Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar,

Facebook grup üyeliği için bende istek gönderdim. İsim Mehmet Kaya

Kış mevsiminde motosiklet branda altında duruyor ve nem yaptığı için nikelajlı yüzeylerde lekeler oluşmaya başladı. Bunları basit temizleme yolu var mı? Çamaşır suyu, tuz ruhu, kireç çözücü gibi maddelerden herhangi biri kullanılabilir mi? Deneyen arkadaş varmıdır?

Yapı market, nalbur gibi yerlerde bulabileceğin metylan ile temizleyebilirsin. WD40 da temizler belki daha kolay bile temizleyebilir ama metylan aynı zamanda cila görevi de görür -ki aslında ciladır.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar kışın 10/50 yazın 10/40 yağ kullanıcam sanırım
doğrumu biliyorum yanlışmı biliyorum beni bir bigilendirirseniz sevinirim :)

birde hangi marka yağı tavsiye edersiniz benzin istasyonlarında bulabilirmiyim acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar kışın 10/50 yazın 10/40 yağ kullanıcam sanırım
doğrumu biliyorum yanlışmı biliyorum beni bir bigilendirirseniz sevinirim :)

birde hangi marka yağı tavsiye edersiniz benzin istasyonlarında bulabilirmiyim acaba

Sürekli 10w40 kullanacaksın, güvendiğin herhangi bir markayı alabilirsin.

Merhabalar...

Henüz motoru olmayan biri olarak içimden bir his yakın zamanda GV250 fotolarımı paylaşacağımı söylüyor :)

Arkadaşlar herkese selamlar. Bende aranıza katılmasına artık ramak kalmış biriyim. Öncellikle şu linkteki ilan için fiyat konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-cok-temiz-full-bakimli-kore-mali-chopper-araclatakas-olur-87346261/detay

Bu ilk motosikletim olacak ve İstanbul'da sık sık şehir trafiğinde kullanacağım. GV250 yi aldıktan sonra trafiğe çıkmadan, maddi gücüm el verdiğince Honda nın sürüş eğitimlerine katılmayı düşünüyorum. Bu eğitimleri alan arkadaşlar var mıdır ve düşünceleri nelerdir.

Başkan beni de eklermisin facebook sayfaya Atilla KORKMAZ :)

Şu FI lambasının sürekli yanıyor durumda olması problemiyle karşılaşan kimse oldu mu arkadaşlar? Karşılaşıldıysa neden oluyormuş ve nasıl çözüldü (ya da çözüldü mü)?

8500'e alabilir misin emin değilim, ruhsat masrafları da en az 300 TL tutar hatta takipçi de para alacak 350 falan olur. Aksesuarları bayiden alamazsın çünkü distribütörü aksesuar getirmiyor zaten en çok kullanılan koruma demiri de orjinal değil Kağırhane'de bir yer yapıyor. Küçük değişikliklerden kastın ne tam olarak söylersen belki fiyatlarını söyleyebilirim. Önceki sayfada ÇAYAN'ın bir mesajında referans alabileceğin bir kaç fiyat var. Korumalar da tamamen ayırdığın bütçeye oranlı ama en azından 1000 TL'ye yakın olur.

Kafamda olan şeyler;koruma demiri,ufak plaka şimdilik bunlar o zaman motor bana tahmini 9.200 e flan patlar,ayrıca ekipmanlara da bütçe ayırırsak en az 10.000 Tl miz olması gerekiyor gibi duruyor sanırım yanılıyormuyum,her şeyin yeterince uygun olması için ?

Geçenlerde oldu bana,motorda herhangi bir arıza olmadıgı halde yanıyordu.servise gittim cihaz yoktu,kendiliğinden söndü sonra.nem yada yağıştan kaynaklanmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar herkese selamlar. Bende aranıza katılmasına artık ramak kalmış biriyim. Öncellikle şu linkteki ilan için fiyat konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-cok-temiz-full-bakimli-kore-mali-chopper-araclatakas-olur-87346261/detay

Bu ilk motosikletim olacak ve İstanbul'da sık sık şehir trafiğinde kullanacağım. GV250 yi aldıktan sonra trafiğe çıkmadan, maddi gücüm el verdiğince Honda nın sürüş eğitimlerine katılmayı düşünüyorum. Bu eğitimleri alan arkadaşlar var mıdır ve düşünceleri nelerdir.

Fiyat karşılaştırmasını diğer ilanlara bakarak yapabilirsin, sonuçta ben de öyle yapacam. :) Dikkat çeken motorda hiç bir aksesuar olmaması.

Şu FI lambasının sürekli yanıyor durumda olması problemiyle karşılaşan kimse oldu mu arkadaşlar? Karşılaşıldıysa neden oluyormuş ve nasıl çözüldü (ya da çözüldü mü)?

FI lambasının yanması sensörlerden birinde o an sorun var demek. Bu ayaklık sensörü gibi basit bir şey de olabilir, yakıt sistemiyle alakalı bir şey de.

Kafamda olan şeyler;koruma demiri,ufak plaka şimdilik bunlar o zaman motor bana tahmini 9.200 e flan patlar,ayrıca ekipmanlara da bütçe ayırırsak en az 10.000 Tl miz olması gerekiyor gibi duruyor sanırım yanılıyormuyum,her şeyin yeterince uygun olması için ?

Koruma demiri 250 TL ufak plaka dediğin de 10-20 TL'lik bir şey :)

Geçenlerde oldu bana,motorda herhangi bir arıza olmadıgı halde yanıyordu.servise gittim cihaz yoktu,kendiliğinden söndü sonra.nem yada yağıştan kaynaklanmış.

2011 sonrası modellerde en gereksiz şeyler bile lambayı yakabildiği için motorun çalışması stabilse bir süre aldırmayabilirsin lambanın yanmasına.

Biraz araştırmaya çalıştım da bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm. Yurtdışı forumlarda da aynı sorundan muzdarip olanlar var. Özellikle 2010 ve 2011 modellerde rastlanmış. İşin ilginç yanı yetkili servisler (TR ve yurtdışındaki) bu sorunu çözmekte aciz kalıyorlarmış. Elektronik beyinle ilgili bir sorun olduğunda ısrar edip beyni değiştirenler arasında sorunu çözülenler olduğu söylenmiş vs.

Birader sen ince hastalığa tutulcan mazallah bu motor yüzünden:)

Bende şaşkınım açıkçası. Ben biraz imkansızlıklarla (çok görmüşlerin ifadesiyle görmemişlikle) açıklıyorum bu durumu... Eh bir insan yıllarca tabanvaydan öteye bir türlü geçememişse, otobüste, dolmuşta, metroda ziyadesiyle çile doldurmuşsa, herkesin 17-18'inden sonra tatmakta olduğu otomobil, motor vs. zevkini tadabilmek için yaş olarak 30'u devirmek zorunda kalmışsa böyle aşırı heyecanlı olabiliyor sanırım. Çok mu dram oldu :) Ama ne yalan diyeyim, gerçekten böyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar