Dijital benzin göstergesi bile bozuluyormuş Apaçide titreşim yüzündenD
varsın bozulsun garantiden değişiriz hiç problem değil.benim gösterge ve akü garantiden değişti
garanti açısından sorun çıkmıyor :flower:
Selamun Aleykum cumleten .. Beylr sanırım motoru satıp bi kaç yıl bu işten elimi çekicem .. Öyle extra bi durum yok ama öğrenci adama gelmiyo motor .. Helede aile zengin değilse .. Bak şuan puludur sigortasıdır bile düşündürüyo , onu geçtim benzini bile .. Bugün bizimkilerle konuştum işe giriyim Part-time en azından biraz rahatlarım diye , işe gireceksen bırak gel okulu diye kestirip attılar,haklılarda aslında yürümüyo bide okul baya sıkıntılı zaten .. Bilmiyorumda kafam baya karıştı babam 3 e 5 e bakma ver okulu bitirene kadar unut diyor şuan için en mantıklısı bu gibi geliyo banada .. Zorlamanın fazlada manası yok sanırım ...
Enes, kardeşim kopamazsın. Net.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Bu arada inwells alarm ve kumandadan motoru çalıştırma sistemini kullanan var mı? kafamda sürekli, alsam mı, kullanılır mı, önerir misiniz?
Selamun Aleykum cumleten .. Beylr sanırım motoru satıp bi kaç yıl bu işten elimi çekicem .. Öyle extra bi durum yok ama öğrenci adama gelmiyo motor .. Helede aile zengin değilse .. Bak şuan puludur sigortasıdır bile düşündürüyo , onu geçtim benzini bile .. Bugün bizimkilerle konuştum işe giriyim Part-time en azından biraz rahatlarım diye , işe gireceksen bırak gel okulu diye kestirip attılar,haklılarda aslında yürümüyo bide okul baya sıkıntılı zaten .. Bilmiyorumda kafam baya karıştı babam 3 e 5 e bakma ver okulu bitirene kadar unut diyor şuan için en mantıklısı bu gibi geliyo banada .. Zorlamanın fazlada manası yok sanırım ...
şu ana kadar titreşimle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ve değişen parçam da olmadı şükür..
Zincir gergisi en sonda olmasına rağmen zincir şuan gevşek motorcu değişmesi lazım dedi. Motoru agresif kullanmam. 15000 km oldu işte . Bilmiyorum bana biraz erken gibi geldi zincir değişimi için . Did marka da bulmuştum japon malı yazıyordu 50 lira civarıydı sanırım.
180lik olanları euro 3 normuna uymuyordu o yüzden getirmiyorlar trye sadece 150lik geliyorSelamlar bütün tvs kullanıcılarına ve sevenlerine kazasız belasız sürüşler ve iyi seneler diliyorum,size sormak istediğim birşey var başlıgın birçok kısmını okudum ve ürün konusunda bi şüphem yok bilindigi gibi tvs apache 160,180 ve 180 abs modelleri çıktı sanırım artık 150 yok 2012 tanıtımlarında mevcut degildi,soruma gelirsek tvs firmasıyla samimiyeti veya iyi ilişkisi olan biri varsa absli veya abssiz 180 gelme durumu mevcutmu mail attım ancak cevap bekliyorum sizin bir bilginiz varmıdır acaba ?
M.balibey teşekkür ederim cevabınız için, o euro 3 normunun bi yazarımızın maili dogrultusunda cevaplandığını duymuştum evet ancak hani bize kendi ülkelerinde artık satmadıkları modeli göndermeye devammı edicekler 160,180 çıkardılar kasadada değişiklik oldu bu büyük çaplı bir şirkete ve burdaki distribitörde dahil yakışık almayacak bir satış methodu bakalım mailin cevabını bekleyeceğim ama bence euro 3 normu olayı bana inandırıcı gelmiyor... Tanıtımında absli bir motoru üstüne basa basa alman continental lastikleriyle donattık diye tanıtıp euro 3 normuna uymaması biraz komik olur açıkcası.