- Motosikleti
- SuZan
yorumun ıcın tesekkur ederım. forumun eskı konularını okuyorum sabahtan berı
yağ olayınıda orada okudum zaten. msnden gorusme imkanımız varmı acaba?
arkadaslar cbf 150 de yağ yakma oranı nedir.. ne değildir. bir iki konuda rastladım. yorumlarsanız cok sevınırım. cok cok yakın zamanda cbf almayı düşünüyorum
ethem abi slm ..naber nasılsın.. motorsuz kaldık vallahi.. gidip en sonunda ybr 125 alacam yine.. honda yeni commuter getiriyor mu haberin var mı?
haklısın abi, ama eğer bu segmente karar verirsem ybr 125 esdden kesinlikle şaşmam.. şimdilik arıyorum..Yok valla Koraycım, hiç haberim yok, fakat zaten Honda nın o sergmentte bi motor tr ye getiridği taktirde ilk müşterisi olmak ben istemezdim. Biliyosun Honda o segmenteki motorların kronik sıkıntıları ile meşhur. Aslında yine en başa dönecez belki ama git al bi sıfır cbf 150 cam gibi ful+ful mevcut bütçenle, yanınada dünya para kalır zaten. Sen ağır başlı dingin tatlı tatlı takılan adamsın, bu segment seni mutlu etmeye yeter.
Kafan rahat etsin. Gel aramıza, tatlı tatlı gezelim sezonda. kurtul be kardeşim yaw ne alacam sıkıntısındanYbr 125 diyosun ama belki bu sezon eşinde arkana binecek ve ybr 125 yolculu yolcu için cbf ten hem bir adım bana kalırsa geride, hemde 25 cc güç ve tork farkını dahi hissedebiliyorsun özellikle yolcu bindirdiğinde. Ayrıca sen gezen adamsın er-6 ne falan senin sezonda ocağına incir ağcı diker. Söylemedi deme. Ekonomi de önemli.. Haftada bi gaz açarım bırakırım abi deme, seni kesmez, seni doğru tanıdıysam böyle
Bu sezon kısmet olursa cbf 150 ile bi Karadeniz turu düşünüyorum. 2 senedir uzun bi tur yapamadım zaten.
haklısın abi, ama eğer bu segmente karar verirsem ybr 125 esdden kesinlikle şaşmam.. şimdilik arıyorum..
bi motor buldum beni geçmişime götürdü.. cbf 500 5700 km de..bursada... yağ gibi vallahi.. ama 12,000 fiyatı var.. ne kadar düşer yada düşmez mi bilmiyorum ama kafam fena takıldı![]()
O zaman biz deli gibi gezerken ya sen az gezicenYada evinin arka bahçesinde petrol kuyusu buldun
Ayrıca kardeşimle takılırsınız artık
![]()
sağolasın, şuan yaptığım masraf 300tl sadece parça. belki daha parça değiştirebilirim ileride, şimdilik idare eder
haklısın abi, ama eğer bu segmente karar verirsem ybr 125 esdden kesinlikle şaşmam.. şimdilik arıyorum..
bi motor buldum beni geçmişime götürdü.. cbf 500 5700 km de..bursada... yağ gibi vallahi.. ama 12,000 fiyatı var.. ne kadar düşer yada düşmez mi bilmiyorum ama kafam fena takıldı![]()
yorumun ıcın tesekkur ederım. forumun eskı konularını okuyorum sabahtan berıyağ olayınıda orada okudum zaten. msnden gorusme imkanımız varmı acaba?
arkadaslar cbf 150 de yağ yakma oranı nedir.. ne değildir. bir iki konuda rastladım. yorumlarsanız cok sevınırım. cok cok yakın zamanda cbf almayı düşünüyorum

Rahmi kardeşim geçmiş olsun motorunla sana birdaha aksi bir olay yaşatmasın Allah. Dün Eyüpte park yerinde motorumu yıkarken iki tane genç arkadaş geldi (siyah transporter) kolay gelsin dediler muhabbet kısa sürdü ama bu arada senin arkadaşların olduğunu öğrendim motosiklet.net vasıtasıyla dün cbf forumuna girmiştim kazayı orada okudum geçmiş olsun dileklerimi yazmak nasip olmadan önce arkadaşlarına ilettim

yahu ramazan imreniyorum sana. Allah kaza bela vermesin arkadaşım. Tekerin hep düz bassın. Ben bodrumda zor kullanıyorum bu soğukta. Allah yardımcın olsun. Helal.
ne yapalım ekmek parası...