Ankara dan Antalya ya 1 veya 2 motosiklet kargo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar.

Ben ve bir arkadaşımın motosikletlerinin bir işlem için Antalya ya gitmesi gerekiyor.

Otobüs veya Kargo ile göndermek istemiyorum.

tanıdığınız veya bildiğiniz biri varsa 1-2 hafta zarfında Antalya ya motosikletlerimizi göndermek istiyoruz ücreti mukabilen.

Ford transit veya Fiat Doblo bile olabilir şu uzun şaseler felan :) yani önemli olan 2 motorunda sığması, aracın ne olduğu önemli değil.

1. motor : RKS Titanic 200
2. motor : Mondial 150 MR

motorlar büyük veya bi çapır tarzı gibi geniş değil.

tanıdığı bildiği olan varsa buraya yazabilrse sevinirim. teşekkür ederim...

Zamanınız varsa nakliyeci ile uğraşmayın bir rent a car a gidip kolaylıkla Hyundai Starex bulabilirsiniz.Bu araca 2 motor rahatlıkla sığar.Kendiniz götürürebilirsiniz.Ancak bunun için 400 tl gibi bir gideriniz olur.Bunuda göz önünde bulundurun

ankaradan antalya çok ta uzak değil.. yollarıda gayet zevkli... ben olsam binmeyi tercih ederdim ama siz panelvan bir araçla gitmeyi uygun gördüyseniz doblo tarzı araçlara koltuk sökmeden girmez... ama koltuk söküldümü ise gayet güzel sığar...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Zamanınız varsa nakliyeci ile uğraşmayın bir rent a car a gidip kolaylıkla Hyundai Starex bulabilirsiniz.Bu araca 2 motor rahatlıkla sığar.Kendiniz götürürebilirsiniz.Ancak bunun için 400 tl gibi bir gideriniz olur.Bunuda göz önünde bulundurun

Amann guzel kardesim ne yaptin sen. Starex ile antalya gidis donus yakit+kira 1000 tl den asagi tutmaz .

Sakin ha oyle bir hata yapmayin.

Ben 1 ay önce git gel 900 km kullandım starex.Ev eşyaları ve motoru koydum içine.Kiraya 80 lira verdim 350 lirada yakıta harcadım.Kullandığım araç 2001 model 2.5 dizel bir araçtı. antalya ankara arası git gel 1000-110 km civarı.Benim kullandığım şekilde kullanılırsa 400 liralık yakıt işini görür diye düşünüyorum

Kardeşim bence de araç kiralamaktan kaçın geneli sıkıntı. Alırsın arar seni emanetimiz var içinde der sen yok dersin ne yaptın emaneti der, arabayı bırakırsın olmayacak masrafları sen yapmışsın gibi sana yüklemeye çalışır. Ambar yada oraya giden bir kamyon ayarlayabilirsen daha güvenli olur.

Ben 1 ay önce git gel 900 km kullandım starex.Ev eşyaları ve motoru koydum içine.Kiraya 80 lira verdim 350 lirada yakıta harcadım.Kullandığım araç 2001 model 2.5 dizel bir araçtı. antalya ankara arası git gel 1000-110 km civarı.Benim kullandığım şekilde kullanılırsa 400 liralık yakıt işini görür diye düşünüyorum

uzun kasa doblo veya kango olabilir aslında.

RAMAZAN bizim cady nin koltuklar yatıyodu, bunlarınki yatmaz mı ?

fiyatlara baktım şimdi 1 haftalık 80 TL diyorlar. her halükarda benzini koyacağım için düşünülebilir ama tabi bu işi yapıpta başka iş için giden bir araç uygun maliyetli olur gibi

fiyatlara baktım şimdi 1 haftalık 80 TL diyorlar. her halükarda benzini koyacağım için düşünülebilir ama tabi bu işi yapıpta başka iş için giden bir araç uygun maliyetli olur gibi

doblo nunda yatıyor ama doblo maksi olmazsa sökmeden sığmaz... sökmeden tek motor çapraz sığar...

1Haftalık 80 TL= "1 haftalık kiralandığında günlüğü 80 TL" anlamına geliyor. Yakıt vs masraflarla 800-1000TL'yi bulur ve bu mevsim çok riskli.

kardeşim kargoyla falan göndermeye kalkma ben kargoda çalışıyorum hem mahvolur sandık veya palet gbi bşy yapmazsan almazlar hemde çok pahalıya malolur sana bide ambarlara sor istersen ben ankaradan konyaya sormustum 300 tl istediler..

Arkadaşlar şimdi her ilin giriş / çıkışlarında "Ulaştırma bakanlığının denetleme yerleri var + yollarda maliye var !!!.
Rentecar araçlarının hangisinde "K1 , K2 belgesi var ? veya hangisi "sevk irsaliyesi kesebilir ? , ( kendi motorum diyemezsiniz çünkü arkadaşınızınkide var !) , en güzel yol ,, Ankara' da , Antalya ambarına gidip "palet yük taşıyan bir kamyon bulup anlaşmak ! .

Arkadaşlar şimdi her ilin giriş / çıkışlarında "Ulaştırma bakanlığının denetleme yerleri var + yollarda maliye var !!!.
Rentecar araçlarının hangisinde "K1 , K2 belgesi var ? veya hangisi "sevk irsaliyesi kesebilir ? , ( kendi motorum diyemezsiniz çünkü arkadaşınızınkide var !) , en güzel yol ,, Ankara' da , Antalya ambarına gidip "palet yük taşıyan bir kamyon bulup anlaşmak ! .

e fatura var. kabul edilmiyo mu ?

Aracın "Karayollarında yük nakli yapabilmesi için !! "K1 veya K2 belgeli olması lağzım ve "Sevk irsaliyesi gerekli ! , nereden kim tarafından yüklendiği ( vergi veya TC no'ları gerekli) ve nereye kime teslim edileceği ( vergi / TC no ları gerekli yine ) , doblo tarzı veya panelvan araçlar ticari vasıflı olduğu için yolda uygulamaya takılabilirler .!. rentacar araçlarının çoğunda bu yeterlilikler yok malesef .Yük nakli başka bir şey yani !.

F54

ben boş olsam 2 kere git gel yapardım ücret mukabilinde:pl:

abiler kardeşler bu akşam çıkıyorum inş.

transit yada küçük kamyonet tarzı birşey ayarlayamadım.

araç kiralama işi bu havada sıkıntı ve maliyeti fazla.

Akşama kadar bir taşıyan bulamazsam AŞTİ ye motorla gidip otobüs ün altına aynaları çıkarıp koyacam. 2 bilet parası istesinler farketmez :) 3 bilete de razıyım bu şartlarda :)

Aracın "Karayollarında yük nakli yapabilmesi için !! "K1 veya K2 belgeli olması lağzım ve "Sevk irsaliyesi gerekli ! , nereden kim tarafından yüklendiği ( vergi veya TC no'ları gerekli) ve nereye kime teslim edileceği ( vergi / TC no ları gerekli yine ) , doblo tarzı veya panelvan araçlar ticari vasıflı olduğu için yolda uygulamaya takılabilirler .!. rentacar araçlarının çoğunda bu yeterlilikler yok malesef .Yük nakli başka bir şey yani !.

Şimdi benim anlamadığım, minibüs kiraladım ve kendi eşyamı taşıyorum. Motosiklet yük olarak mı geçiyor? Valizim yük olarak değil de neden motosikletim yük olarak geçiyor?? Yük Kriterleri nasıl?

Akşama kadar bir taşıyan bulamazsam AŞTİ ye motorla gidip otobüs ün altına aynaları çıkarıp koyacam. 2 bilet parası istesinler farketmez :) 3 bilete de razıyım bu şartlarda :)

Ben sana bunu tavsiye edecektim, bir ara çok moda idi. Şimdi 2 motor için +3 bilet parası ödeseniz(motor başı 1,5 bilet) bence gayet makul olur. Ama son dakkaya bırakmayın derim, belki kabul edecek firma bulamayabilirsiniz...

ben doblonun arka koltuğunu söktüm anca sığdı eğer koltuğu sökmeden koyacaksın ön lastikleri sökmeniz gerekir çamurluklarıda

Şimdi benim anlamadığım, minibüs kiraladım ve kendi eşyamı taşıyorum. Motosiklet yük olarak mı geçiyor? Valizim yük olarak değil de neden motosikletim yük olarak geçiyor?? Yük Kriterleri nasıl?

Ben sana bunu tavsiye edecektim, bir ara çok moda idi. Şimdi 2 motor için +3 bilet parası ödeseniz(motor başı 1,5 bilet) bence gayet makul olur. Ama son dakkaya bırakmayın derim, belki kabul edecek firma bulamayabilirsiniz...

birinci sorunun cevabını bende merak ediyorum.

Akşam 9 gibi otogar da olurum. Gece 12 - 1 e kadar yolu var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar