twin kardeşim merhaba;
bu jant şeridini elin ile yapacaksın.ilk önce komple yanakları bir güzel memizle.temiz olduğuna emin olduktan sonra senin hünerine kalmış herşey.tekeri sabitle.bir kısmına yapıştır.döndür tekrardan kaldığın yerden devam et.tekrar döndür ve yapıştır.böyle böyle bitir.
kolay gelsin...
Sağolun teşekkür ederim ama elle olucak gibi değil. Keiti jant şeritlerinden alıcam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:52 ----------
Bildiğiniz üzere benim manifold'ta, egzoz çıkışının olduğu yerde kaçak vardı. Dün motosikleti temizlemek için bir giriştim, saat 12'ydi başladığımda, 5'te bitti. Girip çıkmadığım yer kalmadı. Pırıl pırıl oldu motosiklet. Temizleme işi bitince manifold contamı değiştirdim babam'la beraber. Sonra ısıttım motoru canavar oldu canavar. Gaz tepkisi çok güzel. 1-2-3 derken hemen 100 km hıza ulaşıyor eskisi gibi değil. Motosikletin seside azaltı. Titreşimde de azalma var ve devir ibresinde dalgalanma oluyordu şimdi oda ip gibi düm düz motosikletin kaç devirde olması gerekiyorsa o noktada duruyor. Hallettim bu sorunumuda çok şükür.
Şuanda arka kampanamdan gelen tak diye bir ses var. Bununda sebebi yokuşlarda durup arka frene bastığım zaman motosiklet geri kaçma eğilimi gösterdiği için kampana yerinden çıkıyorum galiba. Sonra yolda giderken frene basmam gerektiğinde TAK diye bir ses geliyor ve tekrar kendi olması gerektiği yere geliyor herhalde. Kapanadan çıkan seste rahatsız edici yüksek bir ses. Buna nasıl bir çözüm bulucam, bilemedim.. Aranızda böyle bir durumla karşılaşmış olan varmı?