[Ankara - MT]

Arka salıncağı bi elden geçir derim ben,
Ayrıca o çantaların takıldığı CCbari ile birleşen kısmı da ccbar kullanmicaksan sökmen lazım,
Gidon aynalar güzel olmuş,
Daha detaylı fotolar verseydin biraz daha bişiler söylenebilirdi..
salıncak elden geçecek zaten. arkadaki kısmı bende sökmeyi düşündüm ama sinyalleri çamurluğa takınca hoş durmadı bende böyle kullanmaya karar verdim. led sinyaller var üzerinde ufak olduğu için dikkatli bakmak lazım görmek için. detaylı foto çekemiyorum çünkü motoru döndürebileceğim bi çalışma alanım yok. dışarı çıkartmak içinde gidonu sökmek gerekiyo :queen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
salıncak elden geçecek zaten. arkadaki kısmı bende sökmeyi düşündüm ama sinyalleri çamurluğa takınca hoş durmadı bende böyle kullanmaya karar verdim. led sinyaller var üzerinde ufak olduğu için dikkatli bakmak lazım görmek için. detaylı foto çekemiyorum çünkü motoru döndürebileceğim bi çalışma alanım yok. dışarı çıkartmak içinde gidonu sökmek gerekiyo :queen:

O motorda LED sinyal OLMAZZZZ !!!!

LED sinyal yerine kromajlı iri sinyal lambaları çamurluk üzerine monteli olarak çok daha şık olacaktır.

Böylece CC bar kollarını kesebilirsin.

Sevgiler

O motorda LED sinyal OLMAZZZZ !!!!

LED sinyal yerine kromajlı iri sinyal lambaları çamurluk üzerine monteli olarak çok daha şık olacaktır.

Böylece CC bar kollarını kesebilirsin.

Sevgiler
Okan hocam kromajlı iri sinyalden kastınız nedir ? çok fazla alternatifi var çünkü. fotoğraflı bir örnek verebilirseniz sevinirim.

Lan... Orjinal hali nasıl güzelmiş öyle :)

Çalışmalar güzel, ekleme-çıkarma için hiçbir fikrim yok açıkçası :cherry:

Yok, ne alakası var. Orjinal hali gözüme bir hoş geldi. Yolda görünce bukadar dikkatimi çekmiyor normalde. Tasarımı kötü değilmiş aslında dedim kendi kendime.

Senin çalışma custom çalışma sonuçta, istediğini yaparsın, kimse beğenmese de olur. Mundar etmek diye bişey bilmiyorum ben, sonuçta altında ki de Ducati değil ki mundar olsun :)

Yok, ne alakası var. Orjinal hali gözüme bir hoş geldi. Yolda görünce bukadar dikkatimi çekmiyor normalde. Tasarımı kötü değilmiş aslında dedim kendi kendime.

Senin çalışma custom çalışma sonuçta, istediğini yaparsın, kimse beğenmese de olur. Mundar etmek diye bişey bilmiyorum ben, sonuçta altında ki de Ducati değil ki mundar olsun :)
orjinalide fena değil dediğin gibi ama birisi sorduğunda "BEN YAPTIM" demenin keyfide hiçbişeyde yok :bounce:
salıncağın paslarını giderip boyadıktan sonra kendi selesi kaba durduğu için bobber sele yapımına başlayacağım. elim değmişken birde yan plakalık. sonrasında okan hocamın dediği gibi önlerle takım arka sinyal. tek skıntım ufak stop bulamamam. yan plakalığın üzerine koymayı düşündüm ama sağ arkamdaki aracın görmesinin imkanı yok ...

Yakından bakmak lazım aslında ama bu kırmızının tonu benim gözüme pek güzel görünmedi mat siyah deneseydin gerçi o zaman ruhsat değişikliği v.s var ama mat siyah delisi olunca böyle oluyor işte dünya mat siyah olsun =) bir de o tank pad pek olmamış gibi ya custom cruiser a gitmemiş monster falan .

öne çamurluk falan olmuyo mu?

olurda ön çamurluk olmadan daha çok hoşuma gidiyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

Yakından bakmak lazım aslında ama bu kırmızının tonu benim gözüme pek güzel görünmedi mat siyah deneseydin gerçi o zaman ruhsat değişikliği v.s var ama mat siyah delisi olunca böyle oluyor işte dünya mat siyah olsun =) bir de o tank pad pek olmamış gibi ya custom cruiser a gitmemiş monster falan .

ruhsat mevzusu olmasa benimde gönlümden geçen siyahtı ama okadar uğraşmak istemedim. kırmızı candır. tank pad de monsterin orjinali yeşil siyah bunu zorla buldum benim çok hoşuma gitti. tank pad olmadan çok çıplak duruyo...

öne çamurluk falan olmuyo mu?

olurda ön çamurluk olmadan daha çok hoşuma gidiyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

ruhsat mevzusu olmasa benimde gönlümden geçen siyahtı ama okadar uğraşmak istemedim. kırmızı candır. tank pad de monsterin orjinali yeşil siyah bunu zorla buldum benim çok hoşuma gitti. tank pad olmadan çok çıplak duruyo...

Ön çamurluk olmadan gayet şekil şahsi kanaatim hem madem yan plakalık düşünüyosun stopda bulamadım diyorsun ya,
Plakalığın kenarına şerit led döşesene alsana stop lambası hemde maliyeti çok ucuz :king: arka çamurluğun üzerinede yuvarlak reflektörlerden bi tane koydunmu tamamdır bence..

Ön çamurluk olmadan gayet şekil şahsi kanaatim hem madem yan plakalık düşünüyosun stopda bulamadım diyorsun ya,
Plakalığın kenarına şerit led döşesene alsana stop lambası hemde maliyeti çok ucuz :king: arka çamurluğun üzerinede yuvarlak reflektörlerden bi tane koydunmu tamamdır bence..
zaten plakalığın üzerine silikonlu kırmızı şerit ledle stop yapmayı düşünüyorum ama sağ arkadan gelen adam nası görcek onu mevzu o :cherry:

Selamlar herkese yeniden..
Adeta dizi gibi hergün okuyorum muhabbetlerinizi büyük bir keyifle..
Kardeşinizin yine bir sorusu olacak sizlere:queen:

Benim düldül (mondial 125 zn) soğuklarda çalışırken zorlanıyor..İlk marşta almıyor yani..
Biraz araştırdım,sanırım en önemli etken bujiymiş bu konuda..Bu iridium bujiler varmış,çok iyiymiş..Açıkcası ben bu bujiden almak istiyorum.Benim düldüle uyar mı bu bujiler?Marka/model değişiyormu yoksa standartmıdır bu..Ayrıca soğuk havalar+devamlı kısa mesafe kullanıyor olmamdan dolayı (sanırım) yakıt tüketimim epey arttı..
Siz değerli abilerimizde durum aynı mı yoksa benim karbüratöre ayar mı çekmek lazım?
Bu arada yarın vizem var ve ben neden hala gecenin bu saatinde buradayım?Yoksa karbüratörden önce kendime mi bi ayar çekmem lazım:queen:
Kendinize iyi bakın,iyi geceler:)

Aneammmmm, dondum ya laa :pr:

10 dakkalik yolda 3 kez kaydim, hazirlikliydim, dersime iyi calismistim, gazi cok hafif acarak gidiyordum zaten abs de vardi gerci sadece bir kere devreye girdi,o yuzden dusmedim ama yolda 2 tane kaza gordum kayip birbirine girmis arabalar. Burdan su sonucu cikariyorum ki birdaha havalar boyleyken arka yolu kullanmak yok, pasa pasa anayoldan gidicem, trafige giricem ama en azindan yol buzlu olmayacak.

dikkat dikkat!

yollarda fevkalade bi buzlanma mevcut olup sabah sabah 4 trafik kazası gözlemlenmiştir.
ilgililere duyurulur.

Dostlarım sizler adına endişeleniyorum böyle havalarda binmeseniz diyorum motora ? Sabah apartmandan dışarı ilk adımımı atmamla beraber bu havada motora binenin vay haline dedim içimden .

Bencede Bülent. 1 - 2 ay idare et be hem romatizma neyim olursunuz lütfen dikkat kardeşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar