arkadaşlar,
gittigidiyordaki bu satıcıların, insanları aptal yerine koyduklarını düşünüyorum
ebay'den bakarsanız bu alet 15 20 dolar
adam nerdeyse %100 kar edecek
hayır bi de 1 2 güne elinde olsa neyse
ben 4 5 yıldır ebay'den 50yi aşkın ürün almışımdır,
zippo, ipod nano ve wd harici disk de dahil (abd'den orjinal)
3, 5 dolara 8, 16 gb flash disk, usb fan, el feneri bir sürü çin malı da almıştım
hiçbir sıkıntı olmadı
ilk başlarken ben de kredi kartı olayını kafaya takmıştım, sonra vadesiz hesabımdan sanal kredi kartı oluşturdum ve onu paypal'a verdim
benim sanal karta ne kadar para gönderirsen o kadar harcayabiliyosun, para yoksa kullanılamaz
ürün bozuk falan çıkarsa adam cihazı geri göndermen karşılığında para iadesi de yapıyo
bana paranın yarısını göndereyim, alet kalsın, kötü yorum yapma demişti arızalı bi flash için ok dedim
başka bir flash için paranın tamamını ödemişti, tabi bunlar küçük rakamlar 5 dolar gibi
satıcılar kötü yorumdan korkuyolar
neyse gittigidiyordaki adamdan alacağın ürün de aynı
geri iade de kabul etmiyodur büyük ihtimal
bence bunlarla lış veriş yapmayın
yanlız şunu da söyleyeyim, çin malı ürünler dayanıksız olur, pil ömürleri hemen kısalır
tabi bunun yanında, telefoncular ekran filmini ne kadara yapıyolar bilmiyorum ama ben 3 filmi 2 dolara aldım, 1 tanesini heba ettim, ikinci güzel oldu
böyle şeyler alınabilir
ya bu gittigidiyordaki adamlara fena sinirliyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
ebay'deki sistem gittigidiyordaki gibi değil, para sen gönderdiğin anda satıcıya gidiyo
aldığım ve arızalı gelen ürünler için satıcıyla mesajlaştım, hiç bi sıkıntı olmadı, 16 gb aldığım flashın 7 gb sini kullanabiliyodum, adam paranın yarısını geri ödedi
bi flash hiç çalışmıyodu tamamını geri ödedi
paypala gelince, hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum
ama kartını doğrulamak için önce bikaç dolar çekiyo, açıklama olarak kredi kartı dekontuna bi şifre gönderiyo
o şifreyi paypala girip öyle aktifleştiriyosun kredi kartını
ama tavsiyem sanal kredi kartı oluştur.
en son pahalı bir şey aldığımda 100Euro idi sınır
öyle ürünlerde gümrüğe çağırıyolar zaten
kutuyu açıyosunuz beraber
aldığın cihazın gpsi gsmi radyosu falan var mı die
benim ipodun radyosu vardı, 10Euro trt bandrolü aldırdılar zorla

kısaca vergi sınırı 100Euro idi ama değişmiş olabilir.