CBR 250 R ile Trabzon dan - İzmir e dönüş (1850 km) motokurt un deklanşöründen

Sevgili ESAD Temmuz 2012 de yapmış olduğum İzmir-Gürcistan Gezisinde benim ekürüm İZMOK tan sevgili Ali kaptan dı Onun motor Pan eoru pan dı zannedersem 1200 cc lik bir mototdu yaklaşık 4000 km yol gidip geldik motor uyumunda ne ben ne Ali sorun yaşadı benim içinde Ali içinde çok zevkli bir yolculuk oldu Yolu buldukça 160 km yede çoktığım oldu ama ortalama 100 le gittik radar çok vardı yollarda ( Görseller de motokurt yazıp tıklayınca benim gürcistan gezi fotolarıda görebilirsiniz şimdilik hoşçakalın:king:
motokurt abi,Honda değil ama,başka bir marka 250 lik racing almayı düşünüyorum.Senin gibi,uzun yola çıksam dayanırmı,bilmiyorum.Çoğunlukla şehir içi kullanacağım ama,ara sırada dışarılara kaçmak isteyeceğim kesin.Motor için 140 150 arası rahat rahat stabil gider deniyor,ne dersin.250 lik motor uzun yolda dayanıyormu ve yanında 600 lük felan motor olursa ona ayak uydurabilirmiyiz.Saygılar,hayırlı yolculuklar.

Teşekkür ederim.Bakalım,fuarı bekliyorum,yeni modeller nasıl gelecek.Ondan sonra bahara doğru nasipse düşünüyorum.

Erhan Abi merhaba, ben de yeni aldığım 600 f le böyle güzel geziler için baharı bekliyorum. Konya'da yaşıyorum ve aslen Beyşehirliyim :)
Mevlana tamam da Eşrefoğlu'nu da ziyaret etmişsin, çoğu kişi bilmez o camiyi.
Huzurun başkenti Konya'dan etkilenmiş gibisin abi :)
Sadece viraj için yola çıkan arkadaşlar birçok güzelliği görmeden eve dönüyorlar. Bu taraflara yine gelirsen tanışmak isterim.
Kazasız güzel günlere. Saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler...

Tabi yaa 160 km yi görmüş:)) Bende mondial 100 km de160 km yi görüyordum.
Kilometre saatine bakınca en yüksek hız 160 km yazıyor. siz bakınca görmüyormusunuz ben görüyorum:cherry:
Motokurtta öyle görmüştür sanırım:queen:

Hocam güldürdün beni:thumleft:
Motosikletle İzmir civarlarından geçerken siz ve Motokurt'la tanışmak isterim

02/03/2013 cumartesi günü yani yarın ıstanbulda fuardayım bu sitede görüştüğüm arkadaşlarla karşılaşıp tanışmak dileğiyle :cherry::cat:

Size bakınca , resmen gençleşiyor insan , bende Karabağlar danım , bir kaç şeyi merak ettim bağışlayın lütfen ! , enerji dolu bir insansınız , gençlikte de varmıydı bu sevda ? mesleğinizi de merak ettim ! , bu geziyi gerçekleştirip , fotoğraflıyarak , siteye sunumlu olarak upload etmek , bizim yaşımızda olan çok az insanın yapabileceği bir etkinlik , bunu yani bu paylaşımı yapmak nereden aklınıza geldi ? emeğiniz ve bu güzel paylaşımınız için teşekürler .

Mesleğim , şu an emekliyim Ak Galvaniz AŞ kurucu ve ortaklarındanım ,Gençliğimdede motor sevdam vardı ama yıllarca ara verdim emekli olunca tekrar başladım Bu ilk uzun gezimdi ,bundan sonra bir izmir gürcistan geziside yaptım onun müzikli vide osunu ( youtube tan " motokurt un objektifinden kareler" yazarsan izlersin ve yorumlarını beklerim Allah nasip ederse bu senede daha uzun soluklu bir gezi yapacağım hoşçakal
Size bakınca , resmen gençleşiyor insan , bende Karabağlar danım , bir kaç şeyi merak ettim bağışlayın lütfen ! , enerji dolu bir insansınız , gençlikte de varmıydı bu sevda ? mesleğinizi de merak ettim ! , bu geziyi gerçekleştirip , fotoğraflıyarak , siteye sunumlu olarak upload etmek , bizim yaşımızda olan çok az insanın yapabileceği bir etkinlik , bunu yani bu paylaşımı yapmak nereden aklınıza geldi ? emeğiniz ve bu güzel paylaşımınız için teşekürler .

Sevgili arkadaşlar [U]YouTube[[/U]/B] ( MOTOKURT'UN OBJEKTİFİNDEN KARELER ) Yazıp Tıklarsanız , İZMİR -GÜRCİSTAN yol güzergah fotoğraflarını Müzik eşliğinde Video olarak izliyebilirsiniz . Şimdiden iyi seyirler ( yorum yazmayı unutmayın ) hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun..:cat:

:cat: küçük harflerle " motokut'un objektifinden kareler '
Sevgili arkadaşlar [U]YouTube[[/U]/B] ( MOTOKURT'UN OBJEKTİFİNDEN KARELER ) Yazıp Tıklarsanız , İZMİR -GÜRCİSTAN yol güzergah fotoğraflarını Müzik eşliğinde Video olarak izliyebilirsiniz . Şimdiden iyi seyirler ( yorum yazmayı unutmayın ) hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar