Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dost cafeyi geçtikten sonra ki yerden mi çıktın en son 3 sene önce su deposu gibi birşey yapılıyordu oraya :)

Abi bak söyle.. anladıgım kadarı ile.. simdi..

aygaz lpg var orda arkasına gec. arka kapıdan ilerle adliyeye dogru gelmeden yukarı dön düz git.. 1 deyil 2 aradan yukarı dön orttada toprak yol var yukarı yardır sapmadan devam et :) sagda falan cay bahcesi var hayvanlar var

sağol meriç. Motorla denize daldım bugün. Yani bir iki karış kadar. Biyere geçmem gerekti. Kumsal vardı. Kumu deniz almış gitmiş. Suyu kalmış. :santa:

Abi bak söyle.. anladıgım kadarı ile.. simdi..

aygaz lpg var orda arkasına gec. arka kapıdan ilerle adliyeye dogru gelmeden yukarı dön düz git.. 1 deyil 2 aradan yukarı dön orttada toprak yol var yukarı yardır sapmadan devam et :) sagda falan cay bahcesi var hayvanlar var

Anladım kardeşim uncubozköyde oturdum bende 12 yıl kadar 4 sene önce taşındık ordan az gezmedik oralarda mover'la :))) Birde kent ormanı yolu çok güzel turgutalp sipile kadar çıkıyor ama toprak yol bu şekilde dikkat gerekiyor biraz ama şimdi asfaltlamış olabilirler .. biz o zamanlarda moverla giderken virajı alamayıp bildiğin dağa çarpmıştık gece gece,sonra egzoz sıcaklığıyla ellerimizi ısıtmıştık orda düştükten sonra :)) resimlerini görünce aklıma geldi şimdi onlar ..

Motorda herhangi bir problem yoksa varsın gitsin kumu kalsın suyu :) :)

herhangi bi problem yok. Zincir hariç. Hani sen diyodunya, balatadan silkeleme yapıyo diye. Doğru. Ama zincir ayrı, balata ayrı yapıyor. Balata silkelemesi beni rahatsız etmiyor. Çünkü çok nadir yapıyor.ama zincirin kurtuluşu yok yenilicem. Balata kaçırana kadar değiştirmicem.

herhangi bi problem yok. Zincir hariç. Hani sen diyodunya, balatadan silkeleme yapıyo diye. Doğru. Ama zincir ayrı, balata ayrı yapıyor. Balata silkelemesi beni rahatsız etmiyor. Çünkü çok nadir yapıyor.ama zincirin kurtuluşu yok yenilicem. Balata kaçırana kadar değiştirmicem.

Değiştirde sende kurtul bizde kurtulak abi :) :) Ben yaza doğru bir gazyağına yatırıcam sonrada bir güzel yağlıcam tamamdır işte.

para yok len. :) elime para geçince ilk işim zincir. Başka masrafı yok. Ama gene ufak tefek var. Sinyal sağ çakmak çok zor. Taş gibi sağa basacan o düğmeyı öyle yanıyor. Solda sorun yok. Ufak tefek bakımlar işte.

15-20 lira abi zincir sende vallaha.Kumanda işide basit sök wd40ı sık içine bikaç kez aç kapa yap düzelir :)

ben 20 liralık zincir takmam. Sen 5 lıralık pabuç giyermisin? Çabuk paralanır, yolda tabanı düşer. Onun için oring li zincır takacamki yolda pabucun altı düşmesin :)

evet yakıt rekorumu kırdım. 100km/2.53lt . budur :)
yani 10tl(4.65tlx2.15lt) benzin(po) le 85km gittim.
devamlı şehiriçi. gaza dokunarak. devir 4000-5000. bul dur-kalklı. 60ı geçmedim. zaten dokunarak okadar gidiyor.
zincirdende ciyk ciyk ses geliyodu. baktım paslanmış. hemen yağladım. ses gitti. sıcak suyla yıkattığımda yağıda gitmiş.

:) :) Orası öylede abi.benim zincir 8 binde rahatsızlık duyacak kadar uzamadı.30-35 bin de bende takarım herhalde oringli

tahsin yakıtın iyi. Ben 2.8 den aşa düşemedim, yukarıda çıkamadım.
Meriç 32 binde aldım. Şu an 35 binde. 2 defa zincir gerdim :pr: habire uzuyor :sunny:

Tın tın binersen düşüyor yakıtı.Sen fazla yükleniyorsun kanımca motora ondan uzuyordur sürekli.Ben yaklaşık 2 aydır germedim zinciri :) :)

ben 3 ay oldumu bilmiyorum meriç ama 2 defa zincir aşırı sarktı. 2 defa gerdim. Ben dağ taş rampa biniyorum. Yani rampada aşırı zorluyorum. Bide hep artçılı biniyorum. Sen motorunu 1 aylığına bana ver, zincir nasıl uzuyormuş gör :)

çok uğraştım bu rakamı yakalamak için.
jikle hiç açmadım.
yokuşaşağı hep boşta gittim.
ki motor yapılalı daha 500km oldu. inşallah dahada düşecek

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

aynen bende dipgaz gittiğim zamanlar 2 kere germiştim zinciri.
yavaş gittiğimde hiç germedim.

Vereyim adem abi senden kıymetlimi zincir uzasın yedeği var bende.Ben motoru satarsam sana verem yedeği

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar