Şu forumda şu yazılar dönüyor ya yazıklar olsun. Adamlar alenen tüm polislere giydirmiş, karşı çıkanları yalaka, fedai ilan etmiş. birileride burada moderatörüm diye duruyor. Motosiklet forumuna mı geldik, pkk forumuna mı belli değil. Burada birileri çıkıp emniyet teşkilatını savunmak zorunda kalıyorsa bu kişileri eleştirmek yerine dönüp yazdıklarınıza bakın ki neden münferit bir olayda bütün bir teşkilat savunulmak zorunda hissediliyor.
Egsozu patlak mobiletle gezenleri ya da şehirçinde 200 ile giden racingcileri görüp tüm motosiklet kullanılarını yaftalayanlar bile sizden çok daha masumdur.
Şu forumda şu yazılar dönüyor ya yazıklar olsun. Adamlar alenen tüm polislere giydirmiş, karşı çıkanları yalaka, fedai ilan etmiş. birileride burada moderatörüm diye duruyor. Motosiklet forumuna mı geldik, pkk forumuna mı belli değil. Burada birileri çıkıp emniyet teşkilatını savunmak zorunda kalıyorsa bu kişileri eleştirmek yerine dönüp yazdıklarınıza bakın ki neden münferit bir olayda bütün bir teşkilat savunulmak zorunda hissediliyor.
Egsozu patlak mobiletle gezenleri ya da şehirçinde 200 ile giden racingcileri görüp tüm motosiklet kullanılarını yaftalayanlar bile sizden çok daha masumdur.
Polis olmak aslında güzel bir iş . Ama bu ülkenin toprağındamı havasındamı belkide insanında bir şey var enteresan. İsmi imamla anılır olmuş. İşçiye öğrenciye esnafa memura hakkını arayan vatandaşa ilk fırsatta dayar biber gazını verir jopu. Karakolda gözaltına aldıkları kadına erkekliğinden utanmadan iki kişi birden dalarlar vs. Ama bir tane milletvekilinin körpe evladı karşısında karakolda esas duruşa geçer. Bu tür olaylar oldugunda hep bir kişi için bütün polislere laf edilmez vs. Sizi bilmem ben tenhada polis görünce yönümü değiştiriyorum.
Evet.. Neden savunmak zorunda hissediyorsun?... Açıklarsan seni daha iyi anlayabiliriz....neden münferit bir olayda bütün bir teşkilat savunulmak zorunda hissediliyor..
Bu ne alakasız ve saygısızca bir yorum.... Burdaki insanları o terör üyeleri ile nasıl bir tutarsın....Motosiklet forumuna mı geldik, pkk forumuna mı belli değil..
polisle hiçbir sorunum yok diyorsun ama gördüğüm kadarıyla epey bir sorunun var kardeşim bence.nerede polisle alakalı bir topik var vermiş veriştirmişsin.Siz şimdi buna kaza mı diyorsunuz? İstanbul gibi bir yerde ters şeride girmek! Amaç belli ... İŞGÜZARLIK... Sonuç belli SUÇSUZ BİR VATANDAŞIN VEFATI, BİNLERCE TL HASAR, İŞ GÜCÜ KAYBI, MİLLİ SERVET KAYBI... DAHA SAYAYIM MI?
Eveeet yine geliyor benim klasikleşmiş 99 puanlık uzman sorum.
Sorumuz şu:
A ülkesinin B şehrinde C sanayii sitesinde D fabrikasında çalışan işçiler 6 aydır maaşlarını alamamışlar, patron ise işçileri işten çıkarıp işletmeyi taşerona devrediyor veya fabrikayı komple taşıyıp alacaklılardan kaçırıyor, işçiler duruma isyan edip kapının önünde bekliyor ve içeriye taşeronun girişine mani olmaya çalışıyor. Gelişmeler ne yönde cereyan eder şıklardan uygun olanını işaretleyiniz.
(a): İşçi maduriyetinin tespiti ve potronun kanunsuzluğuna karşı koruma talebiyle polisi çağırır, polis gelir tutanak tutar ve ilgili savcılığa dosyayı intikal ettirir.
(b): Patron polisi çağırır şu ayak takımını fabrikamdan uzaklaştır der polis 2-3 otobüs doluşup gelir ve fabrikaya etten duvar olurlar.
(c): Allah ne verdiyse işçiye girişip gazlar coplar ayaklar altında çiğneyip döver hem tutanak tutup memura mukavemet ettiler, üstelik bunlar bölücü gomaniz diye garagola çekerler.
(d): Durum kafalarına dank edip derhal bir sendika kurarak haksızlık ve hukuksuzlara karşı çalışan kesimlerle dayanışma ve işbirliğine girişirler.
Not: birden fazla şıkkı işaretleyebilirsiniz.
polisle hiçbir sorunum yok diyorsun ama gördüğüm kadarıyla epey bir sorunun var kardeşim bence.nerede polisle alakalı bir topik var vermiş veriştirmişsin.
merak ediyorum hayatın boyunca hiç mi ters yoldan gitmedin:silent: hiç mi ''u'' dönüşü yasak yerden dönmedin zaten hız sınırını söylemiyorum bile.bunları yapmadım deme sadece görmediler de öyle inanalım ...ceza da yemediysen şans diyelim artık.ters yöne girip de kaza yapan sen de olabilirdin durumu bir de böyle düşün.
ya da bu haberdeki kazaya sebep olan şahıs normal senin benim gibi bir vatandaş olsaydı buradaki durum değerlendirmesi nasıl olurdu acaba
orta öğretim seviyesinde yorumlar yapanın kim olduğu belli :farao: ağlanacak haline gülüyorum buradanBurada terse giden ben miyim ? Değilim. Gidersem zaten Allah belamı versin. Açık ve net. Hele hele ters yönde gidip cana kıyarsam, insanların malına da zarar verirsem zaten orada kafama sıksınlar. Bu kazayı (ki kaza falan değil bu!) yapan sade vatandaş olsaydı da tepkim aynı olurdu. Allah belasını versin derdim onun için de. Kurallar ülkede esnetilmek için var. U dönüşü de yaptım hızlı da gittim. Şimdi ben bunları yaptım diye bu hıyar polis haklı mı oldu yani? Orta öğretim seviyesinde düşünmeyi bırakın lütfen. Verip veriştirdiğim başlıklarda sanki sadece ben yazmışım gibi konuşmanıza da hiç birşey demiyorum.