- Konu Yazar
adem abi ,titanın yarısı hatta çeğreği kadar sağlamlığı olsa yeter bu fiyatakalite varmı kalite? Ondan haber edin. Sonra yolda dökülen parçaları toplamak için motorun arkasına iple mıknatıs bağlarsınız![]()
Sende mi abi yapma abi, altın elbiseli adam diyolar ama böyle çöp adam oldun benim gözümde :queen: Merdivenaltı kaçak imalathanelerde mi üretiyolar bu motorları ? niye şase kopsun.Dikkat edelim giderken de şasi kopmasın!:wiinkk:
Slmlr
Brkn
Dikkat edelim giderken de şasi kopmasın!:wiinkk:
Slmlr
Brkn
e tabi ucuz olur Yeni getirdikleri Modellerin hepsi Çinde başka bir firma tarafından Üretimi Kaldırılan ürünler ellerinde kalan son partilerdir allah bilir
Hani üretimden kalkıyor ya Muhtemelen Normaldakinden Dahada ucuza almışlardr Fiyatlarda bize hali ile ucuz yansıdı
Ama sağlamsa Ürtimden kalkması önemli değil Zaten tüm çinlilerin parçası bir birine uyuyor
gt 250R diye bir model var.10.171tl ..Hondanın sayfaya baktım cbr 250r 9.910tl..
aralarında bi fark varmı yokmu,kanuninin motorunda hondada olmayan birşeymi var,
tam anlayamadım,biri farkı anlatabilirmi bana,kanuninin motorlarını pek bilmiyorumda.
teşekkürler..
Hyosung o motor normalde kanuni getirip satıyor.Çift silindir honda cbr 250r ise tek silindir olduğu için pahalı.gt 250R diye bir model var.10.171tl ..Hondanın sayfaya baktım cbr 250r 9.910tl..
aralarında bi fark varmı yokmu,kanuninin motorunda hondada olmayan birşeymi var,
tam anlayamadım,biri farkı anlatabilirmi bana,kanuninin motorlarını pek bilmiyorumda.
teşekkürler..