İnsanlar haklı olarak yorum yapmamaya başladılar.Adam yukarıda video vermiş kullanan kişi 150 küsur km ye kadar çıkmış vatandaşın biri hala diyor ki bana göre bu motorun top-speedi göz göre göre 140 tır diyor.Ne yorum yapacaksınız şimdi polemiğe mi girelim .Daha dün akşam sym 250 wolf topicinde (sym Wolf için)bu motoru kullanmayanlar yorum yapıyorlar diye serzenişte bulunan zat-ı muhterem daha Inazumayı görmeden binmeden bir sürü yorum yapıyor.Bu motora daha poposunu deydirmemiş bir sürü yorum yorum yapıyor ama bir başkası aynı şeyi yapınca eziklikle suçluyor.Neyse ay sonuna kadar epey bir miktar daha teslimat yapılacak yorumcular dolayısıyla çoğalacaktır.Fakat şunu söyleyeyim ilk intibalar beklentilerin de üzerinde ,hava şartları da pek müsade vermiyor şu aralar.
Vatandaş olarak demeliyim ki benim motorumla (eksik sayan gösterge ile) 137 kmh gördüm. Ama soran herkese bu motorun son hızı 110 diyorum. 115 e de çıkıyor ama geri düşüyor düz yolda diyorum. Bir de sormak isterim, popomun değmediği motora yaptığım "bi sürü" yorum nedir acaba? Durup durup bu motor 8 TL eder, daha yukarısını etmez felan mı diyorum ? Herkes gibi tahminde bulunduğum 1-2 yorum var, onlarda da motoru eleştirel bişey olduğunu sanmıyorum. Ben bu motoru daha resimleri çıktığında yabancı sitelerden takip ettim ve kendi görüşlerim doğrultusunda "konforlu bir commuter" olarak gördüğümü söyledim. Yani CBF250 yada YBR250 nin daha yeni nesili ve daha konforlusu. Bu motoru tam bir naked olarak bile görmüyorum. Peki bu durumda bu aletin son hızı beni neden ilgilendirsin? Son hızı kötü mü dedim, ?? Video ortada, izlediğim bişeye göre konuşuyorum, herkes izlesin. Kimisi derki bana göre 145 kimisi de 154. Yol biraz daha yokuşlu olsayda alet 157 görseydi son hız 157 olacaktı senin için. İşte bu şekilde yorum yapabiliyorsun ama ne yazdığına dikkat etmiyorsun.
Ben ne yazıkki durup durup, "SYM 3.dünya markası, bilmem ne 5. dünya markası, Bu parayı haketmez, 3 kuruş fazlası etmez, Honda varken XXX alınmaz, CBR kral, Suzuki yanlış motor yapmaz... gibi yorumlar yapamıyorum. Bünye meselesi. Siz bunlar ile kendinizi pohpohlayabilirsiniz. Süper sohbetler dönüyor bu şekilde forumda epeydi. Kendi motorumu "olduğu gibi" eleştirebiliyorsam Suzukiye de gördüğüm gibi yorum yapabilirim sanırım... Bu motorun da son sürati 154 km/h dir aha buradan duyuruyorum herkese. Biraz rahatlarsanız belki.
Saygılar, zatı muhterem