Kokoreç Seven ?

konyalı sen bi de atatürk orman çifliğinde ye.kokareç orda yenir..

Gossarlı..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ulen coq....
Kokoreç boktan yapılmıyor...
Boku üreten organlardan yapılıyor...
Temizlenince bişiicik kalmaz...
Varmı kokoreç gibisi....
Koktu lan akşam akşam.... :pr: :pr:

Burda ada yolunda yaşlı bir amca yol kenarında yapıyor....
İzmirlilere duyrulur...
Amcanın kokoreci iyidir iyi... :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O değil de kokoreçte deli para var.

İşini düzgün yapan esnaflar için geçerli tabi bu.

abooov benim topic patlamış abi sizin anlattıklarınıza göre kokoreç şampiyondan yenir (evime 1km) yarın akşam yemeye gidecem ama midyeyide merak ediyodum yarın onuda aradan çıkarmayı düşünüyorum :)

arkadaşlar kokoreçi,istanbulda şampiyonda da yedim,ankarada çiftlikde de
şuna karar verdim kokoreçin hası,adana ve mersinde yol kenarlarında ki
izbe kokoreçcilerde yenir.diğer iki yer kokoreçi sosyetikleştirmeye çalışacağız
diye bozmuşlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Orta okulda yol kenarında bir kokoreççi vardı, adam meşhur sayılır. Bir seferinde kokoreç almaya gittim, yerinde yok. 1 dk bekledik geldi, dediği şu yakınlarda tuvalet yok, o yüzden yakındaki boş arsaya girmiş, ihtiyacını gidermiş. Tabi su ve sabun da yok. Neyse o halde kokoreç servisine devam. Tadı güzel oluyormuş çünkü adam kendinden birşeyler de katıyormuş içine :queen:. Bir daha da yol kenarında, ne idüğü belirsiz yerlerden yemedim.

zamanında mersinde iken gece gider arkadaşlarla takılırdık çok lezzetli yapıyorlar gerçekten (yol kenarındakiler tabiki :) )

ama okadar uzu zaman oldu ki neredeyse unutmak üzereyim tadını:salut: şanlıurfa'da da yapan yer var mı hiç bilmiyorum:thumright ama aklıma fena getirdiniz yarından tezi yok araştırmalara başlıyorum :p

Yaaa neler yaşanmış buralarda ya. Fakir dönemimdeyim ve canım kokoreç çekti. :salut:

Keşan da birhaneler sokağında tezgahlarda var 2 tl :) ama böyle mükemmel birşey olamaz..
Şampiyon filan hikaye yani...
Tezgahta seyyarlar on numara yapar bu işi ama her yerde yenmez...
Gece gece can çekti şimdi

Oyyy dağlaarrr :queen:

Ne ettin ustam akşam akşam, ne canım çekti hee :flower:

Kokorec iyidir beaaaaa
Istanbuldayken Avcilarda bir amca vardi
Tok olsam bile onun kokorec ini yemeden yanindan gecemzdim
Okadar yani..:p

lise çağında yemezdim biladerle babam yerdi, daha sonra tadına baktım hoş geldi ve vazgeçilmez oldu benim için.
bazen 2 3 yarım yerim yanında biber turşusu salata ve ayran 10 numara 5 yıldız lezzet. ağzım sulandı :D
hatta kurbanda kestiğimiz kuzudan da yaptık ama dışardaki daha lezzetli geldi poklu olması lezzet katıyo galiba :D

İstanbul anadolu yakasında oturanlar!!! Toplanıp bir aksam Kokorecci Durmus Usta'ya gidelim hep birlikte.. Bu zamana kadar yediklerim koko değilmiş demezseniz ayranlar benden :) o kadar kokoreç e param yetmez ama ayran ısmarlarım :) Libadiye caddesinde Durmuş Usta!!! ayarlasak kimler gelir?

Sizin orada manolya meydanında Başaran otelin az aşağısında böyle ağaçtan klube şeklinde bir dükkanda yapıyorlardı köfte,ciğerive kokoyu :cat: sanırım oraya gidiyorsundur yada gitmediysen tavsiye ederim gitmeni :cat:

Evet tarzan büfeyi diyorsun orda suana kadar hiç yemedim.. sayılıdır yedigim yer .. karaköyden özel alıyorum ben..

HE Beyler benim peder tam kokorec hastası tepsiyle alıyor sulu olarak.. tepsisi 80-90 tl sanırım. büyük tepsi.. evde tost makinesinde kızartıyoruz :) hergün yerdim :) peder suyuna banıo :D

yok artık eski versiyona yeniden ulaştım. Yaşasın eski versiyon mt mobil, yaşasın kokoreç :cat:

Tadını seven olur sevmeyen olur ama o kokusu nedir arkadaş yaa... Öyle kokan herşeyi yerim ben içeriği mühim değil :)

Atatürk Orman Çiftliğinde yiyeceksin iki biranın üzerine, ayranla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar