abi senin yedek hariç tam depo yakıt rekorun nedir ?
dokunarak kullanımda 500-600km arası gider gibi geliyor bana.
Evet her şey dahil depo ağzına kadar çaka çaka dolu olduğu zaman 14.5 lt benzin alıyor tın tın tamamen bittiğinde ise 649 km yol yaptı :cat:
selamın aleyküm milletbugün çok hareketli geçti. Eski kasa ybr hava filtresi ve ngk orjinal buji aldım. Toplam 25 tl :santa: eve geldim, eski hava filtresini çıkardım. Yeniye baktım, hava geçiş deliği karburatör deliği büyüklüğünde, ceviz kadar delik. Eskisi orjinali üçgen şeklinde ve kocaman. Yetersiz kalacağını düşündüğümden eski deliği kadar yeni hava filtresini açtım lehim makinasıyla eriterek. Yerine takacam, kutuya ve kapağa tam oturmuyor :sunny: bıçakla kenarlarını yedire yedire baya bi oturttuktan sonra tam olarak oturtarak taktım. Yeni bujiyide taktım saat gibi maşallah .
Eveeet depoyu bugün yedeğe kadar bitirdım. 12.5 litre ile 435 km :sunny: eski ölçüm 440 km idi. Şimdi hava filtresi ve buji yi yeniledim. Tekrar ölçer yazarım.
Bugün 60-70 km kadar gezme şansım oldu tek kişi. Tabı o kadar gezilirde gazlanmazmı?tek kisi idim. Düz yolda 110-115 km arası gidiyor sabit. Hafif bi rampa aşa yol geldi. 125 km/h a çıktı. Tek kişi düzde baya iyi kaçıyor. Ahmet abi yandı. Tokat :queen:
Tokatçı Adem aga bu yaz Allah nasip ettimi sırf sen tokatla deye gelcem yanına sen böyle ara antrenman yapmaya devam ettamam meriç neyse. Ahmet abiyle görüşüyodum bende. En ucuz mtv yi ben yatırıyom galiba![]()
meriç senin ibren bozuk :queen:
Nerden biliyon beraber yola gittinmi benle? Ama gidenler var istersen Erdek yolunda Bursa otobanı anlatsınlar sana :bounce:yakıtına göre gidiyo bunlar. Mesela ahmet abininki az yakıyor az kaçıyor. 90 nı geçmiyor. :santa:
Apaçi kabilesinin büyük reisi oturan zeytin Adem aga :cherry: bana dokandırmadan yapamıyon değilmi :queen:ben daha hiç kesiciye sokmadım, hatta 10 bin devri bile görmedim. Bide apaçi derler bana. Apaçiler sonradan ortaya çıkıyo.l: 1 ci derecede apaçi ahmet abi :queen:
Nerden biliyon beraber yola gittinmi benle? Ama gidenler var istersen Erdek yolunda Bursa otobanı anlatsınlar sana :bounce:
Apaçi kabilesinin büyük reisi oturan zeytin Adem aga :cherry: bana dokandırmadan yapamıyon değilmi :queen:
Adem abi güldürme beni.Orjinal far kadar bile aydınlatmıyor senin reno 12 farı.Xenonla karşılaştırma bile![]()
![]()