2008 sonrası için mi dedin yeni nesil diye anlayamadım ?
Aynen. 2008 sonrası, enjeksiyonlu modeller...
2008 sonrası için mi dedin yeni nesil diye anlayamadım ?
sahibinden bakıyorum .. 2011 filan temiz hyolar 7bucuk civarıAynen. 2008 sonrası, enjeksiyonlu modeller...
sahibinden bakıyorum .. 2011 filan temiz hyolar 7bucuk civarı
yedek parcadan korkuyorum en cok soner..
benim oldugum yer zaten malumat bölgesi.. hondanın bile servisi yok geçtim hyoyu
Bizim bonus kafa viper foruma hiç uğramaz oldu ama gelmiş buluşmaya :mrgreen:Ben tavsiye ederim. Zaten a'dan z'ye her şeyi burada paylaşıyorum. Daha önce dediğim gibi, Calibre 250'lik sınıfta fiyatıyla öne çıkan bir model. Bunun üstüne, kullanıcılarını yarı yolda bırakacak bir model değil. Eğer Gt250r, yeni nesil olacaksa, Calibre yerine tercih edilebilir. Fakat eski olacaksa, her türlü Calibre diyorum.
Unutulmamalı ki, Calibre'nin yedek parça fiyatları da bir hayli uygun. Fakat GT250R da, kullanıcısını üzebilecek yedek parça fiyatları var. Tüm kriterler ele alınıp, tercihler ona göre yapılmalı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Bugünkü buluşmamızdan bazı kareler:
http://i50.tinypic.com/2aahu35.jpg
http://i46.tinypic.com/1zx8spx.jpg
Bizim bonus kafa viper foruma hiç uğramaz oldu ama gelmiş buluşmaya :mrgreen:
Merhaba sonpol. Konuyu baştan sona okudum. Bulunduğum şehirde 1 tane calibre var 2. nesil yani senin motorundan. fiyatı 4.900 tl. Motorun bi sorunu yok tamamen ihtiyactan düşürmüş. Sormak istediğim almaya gittiğimde nerelerine dikkat ediyim ? satıcıya neler sormam gerekir ? bilgilendirirsen sevinirim.
Ben anlamıyorum 3 aylık motorun fiyatı 8 bin liradan 5 bin liraya nasıl düşer. Bu moto nun ikinci el değeri mi hiç yok yada o satılan motor sorunlu mu ?Merhaba sonpol. Konuyu baştan sona okudum. Bulunduğum şehirde 1 tane calibre var 2. nesil yani senin motorundan. fiyatı 4.900 tl. Motorun bi sorunu yok tamamen ihtiyactan düşürmüş. Sormak istediğim almaya gittiğimde nerelerine dikkat ediyim ? satıcıya neler sormam gerekir ? bilgilendirirsen sevinirim.
hocam merak etme sen hyo bütün bıçkın gençlerin hayalini süsleyen bi heybete sahip oldugundan motorsiklet fuarı biter bitmez hyo nun ve diğer motorların fiyatları tavan yapıyor yinede mok gibi satıyorlar bizim insanımız bu kadar kalıp görüntü merakı oldukca 250cc de honda hyoyu bitiremezmotorun sıfır nakit 7.250 hatta zorlanırsa 7ye bile alınabilir. motorun piyasasının bu kadar düşük olmasının birçok sebebi var marka tanınmıyor güven servis agı yada bu motora yapılacak olan risk..
bm 250 calibreyi tanımıyan biri 2nci el piyasasında hyosung 5-6bintl ( 2006-2008) honda cbr 250 7-8 gibi bi 2nci el civarında seyrederken calibrenin 2nci el fiyatıda 6 olamaz. honda cbr 250 piyasayı çok etkiledi düşmüş 2nci eli 7 bin tlye hyocular gelsinde satsın şimdi hyolarını 7bin tlye bu kadar türkiyede honda sevdalısı varken..
Bu hyo'nun önünü türkiyede çabuk kestiler yazık oldu. Kanuninin eline geçti ya. Şimdi diyecen kanuni sadece etiket basıyo ama motoru sattıran da etiket değil mi üzerinde tofaş yazsa alınır hyo hiç değilse bilirimki arkasında koç grubu var yamuk olmaz.hocam merak etme sen hyo bütün bıçkın gençlerin hayalini süsleyen bi heybete sahip oldugundan motorsiklet fuarı biter bitmez hyo nun ve diğer motorların fiyatları tavan yapıyor yinede mok gibi satıyorlar bizim insanımız bu kadar kalıp görüntü merakı oldukca 250cc de honda hyoyu bitiremezhe şuan için konusuyosan haklısın motor alıcak olsam bu günlerde alırdım piyasa en kötü zamanında
![]()
hocam kanuniden bende tiksiniyorum haklısınızda ona rahmen satıyor alet yeni kasaları istanbuldayım diemidir bilmem baya görebiliyorum tabiki bi cbr250r kadar hayata yok kafamı nereye çevirsem siyah cbr250r kurye motoru gibiBu hyo'nun önünü türkiyede çabuk kestiler yazık oldu. Kanuninin eline geçti ya. Şimdi diyecen kanuni sadece etiket basıyo ama motoru sattıran da etiket değil mi üzerinde tofaş yazsa alınır hyo hiç değilse bilirimki arkasında koç grubu var yamuk olmaz.
normal bir 2nci el motorsiklet alınırken nelere dikkat edilmesi gerekiyorsa onlara dikkat etmelisin kendinin yapabilecegi ufak tefek şeylerde var egsoz duman rengi motor sesi zincir seviyesi ve dişliler fren diskleri ve balataları vites geçişleri farlar sinyaller unuttgum birşey varsa eklersiniz arkadaşlar. zaten detaylı bilgi almak istiyosan bu konuda forumda açılmış 2nci el motorsiklet alınırken dikkat edilmesi gereken diye konular var. sonerin yapabilecegi birşey yok anlıyacagın![]()
Hayırlısı olsun şimdiden.
Dikkat edersen satıcıya neler sormam gerekir diye sormuşum. Genel olarak kronik arızalarından bahsediyorum. Fan sorunu, radyatör veya akü. Bunlar sonerin başına gelmiş olaylar ama başka sorunlar varsa onları öğrenmek istedim.
Tek takıldıgım detay devir kesici.