- Konu Yazar
trafikte motorlu herhangi bir taşıt kullanırken uymamız gereken kuralların ne kadarını biliyoruz acaba? malumunuz ülkemizde ehliyet almak tamamen parayla alakalı, şu an biraz iyileştirilmiş ancak avrupa standartlarında değil. ben ehliyetimi türkiye'den almadığım için neredeyse üniversite sınavı kadar zor bir sınav sonucu kazanmıştım ve tüm kuralları bildiğimi söyleyebilirim. bu yüzden trafikte oldukça çok tartışıyorum, trafik polisimiz bile çoğu kuralı bilmiyor. yol önceliği konusunda bile sürücülerimizin neredeyse %100'ü yanlış biliyor. örneğin döner kavşaklarda her zaman kavşaktaki araç anayoldaki aracı bekliyor, oysa yol önceliği döner kavşaktaki aracındır, bu yüzden trafik sıkışır hep kavşaklarımızda. bu en basiti.
evet sevgili motorcular siz kendinizden ne kadar eminsiniz? bir kaza sırasında haklıyken haksız duruma düşmemek için lütfen daha dikkatli olalım.
evet sevgili motorcular siz kendinizden ne kadar eminsiniz? bir kaza sırasında haklıyken haksız duruma düşmemek için lütfen daha dikkatli olalım.