slm arkadaşlar nasılsınız.. daha 1 yaşında 50 000 km de rektefiye olmuş bi cbf kuryesi olarak selam ederim...
fatih ümraniye de db motorun orada duran cbf senindi o zaman, konuşmuştuk hani göstermiştim bende resimleriRahmi çok geçmiş olsun.. Pazar günün bende kaza yaptım. 2-3 metrelik yana uçuşla bir hasarım olmadan atlattık.. Motordada sağ ön üst tarafta kalan koruma demiri içeri girdi ve grenajı ufaktan kırmış ve direksiyon tam dönmüyor sanırım yamulmuş. Bu yüzdende kilitlenmiyor. Onun haricinde yürüründe sorun yok. Çok dikkatli olalım arkadaşlar ben biraz hızlı gidiyordum karşıdakine kornada çaldım durmadı o yüzden oldu. Başka zaman olsa durur arkasından saydırır devam ederdim. Çok çok acil bir şey olmadıkça yavaş ve dikkatli gidelim..
motorun kitlediğinde kartelinde yağ kalmadığında anlıyorsun.. .
fatih ümraniye de db motorun orada duran cbf senindi o zaman, konuşmuştuk hani göstermiştim bende resimleri![]()
Yok ben bu hafta hiç motora binemedim amaİşlerde çok yoğun evden işe işten eve
ale: En yakın zamanda karşılaşırız inş
![]()
#rahmi34# kardeşim çok güzel olmuş.Tekrar geçmiş olsun.Lastikler michilen yaparsan çok iyi olur.Ben bilerek yağmurda kaydırmaya çalışıyorum yine kaymıyor.
Siyah kaplama hoş olmuş
yok etkisi felan kalmadıda, soğukta binesim gelmiyorBencede o üzerinde bir etkisini atlatman lazım kazanın.Kolay değil.
yok valla işi bıraktım en azından şimdilik, bu havada yapılcak iş değil kuryelik. inşallah en kısa zamanda onuda alırımbah rahmi, michelin al.al al al..bu işi yapıyorsan al..belki çok daha büyük kaza atlatacaksın..al kardeşim.bak al diyorum...
var bi bildiiimiz..
Motor süper olmuş.olsun yan sanayı yan sanayı olsun..motor aksamı taş gibi ya yeter![]()