[Konya - MT]

İyi dedin Ramazan, stickerları ben iletişimden isteyeyim, ayrıca özel olarak yapıyorlar mı onuda danışayım.

ben dün yazdım erhan erdile cevap vermesini bekliyorum eğer verirse ben dağtrm konyada isteyenlere :)

Konya'da sezon erken mi açılacak yoksa kar yağısı bundan sonra mı bastıracak yahu geçen sene 10 kasımda kar yağmıştı bu sene kış bitecek kar yok...

Arkadaşlarım iyi geceler, hani bi baharda bozkır gezimiz vardı bizim; işte ben ona gelemeyeceğim.
Erzuruma atandım dostlar konyaya pek gelip gidemeyeceğim.
Benim yerimede gezersiniz artık

Arkadaşlarım iyi geceler, hani bi baharda bozkır gezimiz vardı bizim; işte ben ona gelemeyeceğim.
Erzuruma atandım dostlar konyaya pek gelip gidemeyeceğim.
Benim yerimede gezersiniz artık
daha tanışamadan kaybettik desene. neyse sağlık olsun kardeş biz nasip olur gidersek sende erzurumda bizim adımıza bir cağ kebabı yersin artık

biz bugün biranda nasıl olduysa bozkırdan gelen ramizan arkadaşımıza hoşgeldin maksatıyla kule sitedede buluştup acayip güzel muhabbet ettik.nisanda başlamak amacıyla güzel rotalar belirledik.ayrıca bu üç arkadaş nasıl motordan düştüklerini birebir anlattılar fena komiğidi:mrgreen:
soldan...alosyi- ramizan - tekbaşına - muharrem ..
hqb3u.jpg

ramazan nasıl geçti boğazından o kebab be:mrgreen: insan bi teklif eder be yav :p

inşallah arkadaş . biz zaten hep konyadayız .tanışmaktanda memnun kalacağız .belki birgün dünya küçük

Konya da bir arkadaşımızın motoru çalınmıştır. Duyan gören varsa haber ederseniz. Gri-Siyah Hyosung. Belirgin özellikler far kısmı normal hyodan farklı resimde görüldüğü gibi bir de sarı jant. Numarası : 05347070667

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar