Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

burdada pazar gününe kadar yağmur var. Baya bi yağmur. Az buçuk değil. Galiba istemeyerekte olsa bikaç gün arabaya bincez.:(

oooo sorunlar çözülmüş sanırım süper :cat: artık rahat rahat yazabilirim ohh bee :rendeer:

ahmet abi bu gece av a gıdıcem bakalım ordek durumları ne olacak.yagmur havayı yumusattı.motrumun benzını azaldı sımdı 3km otede bulunan benzınlıkten deposunu bı doldurayım bakalım bayram etsın garıbım.

bende depoyu ilk kez fulledim. yedeğe geçmek üzereydi. 12.5 lt benzin aldı.
yav 17 litre diyodu kitabında.
ozaman yedek 4 litre falan demektir. ilginç..

yarında ehliyet sınavı var. bu yaşta ne işler yav :)

Merhaba arkadaşlar.Sorun çozüldüğüne göre normal yazışmalara devam edebiliriz.Bu arada tahsin abi bizim depo 17 litre değil.Geçen ahmet abi söylemişti kaç litre olduğınu ama hatırlamıyorm

yedeğe düşer düşmez fullenirse 12.5 litre alıyor. 60 tl civarı. Bikere ölçmüştüm 440 km yol gitmiştim. Şu an gene şehir içi ölçümünü tekrar yapıyorum. Sonucunu açıklarım bitince.

iyiyiz meriç.
benim 100 litrelik kappa topcase attığım 35 kg ye dayanamayıp demirlerini yamultmuş. bide baktım çanta aşağı eğrildi. benim yaptığım demirleri yamultmuş kasislerde.
bağlantı civatalarını bile gevşetip yamultmuş.
çıkartıp bağlantı demirini düzelttim. ağırlık merkezini öne verdim biraz.
yarın atarım resimlerini.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

ya bide ben motor çalışık vites boşta beklerken debriyaja basmadan vitese basınca şak diye vites 1e geçip motor stop ediyor..
kavrama debriyajın ortalarında..

sınavda basarılar tahsın kardesım.benım olcumlrıme gore 14,4krs yakıyodu benım salco.tabı benı taşıdıgınıda unutmayalım.bugun saat 4 bucuk cıvarı benzınlıge gıdıp fulledım depoyu.45 tl ye doldu.sıfırladım kmyı bakalım son durum ne olacak.tabı payasıcaz gene.

Tahsin abi dediğin şey normal.Arabalarda bu şekilde olmasın diye bir yıldan sonra üretilen tüm araçlara debriyaja basmadan vitese geçmesini engelleyen birşey koyulmuştu.Debriyaj teli koptuğunda o şekilde kullanıyoruz.Motoru biraz iktirip vitese atarsan stop etmez az az gaz verirsen hareket ettirebilirsin. :) :) Buda aklında bulunsun olur birgün yolda kalırsın işine yarar.

ahmet abi bu gece av a gıdıcem bakalım ordek durumları ne olacak.yagmur havayı yumusattı.motrumun benzını azaldı sımdı 3km otede bulunan benzınlıkten deposunu bı doldurayım bakalım bayram etsın garıbım.
Hadi bakalım rast gele Mutlu :cat: deep freezi doldur bakalım av ördeğiyle lazım olacak biliyorsun :wiinkk:

Merhaba arkadaşlar.Sorun çozüldüğüne göre normal yazışmalara devam edebiliriz.Bu arada tahsin abi bizim depo 17 litre değil.Geçen ahmet abi söylemişti kaç litre olduğınu ama hatırlamıyorm
Depo tın tın iyice bittiğinde benzinliğe elimde götürmek kaydıyla 72 TL lik almıştı sanırsam arkadaşlar oda yaklaşık 15.5 ltre yapıyor :bounce:

yedeğe düşer düşmez fullenirse 12.5 litre alıyor. 60 tl civarı. Bikere ölçmüştüm 440 km yol gitmiştim. Şu an gene şehir içi ölçümünü tekrar yapıyorum. Sonucunu açıklarım bitince.
Bu sefer biraz az gazla bakalım Adem sakin kullanımda ne kadar düşecek yakıt :silent:

Bu arada bu günden itibaren sigarayı bıraktım arkadaşlar artık içimiyorum :flower::flower:

ahmet abi sakin kullanmak ve ben. Birbirinden uzak şeyler. :sunny: niye bıraktınkine? Yazın tüttürecektik sen gelince :)

Ahmet abi hadi hayırlı olsun.Parayı biriktirde yaza karadenize gittiğimizde lazım olacak :) :)

ahmet abide zaten çuvalla para var. Motorunda o çantalarda ne taşıyo sanıyosun meriç? :queen:

ahmet abi sakin kullanmak ve ben. Birbirinden uzak şeyler. :sunny: niye bıraktınkine? Yazın tüttürecektik sen gelince :)
Bana hiç bir şey katmadığını ve hiç bir yararı olmadığını artık anladım desek (yersen tabi) :p sanada tavsiye ederim valla çok güzel bi duygu özgür olmak :rendeer:
Ahmet abi hadi hayırlı olsun.Parayı biriktirde yaza karadenize gittiğimizde lazım olacak :) :)
Tabi tabi sırf o yüzden bıraktım zaten Meriç :queen: şaka maka du bakiim hımm al bi sebep daha temmuzda desek geziyi 7 ay var 6.5x30x7 =1365 tl hay çok yaşa be Meriç benim gezi bütçesi çıkıyor otomatikmen :rendeer:

ahmet abide zaten çuvalla para var. Motorunda o çantalarda ne taşıyo sanıyosun meriç? :queen:
Paraaaaa kiiiimmmm biz kiiimmm Adem ağa :cherry: senin gibi zeytin kralı toprak ağası Bodrum efesinin yanında bizim gibi baldırı cıblak devlet memurunun lafımı olur ağam :queen:
Çantaları sorarsan anca çul çapıt taşıyoruz içinde istasyonun parasını pankanın zırhlı arabası gelip alıyor :cherry:

---------- Post added at 03:29 ---------- Previous post was at 02:16 ----------

Uleen sigarayı bıraktık dedik evde 1 tam 1de yarım paket sigara buldum nolcak şinci :queen:

içen birine hediye et :) ben bıraktım al kalanlar senin olsun de kendini kötü hissetsin :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar