yakınmışın ramazan abi bizim eve![]()
Akörendemi yaşıyon yoksa neresi yakın
yakınmışın ramazan abi bizim eve![]()
hatta mangalda odun kalmazsa kırıp yakılabilme özelliği varmış.çişmirdenmi ne ham maddesi ramo çok sevinecek hatta sarılıp yatar bu oturağa:cyclopsanhttp://imgim.com/61397_10151574376553709_367378227_n.jpg
biz osman ağa ile sana bir hediye getirelim dedik düşündük taşındık ve bizim ramo rahatına düşkündür dedik, böyle yaratıcı bir tabure aldık:cherry:
ramazan bu yeni çıkmış mangal yakanlara özel bir tabureymiş ama rahat edebilecenmi ebatlar uyarmı bilemeyiz :queen:
Akörendemi yaşıyon yoksa neresi yakın![]()
bu çinlilerde 25 hp üstü yok sanırsam değil mi dayı? bide aktif olan abilerim mevkii olarak nerelerde ikÂmet etmektesiniz?
Bosna Hersek mevki, yerleşkeye yolun düşerse çayımı içmeye beklerim.
Bugün benim motorla bi cross yapim dedim harika bi duyguymuş yahu![]()
Meram toki otobüsünün yol güzergahında g*k gıda market var abi dikkat ettiysen tokiye gidişte sağda. onun hemen arkasında oturuorum![]()
Dikkat etmedim , gök market nere :queen:kozağaçı geçiyonmu![]()
üç adet çukur var hangisi küçük gelirkine:mrgreen:ulem bılgıyara format cektım mısafır olarak gırıyodum zorla bana oturumactırdınız. o bıcım sandalye oyle ondan ancak lazımlık olur hem bana kücük gelır daha buyugu yokmu
yok abi yahu harmancıkta ışıklar var. ışıkların sağında bi pazar alanı var pazartesi pazarı yannda sağlık ocağı filan var onun 150 metre ilerisindeyim![]()
Bildim orayı sürücü kursları sınav arabaları var hep :bounce:
incire benzeyen olmasın :queen: ramazanın ahı tuttu herhalde iyiki bir resim yükledik bedduamı etti naptı bilmem bugün asfaltla tanıştım yatırdım motoru :salut:üç adet çukur var hangisi küçük gelirkine:mrgreen:
incire benzeyen olmasın :queen: ramazanın ahı tuttu herhalde iyiki bir resim yükledik bedduamı etti naptı bilmem bugün asfaltla tanıştım yatırdım motoru :salut:
sağol kardeşGecmis Olsun abi. Nasil oldu ve zarar varmı?
yok cbf de sol ayna harici bişey yokmuharrem kardeş gecmış olsun ben neden sana ah edemkı ayıp olyor amma gıttı guzelım cbf ona acıdım,,,,,,::}))