Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
hepinize selam arkadaşlar umarım iyisinizdir , şu sıralar farkındayım çok fazla gıkım çıkmıyor ama küçük küçük bir şeylerle uğraşıyorum aslında uğraşacak önemli işlerim olmasına rağmen maddi açıdan doğru zamanı beklemekteyim 
şimdi monopot nedir diye sormayın
ama usulen açıklama yapmam gerekirse , insanın dijital fotoğraf mak. kamera ile etrafından kendinden başka kimse yokken kendi, kendisini çekmeye yarayan basit, uzayıp kısalabilen basit bir alettir , tabi ben birazcık üzerinde düşünerek nasıl daha işlevsel olur diye düşünürken ortaya böyle bir şey çıktı
ilerleyen zamanlarda böyle bir alete çokça ihtiyacım olacak , belki ihtiyaç duymam diyen arkadaşlar varsa ve dijital fotoğraf makinası ile video çekiyorlarsa böyle bir alete kesinlikle ihtiyaç var demektir ,
türünün belkide ilk örneklerinden :cherry:
google amcada aratmadım ama elektirikli monopot varmı yokmu bilmiyorum varsada bile çokta mühim değil , ben düşünmeden evvel birileri muhakkak düşünmüştür 
neyse çok fazla vaktim yok arkadaşlar,
yorum fikir ve eleştiri yazmakta özgürsünüz ama ne söylediğiniz kadar nasıl söylediğinizede özen gösterin bana müsade kalın sağlıcakla
http://www.youtube.com/watch?v=5Lrb5BkDAIY&feature=youtu.be
şimdi monopot nedir diye sormayın
ama usulen açıklama yapmam gerekirse , insanın dijital fotoğraf mak. kamera ile etrafından kendinden başka kimse yokken kendi, kendisini çekmeye yarayan basit, uzayıp kısalabilen basit bir alettir , tabi ben birazcık üzerinde düşünerek nasıl daha işlevsel olur diye düşünürken ortaya böyle bir şey çıktı
ilerleyen zamanlarda böyle bir alete çokça ihtiyacım olacak , belki ihtiyaç duymam diyen arkadaşlar varsa ve dijital fotoğraf makinası ile video çekiyorlarsa böyle bir alete kesinlikle ihtiyaç var demektir ,
türünün belkide ilk örneklerinden :cherry:
neyse çok fazla vaktim yok arkadaşlar,
yorum fikir ve eleştiri yazmakta özgürsünüz ama ne söylediğiniz kadar nasıl söylediğinizede özen gösterin bana müsade kalın sağlıcakla
http://www.youtube.com/watch?v=5Lrb5BkDAIY&feature=youtu.be