ama onlar 17 lik17 lik jantları kanuni cross 150 nin arka jantlarını alarak yapabilrdin onlar 17 likti keşse sorsaydın bana :S bende motoru parçalayıp satışa koydum elemanın biri tamamnı aldı orasıda ayrı konu ya neyse bende 17 lik jant var takım uygun fiyata bırakırdım sana üstünde de önde 120/70-17 arkada da 150/70/17 shinko marka lastiklerde vardı
Baktım şimdi hatta 110 ve 140 tabanmışAh abicim şimdi mi söylenir bu
kıvır kıvır jant aradım okadar, nasıl denk gelmedik anlamadım
![]()
hapisten yeni ciktim( 5 gun luk giris yasagi verdiler), sizleri cok ozledim, ama beni hatirlayan hic olmamis, yoklugumu hissedende olmamis, soran eden yook, cok kirildim, arkadastik diye dusunduydum oysa.![]()
geçmiş olsun gardaş![]()
Niye düştün mapusa ?
Dostum bana da ceza geldi ama banlamadılar beni neymiş ikili sohbet yapmışız :mrgreen:hapisten yeni ciktim( 5 gun luk giris yasagi verdiler), sizleri cok ozledim, ama beni hatirlayan hic olmamis, yoklugumu hissedende olmamis, soran eden yook, cok kirildim, arkadastik diye dusunduydum oysa.
mondial max 150 alinca size test ettirmicem. :bounce:
Öyle yapmak daha mantıklıydı ama almış bulundum artık. Arkaya da 130luk unilli bulup takarım yakında.
@Tolga enduro ile takaslamaktan bahsetmişsin ama tam marka vermemişsin de bakalım adı sanı nedir diğer makınanın :cat:
hacı abi ekle faceden [email protected]androidli telefon için almıştım maili
ekle orada var supermoto diye albümde onaylarım hemen