zorunlu trafik sigortası ybr 125 300 tl olur mu hiç

*Yaşın 18-30 veya 45-70 arası ise
*Motorun veya senin önceden kazası varsa
*Türkiye Genelinde bu motorla çok kaza olduysa (Marka Model)
*tek bir sigortacıdan fiyat aldıysan

olur...

93 skoda favoriti geçen sene 150 liraya yaptırdım. Bu sene 180 diyorlardı fakat 1 kazaya kaşırtığım için 40 Tl fazladan koyuyorlarmış. 220 oldu. (Araç Babamın üzerine)

ve 2 ay önce Mondial Drift'i Axa 110 Tl , Sompo Japon 130 Tl Fiyat vermişti.

Benim Fizy'e Temmuzda 64 Tl ye yaptırmıştım şimdi 120 Tl Diyorlar ki kaza bela yok. (benim üzerimdede kaza yok fakat yaş aralığı 18-30 arası)
CBR 250 yide yine Axa'dan 230 Tl ye yaptırdık. (2012 Model)
Yinede ALlah korusun kaza vs. Olduğunda Aviva , Axa , General , Allianz , Anadolu Sigorta , Genel Sigorta bunlar hızlı yapıyor. Neidü belirsiz ve sonradan gelen sigortalar hem ödemede hemde kazada exper vs sıkıntı yapıyorlar.

ıller arasıda farklılık gosterıyo.ben valıdenın ustune yaptırdım kı kendısı 61 yasında bursada gunes sıgorta 64 tl

Arkadaşlar sigorta şirketleri arasında aynı şehir için resmen fiyat uçurumu var birisi 50tl derken diğeri 200TL diyor,

Şimdi forumda bir başlık açalım, mesela Ankara, İstanbul, İzmir zorunlu trafik sigortası fiyatları diye, herkes araştırsın ve yazsın fiyatları. 3000Tl lik motor'a 300TL zorunlu trafik sigortasımı olur bu resmen soygunculuk.

şimdi soruyorum yıllarca şimdikinden çok çok düşük ödedik hep böyleydi sistem bu şekilde kendini götürüyordu ne oldu nasıl olduda 2009 da 30-35TL ödenen sigorta için 2012 de 120-180TL ödenmeye başlandı, 2013 te nasıl olduda 300TL istendi, bu nedir arkadaşlar? Bu kazaların artmasıyla ve karşılıklı hileli rapor düzenlemeyle falan açıklanamaz.

bugün sigortacı arkadaşla konuştum. onun söylediği hani iki taraf anlaşıp kendi aralarında tutanak tutuyormuş. bu olay çok suistimal ediliyormuş. bu uygulama yürürlüğe girince sigortaların ödediği hasarlar çok yüksek seviyelere gelmiş. bu uygulamanın kaldırılması gerekli yoksa herkes zararını çekiyor diyor. geçenlerde kamyon sigortası yaptım 2500 TL tuttu birinin dedi. şu anda yerli sermaye sigorta kalmamış. sigorta şirketlerinin hemen hemen tamamını yabancı firmalar aldı diyor. bu durumdada hepsi birbiriyle anlaşıp yüksek fiyatlar çekiyormuş bilginize.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
*Yaşın 18-30 veya 45-70 arası ise
*Motorun veya senin önceden kazası varsa
*Türkiye Genelinde bu motorla çok kaza olduysa (Marka Model)
*tek bir sigortacıdan fiyat aldıysan

olur...

93 skoda favoriti geçen sene 150 liraya yaptırdım. Bu sene 180 diyorlardı fakat 1 kazaya kaşırtığım için 40 Tl fazladan koyuyorlarmış. 220 oldu. (Araç Babamın üzerine)

ve 2 ay önce Mondial Drift'i Axa 110 Tl , Sompo Japon 130 Tl Fiyat vermişti.

Benim Fizy'e Temmuzda 64 Tl ye yaptırmıştım şimdi 120 Tl Diyorlar ki kaza bela yok. (benim üzerimdede kaza yok fakat yaş aralığı 18-30 arası)
CBR 250 yide yine Axa'dan 230 Tl ye yaptırdık. (2012 Model)
Yinede ALlah korusun kaza vs. Olduğunda Aviva , Axa , General , Allianz , Anadolu Sigorta , Genel Sigorta bunlar hızlı yapıyor. Neidü belirsiz ve sonradan gelen sigortalar hem ödemede hemde kazada exper vs sıkıntı yapıyorlar.
CBR pahalıya gelmiş, İstanbul sanırım. 20% hasarlılık sürprimli, 5% gecikme zammıyla 157'ye yaptırdım. Sonra farklı bir acente 142 fiyat verdi. İkisi de AXA acentesi. Bence aynı sigorta firmasının bile farklı acentelerine sormakta fayda var :p.

CBR pahalıya gelmiş, İstanbul sanırım. 20% hasarlılık sürprimli, 5% gecikme zammıyla 157'ye yaptırdım. Sonra farklı bir acente 142 fiyat verdi. İkisi de AXA acentesi. Bence aynı sigorta firmasının bile farklı acentelerine sormakta fayda var :p.

vay canına..... :santa:

axa'da kazıkyamış ya beni. vay gidi sigortacım vay...

bugün yaptırdım sigortayı ve tek dediğim şu oldu; "allah belalarını versin." hepsi dolandırıcı olmuş. sigortacısı da batsın geri kalanı da. geçen sene ödediğim sigorta fiyatının iki katından fazlasını ödedim. acayip zoruma gitti. üstelik (şeytanın kulağına kurşun) ne bir kazam var ne başka bir şey. sabahtan beri söve söve bir hal oldum. en kısa sürede gidip en pahalı araca çarpmayı düşünüyorum. sigortadan bunun parasını çıkarmayı çok istiyorum. ödesin ..zevenkler. kaskodan pahalı hale gelmiş anasını sattığımın sigortası. daha güzel sözler gönderiyorum buradan o şirketlere...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
2012 ağustos başında 70 tl yaptırdım

bu sene düşünmek bile istemiyorum. :pr:

yuh bee gecen sene 42 tl,az önce aradım 126 tl bu ne kardeşim yaa..axa coşmuş..

Zaten olayda bir mantık hatası var.
Ölümlü kaza riski yüksek diye bahane yapıyorlar ama ben motorumun üzerinde ölsem sanki benim sigortamın bana bir hayrı var. Ya bir motosiklet başka birisini öldürme oranı araçlara göre nasıldır.
Yani ortada bir saçmalık var ve kimse farketmek istemiyor. Aldıkları paraya bakıyorlar gerisi umurlarında değil.

Ben Kuba Faswind200R Motosikletimin Sigortasını 73Tl Ye Yaptırdım Ybr125 Nasıl 300Tl Oluyor

CBR 250 - Axa Sigorta - 160 TL.
Motosiklet ve kişi'nin karışmış oldugu kaza kişi'nin yaşı vs.. tabii bunlarda önemli faktörler. Bi Ali Cengiz'lik olabilir fiyat araştırmasına devam etmelisin. Ve o fiyat farkını acente'ye sorman çok önemli !!

İlginç gerçekten, zam dedikleri de 8% halbuki.
http://www.haberevet.com/haber/20130110/668508/trafik-sigortasina-fahis-zam.html

Abin geçen gün sigortacıdan geldi, arabasına sigorta yeniletmek için gitmişti. Zam %8 felan değil, %300. Olması gereken sigorta ücretini hesapladık(kazasızlık indirimi vs, vs,) ve şimdi alınan ücrete baktık, hesapladık bildiğin %300. Hadi bişeyleri yanlış hesaplayalım, başka sigortacıya gidelim felan %250 olsun. Ama haberlerde %8 diye geçiyor...:farao:

Ben Aralık Ayında 3 Ay süresi geçmiş izmirde Kullandığım 43 plaka Cbr 600F in sigortasını 68 liraya yaptırdım.

15 Ocak 2013 te 165 liraya yaptırdım 2004 CBR 600 f Aksa sigorta (kazam yok yaş 26) burdan pay biçin arkadaşlar. Herkes tutturabildiğine..

gt250r 2. el aldığımda plaka erzincan plakaydı sırf bu olaylardan dolayı plakayı değiştirmedim ve 60 küsür lira sigorta verdim istanbul plaka olunca ne oluyor hiç gerek yok devir alırken plakayı istanbul dışıysa sakın değiştirmeyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar