Fatih abi benim motoru satarsam burada seninkini almaya gelirim.
gerçi benim motor yan çantaları çıkarınca 2 kişi bile 90 falan yapmaya başladı.
90-95 görüyorum arka çantaya rağmen.
alt geçite girerken 100ü deviriyorum ama daha fazla hızlanmıyor gene.
100 kmde 3 litre yakıtım var.
aküyü çıkardım motur adam oldu
ha bu arada bi aydır ayak marşıyla çalıştırıyorum. akü şarj olmuyor.
şu lanet sınavlarım biterse motura komple girişeceğim.
ön farı söküp statör ölçümü yapacağım. statörden gelen 5li kablonun 2si devir saatine 3ü konjüktöre gidiyor. motoru çalıştırdıktan sonra bu soketi çekip oradan multimetreyi ac 200e alıp 1-2, 1-3, 2-3 ölçüm yapacağım. bakalım statör kaç volt üretiyor.
hyosung gt650lerin 75 volt ac vermesi gerekiyormuş, ybrninkini bilmiyorum.
yalnız şu var;
madem benim statörüm bozuk, neden ön far 55w, arka park 5w+ motor çalışıyorken nasıl statör bozuk olur?
gerçi frene basınca ve ya sinyal verince ön farın ışığı azalıyor. devir düşüklüğünden de olabilir ama en azından benim motor 4-5-6 bin devirde 70watt üretiyor?
ee peki neden akü şarj olmuyor?!?!?
bi cevap verin vallahi kuduracam artık. ayak marşıyla -5 derecede tekte alsa bile kanıma dokunuyor.
gerçi benim motor yan çantaları çıkarınca 2 kişi bile 90 falan yapmaya başladı.
90-95 görüyorum arka çantaya rağmen.
alt geçite girerken 100ü deviriyorum ama daha fazla hızlanmıyor gene.
100 kmde 3 litre yakıtım var.
aküyü çıkardım motur adam oldu
ha bu arada bi aydır ayak marşıyla çalıştırıyorum. akü şarj olmuyor.
şu lanet sınavlarım biterse motura komple girişeceğim.
ön farı söküp statör ölçümü yapacağım. statörden gelen 5li kablonun 2si devir saatine 3ü konjüktöre gidiyor. motoru çalıştırdıktan sonra bu soketi çekip oradan multimetreyi ac 200e alıp 1-2, 1-3, 2-3 ölçüm yapacağım. bakalım statör kaç volt üretiyor.
hyosung gt650lerin 75 volt ac vermesi gerekiyormuş, ybrninkini bilmiyorum.
yalnız şu var;
madem benim statörüm bozuk, neden ön far 55w, arka park 5w+ motor çalışıyorken nasıl statör bozuk olur?
gerçi frene basınca ve ya sinyal verince ön farın ışığı azalıyor. devir düşüklüğünden de olabilir ama en azından benim motor 4-5-6 bin devirde 70watt üretiyor?
ee peki neden akü şarj olmuyor?!?!?
bi cevap verin vallahi kuduracam artık. ayak marşıyla -5 derecede tekte alsa bile kanıma dokunuyor.