hocam, ırc araştıyorum bir haftadır, tepkiler sonuçlar oldukça iyi. Kar yerden kalksın ilk fırsatta IRC taktıracağım..
hocam, ırc araştıyorum bir haftadır, tepkiler sonuçlar oldukça iyi. Kar yerden kalksın ilk fırsatta IRC taktıracağım..
f/p olarak iyi bir lastik bizim motorlara yetiyor bence
yağ sıcaklık göstergelerinden daha önce kullanan oldu mu ben aem kullanmıştım memnun kalmıştım şimdi motoruma takıcam ama o kadar yüksek fiyatlı bişey istemiyorum yağmurda su geçirmesin yeter önerebileceğiniz bir marka var mı
Amma dert ettiniz lastiği heOrjinalini yakmadan almıcam demiştim nasip olmadı oda
Metzeller gibi ileri düzey bi lastık dışındaki diğer markalar aşağı yukarı aynıdır .. 100lük iyidir üstüne çıkmayın apachede zaten son hız yüksek değil , onu iyice öldürmeye gerek yok ..
Atilla abi Nihat abi nerelerdesiniz yav kaç zamandır ..
annem ve babamın sağlık problemleri var.onlarla meşgulüm... keyfim yok... fazla giremiyorum bu aralar.
annem ve babamın sağlık problemleri var.onlarla meşgulüm... keyfim yok... fazla giremiyorum bu aralar.
Makinenin beyazı gelmiş.. Bu orjinal renk mi yoksa özel olarak boyatılmış mı acaba?.. Çoook şık duruyor!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tvs-apache-yeni-beyaz-rengimiz-anahtar-teslim-4450-tl-110071016/detay
bunlardan bende düşünmüştüm fakat kısa süreli parklarda çalarlar bunu diye almadım carubun kini düşünüyorum 25 tlyeben şu ürünü siparş ettim. pek bir beklentim yok ama bakıcam:cherry:
http://dx.com/p/diy-oil-level-gauge-with-thermometer-for-motorcycle-car-silver-154929
boyanmış gibi duruyor..hiçbir yerinde sticker yok çünkü,depodaki apache stickerları bile eski kasanın![]()
Vay anasını yaparlarmı ya öle bişi acaba öle diyince boyanın rengide bi garip geldi bana sen dedin diyemi nedir çözemedim![]()
yapmışlar işte..çamurluk depo ve kuyruktaki karbon desenler yok, yan kapaklarda hyper edge yazıları yok,apache yazısı eski kasanın yazısı ve deponun çok önünde yapıştırılmışboyanın sonradan olduğu belli çünkü vernik yok boyada dikkat ettiysen
daha sayarım sana orj.olmadığına dair..