TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

apache'ye mi donsem diyorum arkadaslar..?
aklimda scooter vardi, soyle kucuk pratik bisey ama simdi apache ile yaptigimiz yollar geliyor aklima, mis gibiydi yahu.. takim elbiseyle ise gidip gelmekte sorun yasarmiyim acaba?

İYİ AKSAMLAR tvs kullanıcıları bende michlen in 110 luk pist arka lastığını almayı dusunuyordum 120 tl civarı bı para sanırım . eskisi de 110 michlen pist di genelde basarılı bi lastık olduğunu dusunuyorum .

daha uygun fiyata alabılecığım ve michlenı aratmaz dediğiniz lastık varmı???

ön lastık olarak metzeller var ama sanırım uretımı eskı ama yınede mumnunum ..

burdayız enes motora biniyoruz
34pf5u1.jpg
[/IMG]
256v776.jpg
[/IMG]

hocam, ırc araştıyorum bir haftadır, tepkiler sonuçlar oldukça iyi. Kar yerden kalksın ilk fırsatta IRC taktıracağım..

hocam, ırc araştıyorum bir haftadır, tepkiler sonuçlar oldukça iyi. Kar yerden kalksın ilk fırsatta IRC taktıracağım..

f/p olarak iyi bir lastik bizim motorlara yetiyor bence

yağ sıcaklık göstergelerinden daha önce kullanan oldu mu ben aem kullanmıştım memnun kalmıştım şimdi motoruma takıcam ama o kadar yüksek fiyatlı bişey istemiyorum yağmurda su geçirmesin yeter önerebileceğiniz bir marka var mı

eray michelen varsa sizin ebatlara göre, şaşma..
takarsan lastikleri ne demek istediğimi anlayacaksın...
ayrıca senin motoru denemek istiyorum.. havalar açınca değirmen dereyi sekaya çağıralım

bu havalar açmaz ya bunalıma soktu beni, sabah sabah her yer buz, kar da değil artık. yazın gözünü seveyim,

sbr

f/p olarak iyi bir lastik bizim motorlara yetiyor bence

yağ sıcaklık göstergelerinden daha önce kullanan oldu mu ben aem kullanmıştım memnun kalmıştım şimdi motoruma takıcam ama o kadar yüksek fiyatlı bişey istemiyorum yağmurda su geçirmesin yeter önerebileceğiniz bir marka var mı

ben şu ürünü siparş ettim. pek bir beklentim yok ama bakıcam:cherry:

http://dx.com/p/diy-oil-level-gauge-with-thermometer-for-motorcycle-car-silver-154929

Amma dert ettiniz lastiği he :D Orjinalini yakmadan almıcam demiştim nasip olmadı oda :D Metzeller gibi ileri düzey bi lastık dışındaki diğer markalar aşağı yukarı aynıdır .. 100lük iyidir üstüne çıkmayın apachede zaten son hız yüksek değil , onu iyice öldürmeye gerek yok ..

Atilla abi Nihat abi nerelerdesiniz yav kaç zamandır ..

annem ve babamın sağlık problemleri var.onlarla meşgulüm... keyfim yok... fazla giremiyorum bu aralar.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
annem ve babamın sağlık problemleri var.onlarla meşgulüm... keyfim yok... fazla giremiyorum bu aralar.

Abi geçmiş olsun üzüldüm çabucak sağlığına kavuşurlar inşallah .. Bi isteğin olursa ulaş abi buralardayım..

çelikatlı adam MOTORCu ya :D Canına kurban ağabey ..

Makinenin beyazı gelmiş.. Bu orjinal renk mi yoksa özel olarak boyatılmış mı acaba?.. Çoook şık duruyor!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tvs-apache-yeni-beyaz-rengimiz-anahtar-teslim-4450-tl-110071016/detay

Makinenin beyazı gelmiş.. Bu orjinal renk mi yoksa özel olarak boyatılmış mı acaba?.. Çoook şık duruyor!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tvs-apache-yeni-beyaz-rengimiz-anahtar-teslim-4450-tl-110071016/detay

boyanmış gibi duruyor..hiçbir yerinde sticker yok çünkü,depodaki apache stickerları bile eski kasanın ;)

ben şu ürünü siparş ettim. pek bir beklentim yok ama bakıcam:cherry:

http://dx.com/p/diy-oil-level-gauge-with-thermometer-for-motorcycle-car-silver-154929
bunlardan bende düşünmüştüm fakat kısa süreli parklarda çalarlar bunu diye almadım carubun kini düşünüyorum 25 tlye

Vay anasını yaparlarmı ya öle bişi acaba öle diyince boyanın rengide bi garip geldi bana sen dedin diyemi nedir çözemedim :D

yapmışlar işte..çamurluk depo ve kuyruktaki karbon desenler yok, yan kapaklarda hyper edge yazıları yok,apache yazısı eski kasanın yazısı ve deponun çok önünde yapıştırılmış ;) boyanın sonradan olduğu belli çünkü vernik yok boyada dikkat ettiysen ;) daha sayarım sana orj.olmadığına dair..

yapmışlar işte..çamurluk depo ve kuyruktaki karbon desenler yok, yan kapaklarda hyper edge yazıları yok,apache yazısı eski kasanın yazısı ve deponun çok önünde yapıştırılmış ;) boyanın sonradan olduğu belli çünkü vernik yok boyada dikkat ettiysen ;) daha sayarım sana orj.olmadığına dair..

Bunu alıcak adama üzüldüm şuan yazık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar