Ankara dan Antalya ya 1 veya 2 motosiklet kargo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
200 tl dediler. 170 e anlaştık. Pamukkale ile :)

çok sevindim hocam :) güzelce battaniyeye sarıp sarmalasaydın

Eyw. Motor kimildamiyacak şekilde duruyor ve bagladik.
Çok uğraşırim zannediyordum ama kolay buldum otobüsu :)

Benle beraber 170 tl biraz fazla gibi ama kışın soğuk çekmemek için değer

Sizin adınıza sevindim hocam.Konuda bir işlem için antalyaya gitmesi lazım motorların demişsin.O işlem ne onu çok merak ediyorum

Sebebini yazacağım bloguma ;)

150 tl geri donus :)

Ben motorlarıma bi işlem yaptıracak olsam gaziantepe veya adanaya giderim biraz apaçi dansı yaparım o arada motorlara gerekli işlemler de yapılır sonra geri dönerim :cherry:

ne gibi bi işlem için o tarafa yolladın motoru..çiftleştircen mi napcan...

cc büyütme içinse çok gereksiz olmuş koskoca motorların antalyaya gitmesi. Ben olsam 2 motoru da şaseden ayırır, bavullara koyar otobüse atlar giderdim antalyaya.

Şimdi benim anlamadığım, minibüs kiraladım ve kendi eşyamı taşıyorum. Motosiklet yük olarak mı geçiyor? Valizim yük olarak değil de neden motosikletim yük olarak geçiyor?? Yük Kriterleri nasıl?
Kiraladığınız aracın "yetki belgesi , "yük taşımaya" uygunsa ve ilgili evraklara sahipseniz ( motorun ruhsatı ve sizin hüviyetiniz uyuşursa buna yani evrağa gerek yok kanımca) ister valiz taşıyın ister motor fakat valizlerin içinde ! diyelim ki aynı gömlekten , parfümden vs yüzlerce var ! veya motorun ruhsatı size ait değil o zaman fatura ve sevk irsaliyesi istenecektir !.
Şimdi bu motoru sevkeden araç , (yolcu şirketinin otobüsü) "Yolcu taşıma belgelidir" belirli kg da yolcu bagajına izin verilir , motorsiklet veya makina cinsi şeyler nakledilebiliyor zaman zaman , fakat hukuğu yok bunun yani yasaya aykırı hareket edilmiş , "ulaştırma bakanlığı bunun altyapı çalışmalarını tamamlamak üzere (U.B denetleme noktaları), gelişen süreçte her şeyin Yetki belgesi ne uygun olarak nakledildiğini göreceğiz!!.

mustafa merhaba ...
biraz geç oldu kusura bakma...yeni işe girdim...açılış nedeni ile 12-13 saat çalışmaktan helak oldum...neyseki bu gün 8 saat mesaiye dödük...anca yazabildim...seni forumdan iyi tanırım mr da eski motorundu galiba..işlemi çok merak ettim doğrusu...çoktan gidip dönmüşsündür kanımca ama biraz detay verirsen araştırır...seni bazı masraflardan kurtara bilirdim...neyse ...hallettiysen mesle neymiş yazda öğrenelim...
asıl yazma amacımda antalyaya işi düşen mütün motorcu(apaçiler diil)kardeşlerim bilgisi olsun her konuda yardımcı olurum yapabileceğim ne varsa yaparım bilginiz olsun...5333471781...sağlıcakla kalın...

mustafa merhaba ...
biraz geç oldu kusura bakma...yeni işe girdim...açılış nedeni ile 12-13 saat çalışmaktan helak oldum...neyseki bu gün 8 saat mesaiye dödük...anca yazabildim...seni forumdan iyi tanırım mr da eski motorundu galiba..işlemi çok merak ettim doğrusu...çoktan gidip dönmüşsündür kanımca ama biraz detay verirsen araştırır...seni bazı masraflardan kurtara bilirdim...neyse ...hallettiysen mesle neymiş yazda öğrenelim...
asıl yazma amacımda antalyaya işi düşen mütün motorcu(apaçiler diil)kardeşlerim bilgisi olsun her konuda yardımcı olurum yapabileceğim ne varsa yaparım bilginiz olsun...5333471781...sağlıcakla kalın...

İlgin için teşekkür ederim Hakan kardeşim.

Bloguma yazıyı henüz yazamadım, detaylı şekilde yazınca haber ederim sana da ;)

http://rkstitanic200.blogspot.com/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar