su sogutmali tum motorlara antifriz konuluyor benim bildigim kadariyla.. yag olarakta ipone yada castrol scooter yagi tavsiye ederim.
arkadaslar icinizde boyu 1.85 ustunde olan var mi? varsa bana motor uzerinde bir fotograf gonderebilirler mi? altin elbiseli abimizin boyu kac acaba?
Konfor benim için önemli. Takılı kaldığım falanda yok hocam. Çoğu zaman artçılı kullanacağım. Dolayısıyla detayları öğrenmek istiyorum. Her rasyonel tüketici gibi.![]()
apachee kullanıyorsunuz ve konfor önemli diyorsunuzapache hariç mi
![]()
pardon hocam uslubumda hata var heralde. demek istediğim eğer almayı düşünüyosan ve aklındaki tek soru işareti buysa düşünmeden almalısın gibi gibisindendi demek istediğim :thumleft:Konfor benim için önemli. Takılı kaldığım falanda yok hocam. Çoğu zaman artçılı kullanacağım. Dolayısıyla detayları öğrenmek istiyorum. Her rasyonel tüketici gibi.![]()
apachee kullanıyorsunuz ve konfor önemli diyorsunuzapache hariç mi
![]()
pardon hocam uslubumda hata var heralde. demek istediğim eğer almayı düşünüyosan ve aklındaki tek soru işareti buysa düşünmeden almalısın gibi gibisindendi demek istediğim :thumleft:
Uzun süre Honda kullanmış biri olarak söylüyorum; piyasadaki Honda sahipleri motosikletlerini altın falan sanıyor..
Makinenin sıfırı 6100 lira. Pazarlıkla anahtar teslim (plaka - ruhsat - sigorta vs.) bu fiyata alınabiliyor. Ama makinenin 2.el 1450km'de olanına 6350 lira isteyenler var.. :thumright Çok acaip kafalar..
Honda da sıfır 2. elden daha ucuzdur![]()
şehir içinde gerçekten scooter gerekli özellikle kış aylarında ayakların ıslanmaması kadar güzel bişey yok :mrgreen: bende ybr 125 i satıp cygnus L almak istiyorum 100 cc fıtı fıtı 2500 liraya şu an alabiliyorum ama şu an ybr 125 i satamıyorumehehehe.apache'yi satali epey oldu hocam, o oyle kalmis orada. bu aralar 4 teker takiliyorum.. apache iyi motor hos motor ama dediginiz gibi konfor konusunda biraz sıkıntılı. birde istanbul trafiginde otomatik vitesin tadı bambaska..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:22 ----------
yok hocam, hic problem degil..selamlar..
şehir içinde gerçekten scooter gerekli özellikle kış aylarında ayakların ıslanmaması kadar güzel bişey yok :mrgreen: bende ybr 125 i satıp cygnus L almak istiyorum 100 cc fıtı fıtı 2500 liraya şu an alabiliyorum ama şu an ybr 125 i satamıyorum![]()
Fiyattan zannetmiyorum abi malum havalardan pek ilgi görmüyor kanımca mayıs ayına kadar sigortası var zaten en fazla yılbaşından sonra bi 42 lira vergisi verip mart nisan derdemez satmak lazımki sigortası bu sene 150 lira olur 120 ye yaptırdım 7 ay önce..bi daha 34 pilakalı almam gayri..Bizim kaymakamda 77 pilaka miss gibi scooteride düzceden alıcam :queen: motorumda 500 liralık malzeme var aga kaça vereyim 2011 15 bin km pirelli lastik 160 gayme coocase çanta 200 lira 42 litre çanta demiri var 50 lira tur camı var 30 lira çin işi elcikler 40 tl koruma demiri 50 lira bunlarda para yaniii...olum çok istiyosan satamazsın tabii..
ederi kadar iste ganga![]()
Fiyattan zannetmiyorum abi malum havalardan pek ilgi görmüyor kanımca mayıs ayına kadar sigortası var zaten en fazla yılbaşından sonra bi 42 lira vergisi verip mart nisan derdemez satmak lazımki sigortası bu sene 150 lira olur 120 ye yaptırdım 7 ay önce..bi daha 34 pilakalı almam gayri..Bizim kaymakamda 77 pilaka miss gibi scooteride düzceden alıcam :queen: motorumda 500 liralık malzeme var aga kaça vereyim 2011 15 bin km pirelli lastik 160 gayme coocase çanta 200 lira 42 litre çanta demiri var 50 lira tur camı var 30 lira çin işi elcikler 40 tl koruma demiri 50 lira bunlarda para yaniii...