polisleri kıskanıyorsunuz. hepinizde kuyruk acısı var.sanki hepiniz bütün trafik kuralına harfien uyuyorsunuz.polşislerde sizlerin amcası dayısı kardeşi babası.yani aynı toplumdan uzaydan gelmedi. polis düşmanı olmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
kaskınızı takın.gözümüz üstünüzde
Hiç bir kuyruk acım yok. Polisi de kıskanacak değilim çok şükür. Mesleğim elimde 1 tane bile trafik cezam yok 1 tane bile suça karışmadım. Ama denyo, hırto polis gördüm mü de vergimden ekmek yiyen bu ve bunun gibi tiplerin sonuna kadar ensesindeyim. Gözüm üzerinde!
senin neden bahsettiğimi anlamaman doğal.. senin genel problemin bu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
sizin anlayamadığınız bu bahsettiğiniz tüm sorunların, sadece bir mesleğe özel olmadığı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
güzel yazmışsın kardeşim.. daha nasıl izah edilir bilemiyorum..
Biz anlamayız zaten halk olarak değil mi? Bizler sade vatandaşız. At gözlüğü var hepimizde. Komik duruma düşürmeyin kendinizi yazdıklarınızla...
adam kendi aracıyla ters yöne girip adam öldürüyor yüzünde en ufak bir üzüntü yok dahada artislik yapıyor sen daha bana onu savunup laf sokmaya çalışıyorsun galiba polissin eğer polissen ve teşkilatta senin gibiler varsa böyle şeyler olması normal
Üzüntü yok değil de bana alkollüymüş gibi geldi. Zira mal mal bakıyordu kameraya. İtiraz dahi etmedi bebe. Hoş tabi yaptığı hıyarlığı fark edip şoka da girmiştir belki.
Bu nasıl bir başlık dedim ama içeriğide bir enteresan. Polis yandaşlarına atfen ne demektir? Böyle provakatörlük görülmemiştir. Burada kazaya sebebiyet veren insanın polis olmasından yola çıkıp emniyet teşkilatını hedef gösteren insan art niyetlidir. Kaldı ki kazaya karışan araçta resmi araç değil anladığım kadarıyla. Ne polisim ne de polis akrabam var böyle iğrenç bir konu başlığı görünce dayanamadım. Bir de herkes neden polisten nefret ediyor falan yazılmış sizleri bilmem ama benim tanıdığım kimse polislerden nefret etmiyor. Sizin çevrenizde bir sorun var sanırım.
Yazdım görüldü var mı ötesi? Polisi at gözlüğü ile savunanlar olduğu için yazdım. İşini doğru yapmayan polisler olduğu için yazdım. Kazaya karışan araç resmi araç demedi ki kimse? Kazayı yapan daha doğrusu insanları biçen polis. Polis aracıyla kaza yaptı yazmadık dikkatli okuyun. Ben tüm polislerden de nefret ediyorum demedim ayrıca. Kimse de demiyor. Böyle işgüzar, eline aldığında sazı çalabileceğini zanneden tiplere yakarışımız. Böylelerini yakaladıkça resmi ne yol varsa başvurdum ve başvuracağım. Pek yakında da bir kamera takacağım aracıma. Video ile tespit edince artık kaçacak yerleri kalmayacak!!!
Daha dün gece polis aracının hiç bir arka ışığı yanmadığı için kaza tehlikesi atlattım. Bana polisi savunmayın!
POLİS YANDAŞLARINDAN EN AZINDAN ÖLEN ADAM İÇİN ALLAH RAHMET EYLESİN DENMESİNİ BEKLERDİM AMA KİMİN NE MAL OLDUĞU BELLİ.
kimse isteyerek kaza yapmaz ve kimsenin de durup dururken bilerek isteyerek birini öldüreceğini hiç sanmam...
kazayı yapanın bir polis olması da tesadüften başka birşey değil...
konuyu açan arkadaş ''polis yandaşlarına atfen '' demişsin bu yazı da ''sana atfen'' hayır da Allah'tan şer de kaza ve kader Allah'tan
kimse başına gelecek şeyleri seçip kaderini tayin edemiyor malesef
kazada hayatını kaybedene Allah rahmet eylesin ,yaralı kurtulan vatandaşa da Allah acil şifalar versin
Siz şimdi buna kaza mı diyorsunuz? İstanbul gibi bir yerde ters şeride girmek! Amaç belli ... İŞGÜZARLIK... Sonuç belli SUÇSUZ BİR VATANDAŞIN VEFATI, BİNLERCE TL HASAR, İŞ GÜCÜ KAYBI, MİLLİ SERVET KAYBI... DAHA SAYAYIM MI?