Honda Cbr 125'leri topladı galibaKimseden ses soluk çıkmıyor :thumright
Laflayacak adam yok ki,gitti tatlısucular geriye yazın yaptıklarını anlatmak kaldı
Honda Cbr 125'leri topladı galibaKimseden ses soluk çıkmıyor :thumright
Laflayacak adam yok ki,gitti tatlısucular geriye yazın yaptıklarını anlatmak kaldıNon-stop devam ediyorum ben ama muhabette değişiklik yok
Biri de gelsin yağmurda şöyle sürdüm buram ıslandı, şu su kaçırdı ne yapmalıyım filan gibi şeyler bekliyorum
![]()
Yağmur da cbr 125'e güvendiğim kadar hiç bir makineye güvenmemKar yağmur çamur dinlemez. Büyük makine yağmur da dert
![]()
bu arada hayırlı olsun motorun kavuşmuşsun sonundaBu gün motorla 4 km yol yaptımoldukça keyifliydi fakat motoru pek atak bulmadım 35-40 km azami hıza çıktım 3000-4000 devirde vites attım
![]()
Aynalara bittim deşet agresif duruyor kaça aldın nereden aldın![]()
Bu gün motorla 4 km yol yaptımoldukça keyifliydi fakat motoru pek atak bulmadım 35-40 km azami hıza çıktım 3000-4000 devirde vites attım
![]()
Basit bir soru olucak ama Cbr 125 r da direksiyon kilidi varmı varsa nasıl kilitliyoruz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
Motorum rodaj döneminde en sağlıklı vitesi kaç devirde atmalıyım ben şuan 3000-4000-5000 arası atıyorum bi kaç kez elimi gazda unutmuşum 7000 devire yükselmişti bu motora zarar verirmi.3 vitesteyken gaz kolunu sonuna kadar çekmiştim motor kendini zor toplamıştı bu normalmi (3000 devirde vites değiştiriyordum)
Anahtarı tak en sola alta çevir,direksyonuda aynı şekilde sola çevir ve anahtarı çıkar.Kitlenmiş olur
Ayrıca rodaj döneminde zaten sürekli aynı devirde gidilmez,sürekli 7 binde de gidilmez 3 binde de gidilmez.Sürekli yol alınmaz.Dura kalka rodaj yapılır.Sahibinden de rodajı uzun yolda yapıldı diye övünen motor sahipleri var.Yanlış..Rodaj döneminde sürekli aynı devirde gitme,7 bin deviri geçme.Sık Sık vites değiştir,sürekli sabit gitme.
Yakıt benim için önemli değil,yedek parça benim için önemli değil,vergisi benim için önemli değil diyorsan al büyüklük ve ölçü bakamından sace cm oynuyor onun dışında cbr 125r 150 km hız yaparken 250 ise 160 yapıyor![]()