*Yaşın 18-30 veya 45-70 arası ise
*Motorun veya senin önceden kazası varsa
*Türkiye Genelinde bu motorla çok kaza olduysa (Marka Model)
*tek bir sigortacıdan fiyat aldıysan
olur...
93 skoda favoriti geçen sene 150 liraya yaptırdım. Bu sene 180 diyorlardı fakat 1 kazaya kaşırtığım için 40 Tl fazladan koyuyorlarmış. 220 oldu. (Araç Babamın üzerine)
ve 2 ay önce Mondial Drift'i Axa 110 Tl , Sompo Japon 130 Tl Fiyat vermişti.
Benim Fizy'e Temmuzda 64 Tl ye yaptırmıştım şimdi 120 Tl Diyorlar ki kaza bela yok. (benim üzerimdede kaza yok fakat yaş aralığı 18-30 arası)
CBR 250 yide yine Axa'dan 230 Tl ye yaptırdık. (2012 Model)
Yinede ALlah korusun kaza vs. Olduğunda Aviva , Axa , General , Allianz , Anadolu Sigorta , Genel Sigorta bunlar hızlı yapıyor. Neidü belirsiz ve sonradan gelen sigortalar hem ödemede hemde kazada exper vs sıkıntı yapıyorlar.
*Motorun veya senin önceden kazası varsa
*Türkiye Genelinde bu motorla çok kaza olduysa (Marka Model)
*tek bir sigortacıdan fiyat aldıysan
olur...
93 skoda favoriti geçen sene 150 liraya yaptırdım. Bu sene 180 diyorlardı fakat 1 kazaya kaşırtığım için 40 Tl fazladan koyuyorlarmış. 220 oldu. (Araç Babamın üzerine)
ve 2 ay önce Mondial Drift'i Axa 110 Tl , Sompo Japon 130 Tl Fiyat vermişti.
Benim Fizy'e Temmuzda 64 Tl ye yaptırmıştım şimdi 120 Tl Diyorlar ki kaza bela yok. (benim üzerimdede kaza yok fakat yaş aralığı 18-30 arası)
CBR 250 yide yine Axa'dan 230 Tl ye yaptırdık. (2012 Model)
Yinede ALlah korusun kaza vs. Olduğunda Aviva , Axa , General , Allianz , Anadolu Sigorta , Genel Sigorta bunlar hızlı yapıyor. Neidü belirsiz ve sonradan gelen sigortalar hem ödemede hemde kazada exper vs sıkıntı yapıyorlar.