700 küsür sayfayı tek tek inceleyemedim,rtr 150 ile maksimum kaç km giden var aramızda.Uzun soluklu seyahat yapan varmı? Çok merak ettim. Şurdan şuraya gittim diyebilien varmı acaba ?
700 küsür sayfayı tek tek inceleyemedim,rtr 150 ile maksimum kaç km giden var aramızda.Uzun soluklu seyahat yapan varmı? Çok merak ettim. Şurdan şuraya gittim diyebilien varmı acaba ?
var tabiki..ben Ayvalık-Ankara gidiş geliş 1160 km yol yaptım.bu yol süresinde gidişte 5 mola ile 70 tl benzin sarfiyatı ile gittim..bu seyehat ağustos sonu idi..
Şahane valla çok beğendim.Bende İzmir-Elazığ arası artçı olmadan bir gezi düşünüyorum.Elazığda askerlik yapmıştım,mekanlarınıda insanlarınıda pek özledim.Çok teşekküler ilginiz için.var tabiki..ben Ayvalık-Ankara gidiş geliş 1160 km yol yaptım.bu yol süresinde gidişte 5 mola ile 70 tl benzin sarfiyatı ile gittim..bu seyehat ağustos sonu idi..
en son 133 gördüm düz yolda orjinal benim ki hiç durmadan da 400 km gittim virajlı yolda
Endoplazma,yağını değiştirip genel bakımını yaptırırsan dinlenerek istediğin yere gidersin apache ile..izmir ayvalık arası yakın havalar düzelsin bir araya getirelim apacheleri![]()
evet lastik set olarak şart bizim motorlara..sanada iyi geceler bu arada..:wiinkk:
braingulp kesinlikle bu far olmalıydı standardında bu motorun..tam bir naked olmuş bu hali..satmazsam eğer niyetim bu hale getirmek olacaktır![]()
Artçı titreşiminden bahsedelim birazda uzun soluklu gezilerde artçı baya titrer gibi
Ellerde ve ayakta karıncalanma baş dönmesi vs vs :queen::queen:
Endoplazma,yağını değiştirip genel bakımını yaptırırsan dinlenerek istediğin yere gidersin apache ile..izmir ayvalık arası yakın havalar düzelsin bir araya getirelim apacheleri![]()
Motorunu sadece ihtiyacın kadar kullanırsan okula git gel vs.. hiç sıkıntı çekeceğini sanmam maddi açıdan..ama apacheyi vermekle hata ettin bana kızma ama runner öğrenci motoru değil...
her hafta gezi varmı hadi geziyomuyuz diyene bak:queen: olum sende deli para var milleti kandırıp yalandan ağlama:flower:
enes runnerla gezdiğin için bunları söylüyorsun. runnera koyduğun benzin parasıyla,, apache ile çok daha fazla km yapıp üstüne bandrolu yatırıp sigortasını yaptırırsın. bunu sende biliyorsun..bence takasa bak.. satarsan üzülürsün..