Millet şampiyonun kororeçini orta düzey;sokakta yapılan,yada daha başka şampiyon dışında yapılan,iyi yapan yerlerdekileri daha lezzetli bulan varmı? Tek değilimdir eminim![]()
Hayırlı Akşamlar ;
Abi bu kokoreç denen şeyi seven varmı nasıl bi kafayla buldularsa artık
az önce yedimde öyle iğrenç tat görmedim benvarmı aramızda kokoreç seven
[url]http://img716.imageshack.us/img716/8726/kokore25c325a7zararl25c.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
başlık silinsin insan evladına eziyet varbu saatte de yapılmaz ki
NOt: Koç yumurtası denilen olayi cok kucukken yedirmislerdi bana...
yErken düşündüm, ulen bu koç erkek, bunlarin zaten yumurtasi yok.
Yutmadım! Gittim sordum babaannemeçekinmeden verdiği cevapla çöpe koşmam bir oldu
![]()
Hiç yemedim ama sağlıklı bişey olduğuna inanmadığım için yemiyorum. Ancak farklı tatlar güzeldir çoğu kişi için.
Çengelköy'de oturduğum için eve geçerken bazen canım çekiyor,hoop 1 koko+ayran yanına da 5 midye dolma, tam doymuyorum ayarında bırakıyorum, ne demişler azı karar çoğu zararAdı var sadece şampiyonun ben hiç beğenmiyorum onu bile fabrikasyona bağlamışlar , Ankara'da şanslıyız güzel yerler var ama İstanbul çok büyük keşfetmek lazım, benim en beğendiğim kokoreçi yapan yer Ortaköy'de yolun karşısında arada bir yer var orası olmuştu , Çengelköy'de de fena yapmıyolar .Kadıköy ve Beyoğlu Mercan da fena değil en azından Şampiyon'dan çok daha iyidir.
Sizin orada manolya meydanında Başaran otelin az aşağısında böyle ağaçtan klube şeklinde bir dükkanda yapıyorlardı köfte,ciğerive kokoyu :cat: sanırım oraya gidiyorsundur yada gitmediysen tavsiye ederim gitmeni :cat:Yok abi eziyet yeminlen eziyet yemek olsunhele kokorec olsun kendimi bildim bileli her hafta muhahhak yerim..
Gece 3-4 de uyanıp corba içmeye giderdim sehrin bir ucundan bir ucuna dahada gidiyorum
Bazıları pok yeniyor demiş o kac derecede kac kere kaynıyor sirkeye limon a batırılıyor gene yıkanıyor.. öyle seymi olurmus..