Islanmaz yatmaz kalkmaz üşümez iyi hoştagötümüz donuyo insanız , hadi soğuğu geçtimde , şu yağmur olmasa .. Ama diyosanız organizasyon var , her daim
![]()
Atilla abi cidden satılmıyor alıcı yok piyasada .. Seni iyi anlıyorum gayet .. :/

sıkıntı yok enes... ben tok satıcıyım... motorumada güveniyorum. cirlop gibi motor. geçen sayfalardan birine resmini koynuştum gördünmü. kapalı yerde üzerinde brandayla duruyor. maldan anlayan gelir alır...zate inazuma martta gelecek marta kadar yolu var..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
[url]http://b1212.hizliresim.com/14/7/gnuww.jpg[/url]
bu dediin her marka ve model için geçerli. kimi heves için alıyor. kimi öğrenmek için alıyor. kimi gezmek için kimi iş için...vs...motor araba gibi değil. ciddi yetenek ve performas isteyen bi alet.alan insanlar çoğunlukla bunun farkına aldıktan sonra varıyolar... bide ehliyet olayı var..alıp bir yaz sezonu biniyolar. daha uzaklara gitmek istediklerinde ehliyet sorun oluyor. heves geçiyor sezon bitiyor. daha fazla değer kaybetmeden elden çıkarmak istiyorlar.
bide benim gibi cc büyütmek için satanlar var... 150 cc bana güç ve hız için yetmiyor. neden yetmiyor ben keyif için biniyorum genelde uzun yolda km yapıyorum.. boy kiloda var. daha kuvvetli makinaya ihtiyaç oluyor. zate yol matoru büyük olur. şehir içi kullanacaksan 150 ve 125 yeter artar.. biçok büyük motor sahibinin şehir içi kullanım için ufak motoruda vardır..
umarım yardımcı olabilmişimdir...apache forumunda sorunlardan çok geyik var..
alayım ilk bir hafta salona tv nin yanına koyucam. sabah akşam silip. seyredeceğim.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:görmek isteyenlerde eve dolarsa atilla baba türbesi derler..
az kaldı dayanın inazuma geliyorrr....
hiç soğutamazsın nihat.. rodajı sen yapacaksın. ben rodajı bitirene kadar motorun modeli eskir...rodajdan sonra geri getirirsen sevinirim...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
inş. garantiye işin düşmez bi iki ay beklemessin
Son hızı geçtim 0-120 si de pek iç açıcı değil. Kaldi ki 140 dan sonra zor kaçan motorun 120 si 130 u da çok rahat olmayacaktır diye düşünüyorum. Gt250r tek seçenek 250 kategorisinde benim fikrim. Hayırlısıyla alaydim nikahima![]()