kokoreççiler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

14) Oluklu Mukavva Üreticileri Derneği

15) Sungurlu Aşıklar ve Müzik Aleti Çalanları Koruma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği

16) Profesyonel Posta Güvercini Uçuranlar Derneği

17) Tayland-Hint-Brezilya-Japon Horozunu Koruma ve Yaşatma Derneği

18) Oyuncu Güvercin Sevenler Derneği

19) Yıkımcılar ve Enkazcılar Derneği

20) Havutlu Mahallesi Cenazeleri Kaldırma Yardımlaşma ve Kültür Derneği

Volvo markası kaza yaralanmalarına karşı dünyada ilk güvenlik önlemi almaya başlayan markadır.
İlki ön tamponun önüne ağ gerilerek yayalara çarpıldığında aracın altına girmeleri önlemek için. ( ağla balık tutar gibi yayayı orada tutmak maksatlı)
2. olarak ta ön camı kırılınca parçalansa bile tek parça halinde kalarak sürücü ve yolcu yaralanmalarını önlemek maksatlı.

Bu bakımdan bir ünü vardır fakat en sağlam olduğu konusu tartışılır. İlk olmak en iyi olmak manasına gelmiş zamanla , bence yanlış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar