2-4 Kasım Toros Gezginleri Alanya Gedevet Yaylası Motokampı

Cok güzel gezmissiniz, resimleri bakarken ekranin icine düsecektim:cherry:

Kaliteli bir etkinliği, kaliteli bir rapor, kaliteli resimlerle beğenimize sunmuş, bizlere de "Keşke orada olsaydık" dedirtti. :thumleft:
Zahmetlerinize sağlık Sıtkı arkadaşımız. Günün birinde teker izlerimizin kesişmesi dileklerimle.
İkbal arkadaşımız VStrom sitemizi temsil etmiş, gururlandım..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Cok güzel gezmissiniz, resimleri bakarken ekranin icine düsecektim:cherry:

Beğenmene sevindim Hüsnü.
Teşekkürler.:cat:
Kaliteli bir etkinliği, kaliteli bir rapor, kaliteli resimlerle beğenimize sunmuş, bizlere de "Keşke orada olsaydık" dedirtti. :thumleft:
Zahmetlerinize sağlık Sıtkı arkadaşımız. Günün birinde teker izlerimizin kesişmesi dileklerimle.
İkbal arkadaşımız VStrom sitemizi temsil etmiş, gururlandım..
Çok teşekkürler sevgili Sezai. Beğenmen beni mutlu etti.
Dileğin dileğimdir. Umarım birgün biryerde rastlaşırız.:cat:
İkbal kamplarımızı hiç kaçırmaz sağolsun. :wiinkk:

Çok hoş,bayıldım.Kasımda kamp yapmak farklı bir duygu olsa gerek,bunu denemek istiyorum önümüzdeki sene:)

Motosikleti
Çok hoş,bayıldım.Kasımda kamp yapmak farklı bir duygu olsa gerek,bunu denemek istiyorum önümüzdeki sene:)

Kesinlikle tavsiye ederim.
Yüksek yer ise seçiminiz, ekipmanlara biraz dikkat etmek gerekiyor. Özellikle çadır ve uyku tulumu seçimi iyi olmalı. Kasım'da yaylada biraz soğuğa maruz kalabiliyorsunuz.
Mesaj için teşekkürler.

Abi her zamanki gibi çok güzel bir anlatım eşliğinde harika fotolar ve malzemeler.Eline ,tekerine sağlık:)

GÜZEL GEZİ OLMUŞ AMA

ARABACI JEEP offroad yapanlara gıcıgım .. DOĞAYI MAFEDEN yarışcaz dıye agaçaları kesen kişiler böyle saçma sapan offroadlara binmişlerdir...

Süper gezi harika kamp mükemmel fotograflar için teşekkür ederim kendi adıma.. Umarım MT büyük bir kamp organize eder tüm ülkenin katılımının olduğu bir etkinlik olur hep birlikte motor süreriz.. Saygılarımla...

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Kelimelerle ifade edemiyorum çok mükemmel bir gezi olmuş.Allah kaza bela vermesin hiçbirinize.İnşalllah bizede sıra gelecek yazın :)

Motosikleti
Motive edici güzel mesajlar için çok teşekkürler arkadaşlar.:cat:

Hellas, açıkçası Jeep'lere ben de çok sıcak bakmıyorum. :wiinkk:

Bir ara öyle dalmışımki dışardan gelen gökgürültüsü şiddetli yağmur ve rüzgarın sesiyle nerede olduğumu farkettim :) çok çok güzel bir gezi olmuş bir gün banada nasip olur inş. valla ekipmanım tam olsa şimdi binicem yani o kadar imrendim :) ellerinize sağlık sıtkı bey anlatım resimler harika gerçekten. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar