karalamak değil benim gördüğüm,tecrübesizlik ve beklenti.bu motorun yapacakları ortada bundan fazlasını beklemek gereksiz.125 cc motordan alacağın bellidir.önceki mesajlardan birisinde wolf ile karşılaştırmışlar.sadece honda servislerinin kurumsallığı ve güvencesi yeter bu motor için.arkasında buzdolabı imalatçısı yada mahalle arası ustası yok koskoca honda var.
karalamak değil benim gördüğüm,tecrübesizlik ve beklenti.bu motorun yapacakları ortada bundan fazlasını beklemek gereksiz.125 cc motordan alacağın bellidir.önceki mesajlardan birisinde wolf ile karşılaştırmışlar.sadece honda servislerinin kurumsallığı ve güvencesi yeter bu motor için.arkasında buzdolabı imalatçısı yada mahalle arası ustası yok koskoca honda var.
arkadaşım sıfırını bedava verseler 34 bin km deki wolfum le değişmem. Çöp bidonuna honda amblemi yapıştırsalar ooovvv şuna bak honda marka diyeceksiniz. Ben wolf biniyorum, wolf le karşılaştırırım, honda titan biniyorum, onlada karşılaştırırım. İsteyen istediği motorla karşılaştırır. Aaa bunun markası honda, bu hiç bir motorla karşılaştırılamaz, yok öyle bisey. Burda model hakkında isteyen istediği karşılaştırmayı yapar. Ve isteyen beğenir, isteyen beğenmez. Ben bindim, kullandım, test ettim beğenmedim. Beğenmek zorundada değilim. Zorla güzellik olmaz.
Tabi istediğin karşılaştırmayı yapabilirsin ancak seni kaaleye alırlar mı bilmem?
Bahsı geçen salcano (ve diğer çinçançon) motorlar bırak cb125 i kinetic in tekeri olamaz.
Kasanın kalitesini geç üzerindeki motorun üzerinde honda yazması yeterli.
o yazı benim için hiç bişey ifade etmiyo arkadaşım. Ayrıca cb diğerleri kadar çinçançon. Üstünde kocaman made in channa yazıyor. Bi oku. Çin çan çon dan zerre kadar farkı yok. O kanatları eşşeğe taksalar honda diye zevkle bineceksiniz yahu.:farao: wolf e laf atmaya devam edilirse yok tekeri olamaz filan, senin tekerin ne markaki? Nerde üretiliyor? Vs çatışmalar devam eder.
Arkadaşım ben bu formu yaklaşık 6 aydır takip ediyorum ve CB kullsnıcıyım. Senin derdin ne anlayamadım. Geldin formun seviyesine düşürdün, seviye yerlerde. Burda yazmak zorundamısın git wolf başlığında yaz mümkünse.
FERDİNAND arkadaşım aha bu msj dan sonra kıyamet koptu. Neymiş, cb çinlinin yanında mersedesmiş? Ben çinli wolf sürüyorum, bi arkadaşım cb 125 almış baya bi kullandım, bana çinli wolf cb den daha çok mersedes gibi geldi :silent: ayrıca çinli diye karalama yaptığı diğer modeller çinde üretilmişte cb sanki japonyada üretilmiş? Şimdi japon tasarımı denecek, pekala wolf ne tasarımı? %100 ybr motoru kullanmıyormu? Aynı fabrikadan çıkmıyormu? Tamam çinlilerin çoğu kötüdür ama içlerinde iyiside var. Çinli süren adamı yerin dibine sokmaya gerek yok. Motor motordur, motorcu motorcudur. Arkadaşlar kusura bakmayın. Biraz sert çıkıştım bikaç sayfadır. Ne olur çin çan çon diye kimseyi aşalamayalım. Cb de bi nevi çin unutmayalım.Kardeş seni bilmem ama ben parasına göre memnunum, zaten aşırı beklenti içine girmekte mantıksız olur.
Şikayet etiğin konular daha önce cin mali motor kullanmış biri olarak anlamsız geliyor,
Bence sen hic cin mali motorlara binmemişsin.
Bende asya 125 vardi o gözüm gibi bakmama rağmen hergun bir arıza çıkarırdı, titreşim desen masaj koltugundan beter,ha surat olarak 130 u gördüm ama 100 den sonra hakimiyet falan yoktu allah umuduna gidiyordum.
Sonuç olarak ne kadar para o kadar köfte
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Sonuç olarak cb den şikayet eden arkdaslar kesinlik çinli bir motora binsinler ve cbnin onlarin yanında mercedes olduğunu görecek ler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Misal herkes ybryi yere goge sigdiramiyor, cevremde de bi sürü ybr var ama ben bir türlü cbden farkını göremedim.
Bende mi bir sorun var acaba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
Malzeme kalıtesi de hemen hemen aynı, çamurluk, siperlik ybr de daha dandik inanmayan yan yana koyup incelesin
FERDİNAND arkadaşım aha bu msj dan sonra kıyamet koptu.
yahu ben yukarda yazdım. Çinli motorların %90 nı 5 para etmez. En iyileri bellidir zaten. Yamahanın ybr si, hondanın cbf si, cb si. Bunların yanında bikaç çinli iyi modelde var. Kimse kullandığı motoru kötülemek, kötületmek istemez. Cb hondanın ucuza mal etmek için elinden gelen herşeyi kullanmış. Bence tubless lastik, devir saati, ayak marşı, daha özenli titreşimsiz bi makine olarak piyasaya sunmalıydı. Nerde en kötü, 3 cü dünya ülkelerine satılan en ucuz model var, gidip onları getiriyor. Keşke 5 bin tl olsaydıda bu problemler olmasaydı. Ben hondayı eskiden öyle tanırdım. Pahalı ama ömürlük, eksiksiz motorlar. Ucuz hondanın suyu yavan olur. 11 yıllık honda ! Kullanıcısı olarak bunu bilirim. Ama şu yeni model honda cb ve cbf ye 5 para vermem. Gözümde 5 para etmez. Gider yaptığım gibi wolf alırım. Param olursa cbr a para veririm. Bugüne kadar cbr 125-250 modellerine hiç lafım olmadı. Neden acaba? Onlar motor gibi motor.