- Katılım
- 24 Ara 2011
- Mesajlar
- 8,969
Kanuni çok iyi bir distribütör olmayabilir ama hyosung'un bumotodan daelimden kötü olduğunu ima eden bir yorum atmanıza şaşırdım.
yoookkk artıııkkk :queen:
Kanuni çok iyi bir distribütör olmayabilir ama hyosung'un bumotodan daelimden kötü olduğunu ima eden bir yorum atmanıza şaşırdım.
Ateşi kendin yakmış dumandan kendin rahatsız olmuşsunben hiç ama hiç ısınamadım bu motora. Ateş olmayan yerden duman tütmez. Bumoto calibre alırım, daelım roadwin alırım, hatta suzuki inzuma, cbr 250 r ada para veririm ama hyosung a 5 para vermem. Şahsi fikrimdir.
Zaten kimse neden beğenmediniz diye birşey sormuyor. Keyif sizin değil mi kimse kahyalık yapamaz
Dediğim şey ateş olmayan yerden duman çıkmaz'a.
Yedek parça konusunda ise Honda ve Çinli motosikletler hariç her marka problemli ve stoksuz çalışmak gibi aptalca bir anlayış içindeler.
İstatistikler belli kawasaki olsun suzuki olsun hyosung olsun bunların tüketim malzemeleri ve aşınan parçaları belli ama akıl yok veya para yok para bağlamak istemiyorlar.
Yaptıkları terbiyesizlik.
Lakin sizin yorumunuzdaki gibi sanki sadece kuralkan bunu yapıyor gibi de söylenmemeli![]()
anlatırdım ama duvarla konuşmaktan farkı olmaz
tamamen katılıyorum arkadaşım. Bi arkadaş 2012 model almıştı. Marş motoru arıza çıkarmıştı. Yok uçakla gelecek, yok gümrükte bekleyecek zart zurt. Diyelimki ben sıfır bi hyosung gt r aldım. Ve bir iki hafta sonra marş motoru olur başka bi parçası olur bozuldu. Garantiden dedilerki 1-2 ay bekleyeceksin. Ee benimde işlerim var. Elimin altında motor varken başka motormu almalıyım 1-2 aylığına? Bu insanı bu markadan buz gibi soğutmazmı? Sevgiler.
ben hayatımda bukadar dandik motor görmedim, boyası kötü motorunddan acayip ses çıkıyor,gitmiyor ,parçası kötü rezil bir motor , yıl olmuş 2012 hala millet haysuna para veriyor valla ben bu insanları anlamıyorum.